Update

Kamertje verhuren


Nieuws nieuws nieuws! Groen Links gooit een balletje op voor het introduceren van huursubsidie voor kamerbewoners.

Eigenlijk is dat helemaal geen nieuws natuurlijk, het is gewoon een herhaling van vorig jaar, toen de partij exact hetzelfde idee de wereld in hielp. Toen dacht de partij dat de vernieuwde huursubsidie 80 miljoen gulden zou gaan kosten. De Volkskrant meldt dat de partij nu denkt dat het 20 miljoen gulden zou gaan kosten. Hoe is het mogelijk. Misschien nog een jaartje wachten met dit plan, dan verdíenen we er misschien zelfs nog aan.

Een kamertje in Amsterdam doet zo'n vier- tot vijfhonderd euro. Mijn huurflatje (mét eigen voordeur, keuken, toilet en badkamer!) tweehonderd. Misschien is het een goed idee om de kwaal weg te nemen in plaats van de symptomen te bestrijden. Misschien moet de overheid eens een aanbesteding voor studentenhuizen de deur uit doen, zodat de bouwdirecteuren fijn een vooroverlegje kunnen plannen om vervolgens met het koffieboekje in de hand te kunnen italianen. Zal je zien dat er heus nog wel wat ruimte is om de boel nog even op te centen.


Deel deze Post

?>

© 2021 www.baatsen.com | Design door W3layouts | Code door Gilles Baatsen


Warning: Use of undefined constant a - assumed 'a' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/baatsen.com/httpdocs/voet.php on line 45