logo
Groningen
NaamMotorport Leek
URLhttp://motorportleek.nl
PlaatsLeek (zoek op de kaart)
Oordeel33 procent tevreden (14)19 procent twijfelachtig (8)49 procent ontevreden (21)Maarten, 04 Aug 2006, 18:34:51: Twijfelachtig
Een grote zaak, veel motoren en je wordt er altijd klantvriendelijk geholpen. Ik heb er wel de nodige problemen gekregen: Bij mijn ZX6R hadden ze een halve liter teveel olie bijgevult tijdens een simpele onderhoudsbeurt! Mijn TLS kreeg een kleine onderhoudsbeurt en wéér zat er veelste veel olie in de motor. Hoe moeilijk kan het zijn om het olieniveau netjes tussen de maatstreepjes te krijgen?? Bij het ophalen van de TLS zaten er ook een aantal kuipdelen niet netjes vast en 1 van de ramair inlaten was niet gemonteerd aan het luchtfilterhuis, erg slordig allemaal.

Jasper, 21 Dec 2006, 11:26:46: Tevreden
Heb er begin dit jaar een compleet motorpak gekocht. Zeeeeeeeer tevreden over de hulp en de uiteindelijke korting die ik ook nog kreeg!

JJ@, 27 Dec 2006, 11:24:50: Tevreden
zeer klant vriendelijk ,ook me motor pak daar gekocht helemaal tevreden ook met de korting ,de dames helpen je daar perfect , ook beneden bij de sevice afdeling ,magazijn goede complimenten

NH, 26 Jan 2007, 13:00:16: Twijfelachtig
Voor kleding kan je er goed terecht. Je wordt goed geholpen en er is keuze zat. en in de koopjes hoek zijn de prijzen ook nog een zeer gunstig geprijsd.

Voor de onderhoud zou ik ergens anders heen gaan. Laatst een achterband vervangen. vergeten ze gewoon mijn stelbout aan te draaien, toen ik thuis kwam zat ie helemaal los. waarschijnlijk zat die gewoon handvast gedraaid ofzo. erg slordig voor een motorzaak.

RJ, 11 Sep 2007, 09:48:37: Ontevreden
Ketting en achterband laten vervangen, omdat de boel echt af was. 2 uurtjes later weer weg, maar mijn koppeling verschoof langzaam naar 'geen koppeling meer'. Na een uurtje kijken bleek dat ze de borgmoer van de koppeling niet vastgezet hadden. Ook hadden ze de borging van het voorste tandwiel niet vastgezet.. Jammer

Lucas, 30 Sep 2008, 20:06:57: Ontevreden
Over de kledingafdeling wel tevreden, maar het onderdelen gebeuren is bedroefend. Je besteld iets maar hoort daarna niets. Na 1 maand geinformeerd, maar niet alles compleet. Blijkt dat wat ze wel binnen hebben, het verkeerd besteld is door degene achter de balie. Ze zouden het direct weer bestellen, en het zou binnen een week er zijn. Inmiddels zijn we weer 2!! maand verder zonder enige reactie. Ze houden het maar. Ik heb het ergens anders besteld, en binnen 2 weken was alles compleet en werd ik netjes gebeld. Motoport Leek hoeft voor mij nooit weer.

R Dijk, 11 Oct 2008, 23:01:23: Ontevreden
Arrogante verkopers, keuren je geen blik waardig. Er ooit een motor gekocht, vriendelijk tot het moment dat je de koop gesloten hebt... Woon er vlakbij maar rij liever om dan hier iets te kopen.

