Update

Stukje fietsen

Voor het eerst sinds tijden zat ik weer eens op de fiets. Ik moest even naar het centrum, en met de auto doe je dat niet echt voor je lol. Tram duurt te lang en het was droog; de fiets dus.

Heerlijk was het, lekker ouderwets stoepetje op, stoepetje af, auto's, trams, bussen, voetgangers, duiven en lege AA-flesjes ontwijken, onder het goedkeurend oog van oom agent het rode licht negeren... geweldig.

Voor het eerst vond ik het niet eens erg dat ik een brug tegen had. Anders dan alle andere fietsers voor de brug kon ik nog wel de neiging om m'n telefoon te pakken onderdrukken.

Op de terugweg nam ik de touristische route. Eerst een beetje over alle grachten en grachtjes die ook maar enigzins op de route lagen, Leidseplein over, langs m'n oude school aan de Passeerdersgracht, en tot aan de Rozengracht over de Lijnbaansgracht. Daarna even een stukje door de getto die Amsterdam West heet en uiteindelijk door het Sloterpark (volgens de officiŽle Parkmeter het mooiste park van Amsterdam) naar huis. Heerlijk.


Deel deze Post

?>

© 2022 www.baatsen.com | Design door W3layouts | Code door Gilles Baatsen


Warning: Use of undefined constant a - assumed 'a' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/baatsen.com/httpdocs/voet.php on line 45