Update

Drooglegging


In Los Angeles is het binnenkort op scholen verboden om frisdrank te verkopen. Dit in verband met het feit dat zo'n 30 procent van de Amerikaanse youngsters met overgewicht kampt.

Over drie jaar moet er op scholen alleen nog maar water, melk, fruitsap en sportdranken te koop zijn.

Geweldig nieuws voor gangsters in spé, want de kids wíllen natuurlijk helemaal geen water drinken. Water is voor consumptie in wezen alleen maar geschikt als je er cola van gemaakt hebt, laten we eerlijk zijn. Dat wordt dus inventief smokkelen. Illegale cola-mixerijen in de kelders van de scholen. Koolzuurgas uit het scheikundelokaal halen, mixen met de juiste siroop en water, en hoplakee: verkopen voor de dubbele prijs. Het hoofd van de school (in Amerika zal dat wel Managing Director heten ofzo) wordt omgekocht, of indien nodig geïntimideerd of gechanteerd met belastende foto's die 'toevallig' in de handen zijn gekomen van de nieuwe mafiosi. Al snel zullen de woorden "I'm going to make you an offer you can’t resist" weer klinken voor de sidderende toehoorder. Ditmaal niet uitgesproken door een schorre Marlon Brando, maar door een tiener met overslaande stem, maar dat mag de pret niet drukken.

Shirley Basey zong het al: "it's all just a little bit of history repeating".


Deel deze Post

?>

© 2024 www.baatsen.com | Design door W3layouts | Code door Gilles Baatsen


Warning: Use of undefined constant a - assumed 'a' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/baatsen.com/httpdocs/voet.php on line 45