Update

Amerikanen draaien door


Kijk, dat ze een stel vermeende terroristen ter dood veroordelen en het vonnis ook maar direct midden op straat uitvoeren, moeten ze zelf weten. Dat ze kostte wat kost oorlogje willen spelen met Irak; prima, lekker knokken. Zo'n leger heb je niet voor niks natuurlijk.

Maar dat ze nu Winona gaan veroordelen voor een winkeldiefstalletje van een luttele vijf-en-een-half duizend dollartjes, dat is toch werkelijk waanzinnig. Ik bedoel: we hebben het hier niet over zómaar iemand. De winkelier in kwestie zou Winona in wezen moeten bedanken dat de kleptomane juist zíjn toko uitkoos voor haar ietwat excentrieke manier van shoppen.

Winona zit inmiddels wel met de gebakken peren, want ze zullen d'r nu ook wel gewoon voor drie jaar behind bars gooien, zo gemeen zijn ze wel. Kunnen ze Osama niet te pakken krijgen, proberen ze Saddam te pakken. Lukt dat niet, gaan ze aan Winona beginnen. Hufters.


Deel deze Post

?>

© 2021 www.baatsen.com | Design door W3layouts | Code door Gilles Baatsen


Warning: Use of undefined constant a - assumed 'a' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/baatsen.com/httpdocs/voet.php on line 45