Update

Lijstratelband.nl online

Eindelijk heeft Ratelband z'n eigen homepage online. Als je naar het design kijkt, zie gelijk waarom het zo lang moest duren; hier is over nagedacht. Maar het gaat natuurlijk om de inhoud. Het eerste dat opvalt is dat Ratelband het woord "verkiezingen" tussen aanhalingstekens zet. Alsof het niet écht verkiezingen zijn. Wat zou de diepere betekenis hier achter zijn?

"Alle belangrijke maatschappelijk posten worden verdeeld onder 3% van de bevolking," aldus Ratelband. Wij hebben dus 480.000 belangrijke maatschappelijk posten. Da's best veel.

"Wij hebben een programma, maar dat staat niet vast." Lees: we hebben nog géén idee, dus we waaien gewoon met alle winden mee.

"De problemen waar ons land mee worstelt zijn ook erg groot. De oplossingen kunnen alleen maar worden gevonden als er door zoveel mogelijk mensen over wordt meegedacht en meegepraat." Ja Emile, we gaan gewoon met z'n 16 miljoenen een kringgesprek aan, en problemen verdwijnen als sneeuw voor de zon.

"Wij zullen alle belangrijke zaken die in Den Haag en Brussel spelen op een begrijpelijke wijze op onze website zetten. Iedereen kan met opmerkingen en oplossingen reageren." Een forum? Hm, ik benieuwd of dat langer dan 1 uur zal bestaan.

"Elke dag kunt u zien wat er verandert in onze standpunten en wat de mogelijke oplossingen zijn." Ha leuk, dat wordt dus zoiets als het weerbericht. En dan nu onze standpunten voor morgen...

Tot zover Emile Ratelband. Maar wie bedoelt hij toch steeds met "wij"?


Deel deze Post

?>

© 2023 www.baatsen.com | Design door W3layouts | Code door Gilles Baatsen


Warning: Use of undefined constant a - assumed 'a' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/baatsen.com/httpdocs/voet.php on line 45