Update

Volksverhuizing

bruce willis
In 2019 knalt er misschien een astroÔde op de aarde. Kans van 1 op 200.000, dus de kans is bijzonder groot dat het ding gewoon ons huisje voorbij suist.

Maar goed, stel nu dat de astroÔde inderdaad goed op koers ligt. De NT7 heeft een doorsnede van twee kilometer, en botst straks op onze aardbodem met een snelheidje van zo?n 28 kilometer per seconde. Dat betekent dus niet dat iemand z?n huis zal verliezen, of dat een dorp van de kaart zal worden geveegd, nee, dat zal betekenen dat we een compleet werelddeel van de globe kunnen gummen.

Hoe zouden de overheden daarmee om gaan? Een tijdje voor de inslag zal wel bekend zijn welk werelddeel met de eer zal gaan strijken. Stel nu dat dat Afrika is (sommigen hebben ook altijd mazzel). Zouden de overige werelddelen dan dat nieuws bekend gaan maken en de grootste reddingsactie aller tijden op gaan zetten? KŠn dat eigenlijk wel? De inslag kan een klimaatverandering teweeg brengen. Alle kans de NT7 zoveel stof doet opwaaien dat het niet meer licht wordt op de aarde. Zonlicht komt niet meer door, het wordt ijskoud. Voedsel wordt daardoor schaars. De overlevenden zullen het nog moeilijk krijgen om overlevende te blijven. Kunnen de overige werelddelen dan de inwoners van een ander werelddeel opnemen? En los daarvan, dit stuk moet per slot van rekening over vervoer gaan, hoe krijg je meer dan 600 miljoen van het ene naar het andere werelddeel?

Dat gaat dus niet. Ik denk dat als een astroÔde zal inslaan, de plaats waar het zal inslaan geheim zal blijven. Europa, Afrika, AziŽ, Amerika, maakt niet uit. Je kunt die honderden miljoenen mensen gewoonweg niet vervoeren. Jammer, u woont op het verkeerde werelddeel, u bent af.


Deel deze Post

?>

© 2022 www.baatsen.com | Design door W3layouts | Code door Gilles Baatsen


Warning: Use of undefined constant a - assumed 'a' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/baatsen.com/httpdocs/voet.php on line 45