Update

Alles wordt alsmaar duurder

Van mij had die euro helemaal niet gehoeven
De Nederlandse Bank heeft nu de prijsstijgingen ten gevolge van de euro-introductie officieel bevestigd. Ze zijn niet zo excessief als wij denken (want wij zijn achterlijk), maar ze zijn er wel.

De PvdA vindt dat erg, en stelt voor om de verhogingen middels een lastenverlichting te compenseren. Goed plan natuurlijk, de hebzucht van de winkeliers bekostigen uit de belastingen. Jammer alleen dat we die belastingen ook zelf betalen, maar dat waren ze bij de PvdA misschien even vergeten.

De SP zag dat de PvdA er vandoor zou gaan met de titel 'domste opmerking van de dag', en kwam snel met de eis dat Gerrit Zalm zijn excuses maar moest komen aanbieden voor de prijsstijgingen.

Dom, maar wel grappig en redelijk ongevaarlijk, alhoewel demonisering van Zalm natuurlijk op de loer ligt.

In Amerika wordt al langer politiek bedreven voor de show, dus daar zijn de politici inmiddels nog veel grappiger. Amerika wil nu overal ter wereld commando's in gaan zetten om Al-Qaeda-gastjes om te brengen. En hoe rechtvaardigen ze dat? "By defining it as preparation of the battlefield."

Amerika bereidt het slagveld voor, door de tegenstander alvast uit te moorden.

Woorden schieten te kort.


Deel deze Post

?>

© 2024 www.baatsen.com | Design door W3layouts | Code door Gilles Baatsen


Warning: Use of undefined constant a - assumed 'a' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/baatsen.com/httpdocs/voet.php on line 45