Update

Nog wat gebeurd?

plaatje10 dagen zonder nieuws. Wat heb ik gemist? Zijn er mensen vermoord? Ongetwijfeld. Mensen tot lange gevangenisstraffen veroordeeld? Of juist hele korte? Hebben politici gefaald, gelogen, te veel gedeclareerd? Het zal allemaal wel. Of ik het nou weet of niet, het is toch gebeurd.
Het enige dat ik wel heb gevolgd is het voetbalnieuws, dat moet ik toegeven. AZ-PSV was een prachtig toetje aan het einde van amusant seizoen, al had ik nog liever gezien dat Ajax daar had gestaan in plaats van AZ, maar goed... het is AZ gegund, en ze hebben het bijzonder goed gedaan. Nu nog even nagenieten van de laatste restjes Advocaat, een paar maandjes rust en dan begint het transfercircus weer. Dat wil ik nog wel volgen.
Maar het overige nieuws? Nee, ik mis het niet. Ongelukken, overvallen, drugsmokkelaars... het zal allemaal wel doorgaan; veel succes ermee allemaal!


Deel deze Post

?>

© 2024 www.baatsen.com | Design door W3layouts | Code door Gilles Baatsen


Warning: Use of undefined constant a - assumed 'a' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/baatsen.com/httpdocs/voet.php on line 45