Update

Zwaaien naar het volk

Zouden ze in de taxi-wereld weten dat het de gemiddelde klant geen reet interesseert van welke centrale een taxi komt? En dat het ons echt niet kan boeien of de taxi een Mercedes of een Nissan is?

Sterker nog, persoonlijk heb ik op Schiphol liever een of andere Japanse stationwagon dan een Mercedes E waar maar twee fatsoenlijke koffers in de achterbak passen en waarvan de bestuurder vervolgens serieus zegt: "geen koffers op de achterbank". Pardon? Ja, prima hoor, ik bestel voor deze koffer nog wel een andere taxi. Alhoewel, dat kan gemakkelijk, want Schiphol "biedt een goed product aan, voor een goede prijs". Ze vergeten alleen erbij te vermelden voor wíe die prijs nu eigenlijk goed is. Voor de klant in elk geval niet. Ik bedoel: is het eigenlijk wel normaal dat de rit van tien minuten van Amsterdam naar Schiphol tien procent van je totale reis naar Portugal kost?
Maar ja, je moet toch wat. Dat weten ze bij Schiphol BV natuurlijk ook. Je kan ook met de auto komen. Ben je vijftien dagen weg, dan kost je dat 94 euro'tjes. Krijg je d'r wel een gratis ritje met een pendelbus bij. Gratis is een ander woord voor 'bij de prijs inbegrepen'. Als u geen gebruik wilt maken van de pendelbus, dan is Luxe Parkeren wat voor u. Vijftien dagen parkeren kost dan 510 euro, maar dan staat u ook wel pál onder Schiphol.

Maar de échte snob, de échte rijke stinkert, die gaat natuurlijk met de o-zo elitaire trein. En maar zwaaien naar al die arme sloebers in de taxi.


Deel deze Post

?>

© 2023 www.baatsen.com | Design door W3layouts | Code door Gilles Baatsen


Warning: Use of undefined constant a - assumed 'a' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/baatsen.com/httpdocs/voet.php on line 45