Marco, 04 Nov 2008, 18:22:45: Ontevreden
Ik ben hier tot nu toe een 6 keer geweest en er is in al die keren nog nooit iemand geweest die ook het fatsoen maar had om mij even aan te spreken. Ze kijken je aan vanuit het kantoortje, op een manier van dat je meteen ongewenst voelt. Dit geld exact voor Motoport in Leeuwarden.

bal, 20 Dec 2008, 18:56:13: Ontevreden
wat een enorme arrogante hufters werken daar , ze hebben mijn motor kompleet de vernieling in geholpen , bedankt nog en nog 2200 euro vragen ook of ze politie bahhhhhhh

bal, 20 Dec 2008, 18:56:38: Ontevreden
wat een enorme arrogante hufters werken daar , ze hebben mijn motor kompleet de vernieling in geholpen , bedankt nog en nog 2200 euro vragen ook of ze politie bahhhhhhh

Ex klant, 16 Jan 2009, 19:10:03: Ontevreden
Ooit (tot volle tevredenheid) een ZZR-600 gekocht. Na verloop van tijd hield de motor in op het moment dat je bij bv 90km/u het gas open draaid, en 2 seconden later pakt hij pas op. En toen begon het reizen:
Heen gebracht, de carbs zijn afgetapt en synchroon gesteld.
Was 2 weken goed, begon toen weer.
Heen gebracht, de carbs zijn syncroon gesteld en afgetapt. "Dat was laatst ook al gebeurd'', ''Ohja? Maar dat was het wel hoor''.
Weer even goed, en toen hield hij weer in.
Heen gebracht (de dienstdoende monteur zat met een chagerijnige kop pauze te houden met een blik van daar-heb-je-hem-weer, en heb het idee geopperd om de carbs helemaal schoon te maken, maar daar zou het niet aan kunnen liggen. Ze hebben toen ......... juist
Dus we proberen het maar weer, ging weer even goed en toen maar weer heen gebracht.
De verkoper zag toen direkt wat het probleem was ''je hebt de tank bijna leeg''. Als antwoord kreeg hij een geïrriteerd ''Ja, een KWART VOLLE tank is makkelijker te demonteren voor de monteur dan een volle tank'' als antwoord. Nu heeft een monteur de motor voor een lange ''boodschappenrit'' (opzich geen probleem mee, kan hij hem tenminstte goed testen) mee gehad en er mankeerde he-le-maal niks aan. En ''als ik het nu nog niet goed vondt moest ik hem maar naar Stadskanaal brengen zodat zij konden kijken''. Als er onkosten waren dan zouden ze dat wel betalen.
Na een zaterdagritje compleet over de zeik thuis gekomen en gemeld dat ik dat ding wel in de rivier zou flikkeren.
Dus 5 weken later stond hij in Stadskanaal in de werkplaats. Na een week was hij klaar, gaatje in vacuumslang maar dat vondt de monteur te simpel dus heeft hij verder gezocht. Carbs zijn helemaal uit elkaar geweest (kameraad van mij heeft dit gezien) en aanslag is verwijderd, tevens is er een nieuw electronisch regelkastje in gekomen. Vooraf hebben de 2 vestigingen contact gehad mbt de kostten en dit is verder zonder gezeur geregeld.

Naderhand de zaak nog 2x bezocht en er kon nog geen goeiedag vanaf, laat staan dat ze belangstellend vroegen of de problemen nu waren opgelost.

Nadien nog 2 jaar zonder problemen gereden en het onderhoud in Stadskanaal laten doen, waar ik ook m'n opvolgende motor heb gekocht.


Voor wie bovenstaand verhaal te lang is:

In Leek zal ik echt ab-so-luut nooit weer een motor kopen.

Andre, 23 May 2009, 10:40:07: Ontevreden
Dit jaar besloten om een nieuwe supersport 1000 te kopen, en kwam hier kijken voor de GSX R 1000 K9. Toen ik na een half uur eindelijk iemand een vraag kon stellen of er ook een demo was of kwam kreeg ik als antwoord: NEE en die komt ook niet ! Verder kreeg ik niet de kans om uberhaupt het geprek voort te zetten want die man liep gewoon zonder verder iets te zeggen weg. Nou ja, is dat een vreemde vraag dan? Ik heb nu een K6 en voor dat ik klakeloos een K9 koop, wil ik er toch eerst even een stukje op sturen. 1 ding is zeker, Motoport Leek levert mij geen nieuwe 1000

Two Plugs, 03 Aug 2009, 11:30:18: Ontevreden
Hebt u even?
In 2003 hier de eerste motorfiets voor mijn vriendin gekocht. Zag er werkelijk smetteloos uit; 16 jaar oud, 30.000 km maar in nieuwstaat.

