Update

Zinloze dingen (2)

plaatjeSchilderstape dat niet plakt, te vroeg scheurt (over de lengte!) en omkrult. Waarom bestaat dat? Welke debiel produceert dat, ziet dat het niet werkt, en denkt vervolgens: ja, dat ga ik eens op de markt brengen. Gevolg is dat half Nederland met kuttape werkt, want in de bouwmarkt zie je het verschil niet. Dan denk je, waarom zou ik die tape van 3M kopen, terwijl ik voor dezelfde prijs een compleet assortiment aan schilderstape kan krijgen? En waarom verkoopt de bouwmarkt het? Zonder enige waarschuwing? Zelfde geldt trouwens voor alle goedkope crap daar: er moet gewoon een waarschuwing bij. Let op, dit is een goedkope kwast. Prima bruikbaar, maar de haren zijn stug en zullen loslaten in je verf. Is dat geen probleem, neem dan deze kwast. Wil je netjes werken, ga dan voor deze. Bijvoorbeeld.

De sportsectie op nu.nl versus nusport. Nusport bevat alles wat de sportsectie ook bevat, dus waarom bestaat die sectie nog apart? Wat is daarvan het praktisch nut? Het is als een sportpagina in een krant, naast een sportkatern. Zinloos.

Benodigdheden: kabel x (niet meegeleverd). Die kabel kost dus waarschijnlijk nog geen euro. LEVER DIE DAN GEWOON MEE! Nu heb ik dus een NCOM setje in mijn helm gebouwd, en ik kan hem niet testen. Welke sadist verzint zoiets? Hey, we maken een heel lastig bouwpakketje, is de klant een uurtje mee zoet, en vervolgens kan hij alsnog niks. Lachen man!

(Nou ja, ik had nog een ander kabeltje waarmee ik in ieder geval het geluid kon testen, maar of de microfoon werkt, dat is nog even een verassing. Het is wel te hopen, want ik heb niet het idee dat ik het kabeltje van de microfoon nog los kan krijgen.)


Deel deze Post

?>

© 2023 www.baatsen.com | Design door W3layouts | Code door Gilles Baatsen


Warning: Use of undefined constant a - assumed 'a' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/baatsen.com/httpdocs/voet.php on line 45