Update

We zijn zo bij u terug... na de reclame

doet u mij nog maar een sapje
Een deel van het proces van Volkert van der G zal live op televisie worden uitgezonden, meldt het Parool.

"De uit te zenden delen van de zitting zijn het binnenkomen van de rechters [o wauw!], het voorlezen en toelichten van de dagvaarding door de officier van justitie [nee! hou op! Fantastisch!] en het aan het eind van de zitting door de rechtbank uitspreken van beslissingen op eventuele verzoeken van het openbaar ministerie en de advocaten."

Ja, daar willen we echt allemaal live bij zijn. Reuze interessant.

Volkert zelf zal wel gebruik maken van de live beelden, want hij zal bij deze proformazitting niet aanwezig zijn. Hij kon de zitting niet in zijn drukke agenda kwijt waarschijnlijk. Voor hem is het dus wel gemakkelijk, hij kan fijn vanuit de luie stoel naar z'n eigen rechtzaak kijken. Op zich een unieke belevenis lijkt me. Dan moet 'ie nog wel in leven zijn tegen die tijd trouwens, want als het goed is heeft hij zichzelf dan allang verhongerd. Dat scheelt dan ook weer in de kosten.

Het gebeurt tot mijn verbazing wel weer allemaal vlakbij m'n flatje in de Amsterdamse getto Osdorp. Het is dus nog maar de vraag of er uberhaubt beelden zullen worden gemaakt, want waarschijnlijk zijn de cameramannen al van hun camera's beroofd voordat ze uit de auto zijn gestapt. Zijn ze eenmaal uitgestapt dan wordt de NOS bus gecarjacked en terwijl ze daarvan aangifte doen worden de zakken gerold. Maar dit terzijde.


Deel deze Post

?>

© 2021 www.baatsen.com | Design door W3layouts | Code door Gilles Baatsen


Warning: Use of undefined constant a - assumed 'a' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/baatsen.com/httpdocs/voet.php on line 45