Update

Waar komt u eigenlijk vandaan?


Wij hebben een minister van Vreemdelingenbeleid en Integratie. Hij heet Hilbrand Pier Anne Nawijn, maar daar kan hij ook niet veel aan doen. Daar plagen we hem dus niet mee. Hij heeft geen ministerie. Daar plagen we hem natuurlijk wél mee. Een minister zonder ministerie. Ik zie hem al over straat lopen. Trots met z'n koffertje in de hand. De mensen gniffelen wat en spelen leuk mee. "Dag minister! Drukke dag gehad?" Dan kijkt hij op ze neer en glimlacht. "'t Gaat nogal mevrouwtje! 't Is een zware baan, maar íemand moet het doen!"

Wat ook zielig is, is dat hij dan ook gelijk geen eigen site krijgt. Echt, de overheid heeft volgens mij honderden URL's geregistreerd, maar Hilbrand krijgt er geen. "Ehh, deel jij maar met justitie hoor," heeft Balkenende hem vast geďrriteerd afgewimpeld.

Hilbrand heeft nu een plannetje, lees ik op teletekst. "Minister Nawijn wil de optie krijgen om mensen met een Nederlands paspoort van buitenlandse afkomst die een misdrijf plegen, uit te zetten [...] Nawijn heeft met name 'Marokkanen van de tweede en derde generatie' in het vizier [...] Hij heeft Marokko al om medewerking gevraagd."

En echt ie-de-reen weet al dat dit plan nooit kan gaan lukken. Nederland gaat Nederlanders het land uit schoppen, wat een waanzin; dat kán helemaal niet. Nog even los van de vraag of Marokko zit te wachten op een hoos kleine teringlijertjes natuurlijk.

Ik hoop wel dat de richtlijnen snel duidelijk worden, want volgens mij sijpelt er drie generaties terug wel ergens wat Duitsch bloed door den aderen meines familie. Nu ik erover nadenk, geldt dat niet voor ons allemaal? Loopt u het volkslied er maar eens op na.

Ik stel voor dat we die bouwfraudeurs als eerste over de grens zetten; die kunnen dan alvast wat cellen bijbouwen.


Deel deze Post

?>

© 2023 www.baatsen.com | Design door W3layouts | Code door Gilles Baatsen


Warning: Use of undefined constant a - assumed 'a' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/baatsen.com/httpdocs/voet.php on line 45