Update

Wat zal ik eens gaan doen?

Goed, ik heb nu een site. Een fijne dynamische site, die ik zo vaak als ik wil met het grootste gemak overal ter wereld kan updaten, dankzij PHP en MySQL. Het updaten wordt ook wel loggen genoemd en baatsen.com zou je derhalve een weblog kunnen noemen. Bluap, de eerste vreemdeling die een reactie achterliet op de dag dat het reactie-gedeelte live ging, heeft mij op zijn site zelfs onder het kopje 'loggers' geplaatst.

En nu is het moment aangebroken dat ik voor content moet gaan zorgen op mijn log. En dat betekent dat ik min of meer een keuze moet gaan maken wat voor log ik wil hebben. Wil ik een linkdumper worden? Nou nee, er zijn anderen die dat vreselijk goed kunnen. Ik zou het ook niet op kunnen brengen, dagelijks het web over racen om in een moordend tempo zoveel mogelijk links naar amuserende en/of shockerende pages te noteren.

Lifeloggen dan? Dagelijks iets over mezelf schrijven. Niks voor mij.

Dus bedacht ik het volgende: ik ga een paar weken achter elkaar met verschillende thema's aan de slag. De ene week schrijf ik bijvoorbeeld dagelijks over televisie, dan een week over politiek, dan een week over misdaad. Zoiets. Uiteindelijk heb ik dan een serie onderwerpen gehad, en misschien heb ik dan gevonden wat ik wil. Soort van trial and error dus. Leek me wel geinig. Ik zal vanavond aan de linkerkant een lijstje plaatsen van onderwerpen die ik heb bedacht. Tips zijn altijd welkom natuurlijk.


Deel deze Post

?>

© 2022 www.baatsen.com | Design door W3layouts | Code door Gilles Baatsen


Warning: Use of undefined constant a - assumed 'a' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/baatsen.com/httpdocs/voet.php on line 45