Het begon met de valbeugels.
Merk en type opgegeven; wachten, wachten. Overleg met Leek: Nee, meneer, die zijn niet meer leverbaar. Helaas ken ik de importeur (MDI in Herpen) persoonlijk. Dus: telefoontje naar Herpen. “H&B valbeugels voor een ’87 Transalp? Die zijn vorige week al afgeleverd in Leek, heb hier de leverbon!”. Terug naar Leek: “Oooh, ja, hier staat ook nog een doos!”.

De motor zou worden afgeleverd met een grote beurt én het uitvoeren van een (officiële) Honda modificatie, nml het vervangen van de ophanging van de CDI (ontstekings-) units. Stond bij aflevering allemaal ook keurig op de werkplaatsbon (die je in Leek altijd als een sprookjesboek moet lezen). Geef mijn vriendin vervolgens bij JR Tuning (tegenwoordig onderdeel van Mulders Motoren) een RVS uitlaatdemper kado (incl montage). Als ik de motor s’middag weer afhaal, is het eerste wat de monteur van Mulders mij verteld “Zeg weet je dat de CDI ophanging nog niet vervangen is? Dat is een officiële Honda modificatie geweest voor dit model!”

Weer terug naar Leek (2 dagen voor onze motorvakantie!) Stress, stress, stress.

Dan eindelijk onze eerste gezamenlijke motorvakantie. Mijn meissie is trots als een pauw op haar eerste motorfiets. Halverwege de vakantie check ik de olie van zowel mijn motor als die van mijn vrouw. Het zijn Honda’s, dus idd – geen drup olieverbruik. Alleen, valt me wel op dat de olie in mijn Honda (met 75.000 km op de teller!) helder is alsof het honing is. De olie in de motor van mijn vrouw is werkelijk GIT zwart. Net teer. Nuja; hij heeft voor een fiets van 16 jaar weinig kilometers, en mijn vrouw heeft nu 3.000 km in één maand gereden, zal wel loskomen, vervang de olie thuis nog een keer, denk ik nog.

Tot op de terugweg, 50 km voor thuiskomst, op n.b. de Duitse autobahn ineens, zonder aanleiding, de motor van mijn vrouw stopt n.b. tijdens het inhalen van een vrachtauto. Gelukkig kan ze de motor op de vluchtstrook laten uitrollen. Eerste wat ik denk: Verdikkeme, zijn het toch die CDI units. Motor laten afkoelen, start zonder problemen, maar na 5 km is het echt passé. ANWB ingeschakeld, en samen met de monteur van de ADAC en een toevallig passerende Duitse motorrijder alles nog even nagelopen: Bougies krijgen stroom, voldoende olie op het blok (let ff op de laatste opmerking).

Dus: ADAC brengt de motor (en gelukkig ook de bagagerol) naar huis, vrouwtje bij mij achterop voor de laatste 50 km naar huis. De volgende dag Motoport Leek gebeld. Wordt niet lullig gedaan (nog niet), de eigenaar komt de motorfiets zelf met de bus afhalen. Afgesproken dat men MIJ (dus niet mijn vrouw) belt. Bellen rond 12:00 mijn vrouw; die krijgt de wind van voren in de zin van “willen jullie mij bedonderen, er zit nog maar een bierglaasje olie in!”

