Update

Jong snel en wild


Gezeik bij de publieke omroepen. De ene wil niet op Nederland 1, en ander weer niet op 2 en de KRO en de NRCV willen niet samen met de EO op n zender. "En nou godverdomme lief samen spelen!" zou je bijna zeggen.

Persoonlijk dacht ik toch echt dat de omroepen gewoon programma's moeten maken op de zender die ze toegewezen krijgen. Hier heb je geld, hier heb je een zender, en nou programma's maken, hopla! En als het niet bevalt dan gaat u maar aan uw leden uitleggen waarom u uw omroep opheft. "Geacht lid, omdat de NOS ons op n zender met de EO wil plaatsen zijn wij genoodzaakt de uitzendingen per direct te staken en derhalve de omroep op te heffen. Wij danken u voor uw vertrouwen door de jaren heen."

Dan ontstaat er ineens een beetje ruimte voor een oude bekende die zich plotseling een plekje in de televisiegids heeft weten te bemachtigen: Veronica. Wat er nog over is van Ht Veronica van vroeger weet ik nog niet, want ik behoor tot die 90 procent van de bevolking die de zender nog niet heeft voorgeprogrammeerd op de televisie. Ik zal dat toch maar eens gaan doen, al was het alleen maar om even te checken of ze die hele mooie eind-tune weer gebruiken als dagafsluiting.


Deel deze Post

?>

© 2021 www.baatsen.com | Design door W3layouts | Code door Gilles Baatsen


Warning: Use of undefined constant a - assumed 'a' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/baatsen.com/httpdocs/voet.php on line 45