Update

De kroning

plaatjeZo, we hebben een koning, koningslied kan in de kast om gauw te vergeten en alles kan weer doorgaan zoals het was. De stad zag er alweer uit alsof er nooit wat gebeurd was, los van de vlaggen en andere versiersels met de initialen W en M en de bussen vol toeristen of andere gasten die weer huiswaarts keerden.
Dan blijven we nog even zitten met een paar vragen. Zoals: wat gebeurt er met dat enorme boek dat Willem en Beatrix tekenden? Gaat dat ergens in een kast? Wordt het luchtdicht verpakt? Verdwijnt het in een willekeurige la? Wie bewaart dat? En waarom eigenlijk? Gaat ooit iemand zeggen: hee hee, BEN jij eigenlijk wel koning? En dat Willem dan zegt: ja hoor, kijk maar, hier staat het, in dit boek.
Wat was die DJ aan het doen, terwijl de Bolero werd gespeeld? Hij stond wat te springen en te dansen, maar ik hoorde werkelijk niets van iets wat hij zou doen? Hadden ze zijn geluid uitgezet en was hij de enige die dat niet wist?
Waarom moest die misser van Frank de Boer in de sportcollage? Volgens mij was het een gemiste penalty tegen ItaliŽ in 2000 trouwens. Dramatische wedstrijd, waarin zo'n beetje iedere speler een penalty miste. Een wedstrijd om gauw te vergeten, niet eentje om nog eens op te rakelen.
Die schaatsers. OK, dat was genant. Ik had verwacht dat ze daadwerkelijk een rondje zouden schaatsen, maar ze stonden daar gewoon een soort schaatspantomime te doen. Nee, dat kon echt niet.
Verder: topavond, mooie tocht over het IJ, goed idee, goed uitgevoerd. Kan niet anders zeggen.


Deel deze Post

?>

© 2021 www.baatsen.com | Design door W3layouts | Code door Gilles Baatsen


Warning: Use of undefined constant a - assumed 'a' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/baatsen.com/httpdocs/voet.php on line 45