Update

De Waarheid

Gerard J. in betere tijden
Gerard Joling heeft een eigen televisieprogramma op SBS. In De Waarheid gaat hij op bezoek bij bekende Nederlanders om de verhalen uit de roddelbladen te checken.

Zo kwam Gerard gisteren bij Joop Braakhekke. Gerard stond voor het restaurant van Joop te wachten. Daar kwam Joop aangelopen met wat boodschappen in de hand. Bovenop de boodschapjes lag een kookboekje van Albert Heijn. Merkwaardig; wat moet een topkok nou met zo'n kookboekje? Net zoiets als Bill Gates betrappen met een boekje 'Windows for Dummies'. Gerard zag het niet. Gerard zag dat Joop een broodzakje in z'n hand had.

"Wat heb je toch in dat zakje zitten?" Gerard moest al een beetje lachen.

"Ik heb een broodje rosbief gehaald," antwoordde Joop. Hahahieho, Gerard viel zowat van de bank. Hij grde het uit. Ja, met Joop kun je lachen. Je had erbij moeten zijn waarschijnlijk.

Gerard ging ook naar Jeroen Pauw. Bij BNN lieten ze Gerard eerst een tijdje wachten, en vervolgens stuurden ze hem weg met de mededeling dat Jeroen Pauw een programma aan het opnemen was. Gerard is niet voor n gat te vangen. "Wij kennen deze truukjes ook," sprak Gerard vastberaden in de camera. Hij reed naar de boot van Jeroen Pauw, stapte stoer het achterdek op, gluurde door een patrijspoortje en constateerde "nee, hij is er niet."

Einde item. Nee, die Gerard is een bijtertje hoor.


Deel deze Post

?>

© 2021 www.baatsen.com | Design door W3layouts | Code door Gilles Baatsen


Warning: Use of undefined constant a - assumed 'a' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/baatsen.com/httpdocs/voet.php on line 45