Update

We zijn weer thuis

Op Madeira zijn alle prijzen redelijk normaal. Gelijk aan- of iets lager dan in Nederland. Ook de taxichauffeurs vragen normale bedragen voor hun diensten. Da's dus wel een verschil met Nederland, waar een ritje vanaf Schiphol naar de bewoonde wereld minimaal zo'n 20 euro'tjes kost. Jajaja, dan zit je in een dikke Mercedes-zonder-airco, nou, lekker belangrijk. Op Madeira rijden ze toevallig ook allemaal in fijne Mercedessen-zonder-airco. Sommige uit de jaren '80, andere uit de jaren '90, en sommige ook gewoon hartstikke nieuw. En ook allemaal met prachtig nepleer en plastic met hout-look accenten. En ook de service was gewoon uitstekend (deurtje open houden, gewoon de snelste weg nemen). Het eerste bericht dat ik vandaag lees gaat weer over de fijne Amsterdamse chauffeurs. Tillen toeristen door om te rijden en/of hogere tarieven te vragen (alsof die idiote tarieven niet al hoog genoeg zijn!?). Ze zouden eens op een fatsoenlijk eiland als Madeira moeten kijken.

Maar goed, er gebeurt dus weinig interessants in Nederland, op het moment. Of zit ik nog een beetje in vakantie-traagheid gevangen?


Deel deze Post

?>

© 2024 www.baatsen.com | Design door W3layouts | Code door Gilles Baatsen


Warning: Use of undefined constant a - assumed 'a' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/baatsen.com/httpdocs/voet.php on line 45