Update

Watersnood in Amsterdam-Noord


De voltallige redactie van baatsen.com heeft de zwembewijzen gehaald in het Floraparkbad, in het eens zo pittoreske Amsterdam-Noord. Diploma's A en B, lachend, en met twee vingers in de neus. C wilde niet lukken om onduidelijke redenen. Zelfs steekpenningen mochten niet baten. Die wierp Rutger de zweminstructeur achteloos in water. "Duik die maar op," zei hij dan. Dat lukte me nooit, omdat ik altijd een bloedneus kreeg als ik te diep ging. Op zich geen probleem, maar in rood gekleurd water waren die muntjes echt niet te vinden.

Het gedeelte bij de duikplanken was ng dieper. Dat diepste gedeelte was van het normale gedeelte afgescheiden met een koord, met daaraan harde plastic ballen. En van die ballen was kapot, daar zat een flink gat in. Het verhaal ging dat daar iemand met z'n kop bovenop was gedoken. Op slag dood natuurlijk.


Gisteren ontruimde de ME het Floraparkbad vanwege een vechtpartij tussen jongeren en zwembadpersoneel. Nieuws over de zwembadterreur in Amsterdam blijft me verbijsteren.


Deel deze Post

?>

© 2021 www.baatsen.com | Design door W3layouts | Code door Gilles Baatsen


Warning: Use of undefined constant a - assumed 'a' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/baatsen.com/httpdocs/voet.php on line 45