Update

Ubuntu None

plaatjeDus, zomaar ineens stopt mijn favoriete cloud dienst Ubuntu One ermee. Over twee maanden gaat de stekker eruit, dus gauw bestanden veiligstellen en wegwezen maar. Nou ja, veiligstellen, het synchroniseren met Ubuntu verliep uiteraard altijd vlekkeloos, dus alle bestanden staan ook keurig netjes op mijn laptop en PC, dus dat is niet het grootste probleem. Probleem is dat ik Ubuntu One vertrouwde. Niet dat ik geheime bestanden heb, maar ik houd wel graag mijn bestanden voor mezelf. M'n ziel heb ik al middels een Android telefoon aan Google verkocht, maar m'n bestanden wilde ik nog graag voor mezelf houden.

Dus op zoek naar een alternatief, valt Google Drive af. Lijkt me logisch. Doorslaggevend is dat Google geen Linux-ondersteuning kent. Microsoft heeft ook zoiets, maar Microsoft vind ik ook een beetje eng. Dropbox ligt teveel voor de hand (lekker argument ook) en zo kwam ik uit bij Copy. Die schijnen de boel te encrypten en op eigen servers op te slaan. Plus je krijgt 15 gigabyte storage, er is integratie met Linux, Mac en Android (en de rest, maar dat is voor mij persoonlijk niet boeiend), dus voila. We proberen het maar met Copy. RIP Ubuntu One, ik zal je missen.


Deel deze Post

?>

© 2021 www.baatsen.com | Design door W3layouts | Code door Gilles Baatsen


Warning: Use of undefined constant a - assumed 'a' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/baatsen.com/httpdocs/voet.php on line 45