Mijn vrouw over de rooie, ik in de stress. Direct in de auto naar leek. Bij de eigenaar (Roelof) in het kamertje. Blijft volhouden dat het onze fout is. Maar hij kan ons matsen, heeft al rond gebeld en kan voor € 1.750,- (n.b. de aanschafwaarde was € 3.000,-!) een nieuw blokje regelen. Ik: wie gaat dat betalen? (we hebben immers 6 maand BOVAG garantie!): Hij: ja, dat je geen olie (!) op het blok hebt is niet onze schuld. Ik: Hier is het visitekaartje van de ADAC steunpunt Rütenbrock, en de contactgegevens van Dhr. Doms uit Oldenburg die ons heeft meegeholpen. Zij zullen bevestigen dat er voldoende olie op het blok zat. Ik wil dat je NU je monteur er bij haalt, en dat hij ons uitlegt hoe het mogelijk is dat een motor (die dus een VASTLOPER blijkt te hebben gehad omdat er 16 jaar oude motorolie in heeft gezeten, hoezo grote beurt bij aflevering!) 4 liter olie verbruikt terwijl ‘ie op een ADAC trailer wordt vervoerd (begin nu echt boos te worden).

De eigenaar slaat om als een blad aan een boom, knalrode kop (en terecht!) “euch, ja, eh, ik hoop niet dat ik je vertrouwen heb beschaamd, ik krijg volgende week een mooie jonge Honda binnen, net iets voor jullie, ik neem de motor terug voor het volledige aankoopbedrag…”. OPLICHTER! Die motor hebben we uiteindelijk gekocht, maar pas NA een BOVAG aankoopkeurig door Mulders in Veendam. Het enige positieve van Motoport Leek was dat er een vestiging van Kobutex bij in zat, maar gelukkig zitten die weer op hun vertrouwde stek in Buitenpost. Geen enkele reden meer dus om nog eens naar Leek af te reizen!


Ramona, 28 Jan 2010, 11:15:14: Ontevreden
Deze zaak bestaat bij gratie van oplichters. Ook motoportexpress in Hoogezand is van dezelfde eigenaar, dacht nog even dat het goed zou komen nadat Koos Mulder er in dienst kwam maar die is inmiddels ook alweer de deur uit gemoved Ducati rijder en kan het verhaal van Two Plugs en Exklant hierboven bevestigen. Er is nog steeds niets veranderd. Duc bleef beroerd lopen, en maar rekeningen schrijven. Motor is inmiddels door een niet Ducati specialist Mulders / JR tuning onder handen geweest en het probleem is opgelost. Bleek fout luchtfilter gemonteerd
te zijn, en foute afstelling van de carbs!!!

Nooit meer heen gaan.

aaron, 22 Mar 2010, 23:08:32: Ontevreden
het zijn echte bloedhonden die verkoopers mensen ga er niet heen het is echt een klotezaak en ik kan hey weten

peter, 23 Mar 2010, 09:44:40: Tevreden
Wat heeft Aaron meegemaakt dan?

bakaki, 05 Apr 2010, 20:17:48: Ontevreden
Ik kom voor twee lampjes(OSRAM Nightracer H4, zeer goed getest in Motovision; prijs volgens MV: 11,98 euro). Hebben ze niet, maar kan wel besteld worden. Kosten? 40 euro per lamp!!! Ik nog vragen of ie niet perongeluk naar een xenonlamp aan het kijken is. Nee hoor, OSRAM Nightracer H4, 40 euro en daarom hebben we die lampen ook niet. Ik vertel over de MV test en daarin genoemde prijs. De man keek mij alleen maar schaapachtig aan en zegt helemaal niets meer. Volgens mij proberen ze het gewoon en hopen dat de helft van de klanten erin tuint.

