Update

De domste bug in Android

plaatjeDus gisteren gooide ik per ongeluk twee mailtjes weg op mijn telefoon. Die mailtjes moest ik bewaren. Ik heb een LG Nexus, met daarop uiteraard de laatste versie van Android (4.2.2 op dit moment). Ik gebruik de standaard e-mail client, en niet de Gmail-client, want ik gebruik Gmail niet echt. Shit, dacht ik. Maar, niks aan de hand natuurlijk. Er is een prullenbak, zoals op iedere mailclient ter wereld sinds 1954, dus daar staan ze. En inderdaad, daar stonden ze. Ik kon ze lezen. Ik kon ze zelfs met een sterretje markeren. Ik kon ze selecteren door ze aan te vinken. Ik kon ze als gelezen markeren en ook weer als ongelezen. Maar ik kon ze niet verplaatsen. Ja, dat leest u goed. Je kan op standaard Android, in de standaard e-mail client, mailtjes wel in de prullenbak gooien. Maar je kan ze er nooit meer uit vissen!
Nee, denkt u. Dat kan niet. Je bent gewoon een prutser, je moet op "menu" drukken, je moet longpressen, je moet dubbeltappen. Neen, neen, neen. Driewerf neen. Het is echt. Het is al zo sinds 2008. Het is issue 1128. Zie ook het commentaar van Google. "Nee sorry, misschien later."
De enige reden die ik kan bedenken, is dat Google wil dat je gaat Gmailen, en dat ze daarom de normale client zo dom mogelijk laten. Maar is dit niet een beetje overdreven dom?

Workaround: selecteer alle tekst en mail die naar jezelf. Daarmee heb je het eigenlijke mailtje dus nog steeds niet, maar in ieder geval de tekst.


Deel deze Post

?>

© 2024 www.baatsen.com | Design door W3layouts | Code door Gilles Baatsen


Warning: Use of undefined constant a - assumed 'a' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/baatsen.com/httpdocs/voet.php on line 45