Ex klant, 15 May 2010, 16:16:34: Ontevreden
Inderdaad .Zeer arogante verkoper.Een paar jaar geleden eens een motor gekocht .Toen er een garantie geval was gaf men niet thuis.Verkoper loot door de zaak met een blik van :"ik ben hier de koning en ziet je verder niet staan.Als ik de eigenaar was had ik die vent er al lang uitgeschopt.

willem, 05 Jul 2010, 14:55:58: Ontevreden
Het is jammer dat ze dealer zijn van Aprilia anders kwam ik er nooit weer. Bij de kleding heb ik overigens geen problemen erg vriendelijk en geduldig. moet je niet die chagerijnige kerel hebben

Bas, 11 Feb 2011, 18:13:42: Tevreden
Heb veel gehoord over slecht onderhoud e.d, hier heb ik zelf geen ervaring mee. De kleding afdeling was echter perfect, op een zaterdagmiddag rond 16:00 binnen komen lopen op o zoek naar een helm. Meerdere malen netjes gevraagd of we geholpen konden worden; 'nee, we kijken even rond'. Na 'even' rondgekeken te hebben kwamen we erachter dat het al 17:40 was, 40 min. na sluitingstijd! Niemand gaf een kik, iedereen (ca. 6 medewerkers/sters) stonden netjes te wachten. Nog even wat advies gevraagd en daarna een Arai Chaser gekocht in de aanbieding. Dus ondanks verhalen die ik had gehoord, niets dan lof! Het tegendeel moet nog bewezen worden.

Freek, 22 Feb 2011, 21:42:28: Twijfelachtig
Kleding: Goed!
Behulpzaamheid bij aanschaf motor: Goed!

Onderhoud: Beter ergens anders laten doen (Zacht gezegd).


Gerard, 15 Apr 2011, 16:39:27: Twijfelachtig
Hallo,

Mijn GSX-R 750 daar gekocht, en de verkoper was gewoon zeer behulpzaam! Reed appart nog een GSX-R naar buiten, met een Yoshimura uitlaat want die wou ik graag omgeruild hebben met de originele. Kreeg een afleveringsbeurt, maar men vergat de ketting opnieuw te spannen, en ook ben ik meerdere keren terug geweest in verband met trillingen. Bleek achteraf de achterband te zijn en die is door iemand anders vervangen.

Kledingafdeling is ook goed, met een paar zeer behulpzame dames. Ondanks een kaartje bij de kassa, dat men eenmaal gebruikte helmen niet omruilde, werd daar helemaal niet moeilijk over gedaan en mocht ik een andere uitzoeken.

Maar ik koop er geen motor weer, en dat komt simpelweg door een hork van een monteur die daar werkt.

Sjaak, 20 Jun 2011, 11:57:10: Tevreden
Ik heb ook negatieve verhalen gehoord, ik heb er een paar keer onderdelen besteld en ik heb er geen gesodemieter mee gehad..

arnoud, 04 Jul 2011, 17:29:27: Ontevreden
1 maal om een ketting van een condor a350 gevraagd, ik kon de vraag net zo goed bij een lingeriewinkel stellen, kledingafdeling verkocht ons niet deugdelijke impregeenrspray.. willen geen enkel repsons hierover kwijt..

Rijder13, 26 Jan 2012, 21:30:58: Twijfelachtig
Heb laatst bij Leek kleding gekocht, helemaal tevreden! Goed geholpen, geduldige medewerkers.

Over motoren zelf en onderhoud kan ik alleen nog niets zeggen

ev1970, 28 Mar 2012, 20:30:15: Tevreden
Van de week een motor gekocht bij deze zaak. Ik herken niet zo veel in de negatieve reacties hierboven maar het kan nog komen want ik heb nog garantie op mijn motor. Dus ik hoop niet dat ik mijn review bij moet stellen. Ik ben vriendelijk geholpen bij de aankoop en ook bij aflevering zag het er allemaal oke uit.
Ze zijn alle beloftes na gekomen tot dusver. Ook van de verkopers die je zgn negeren, die ervaring deel ik absoluut niet.

John, 06 Jul 2012, 02:20:44: Ontevreden
Ook aantal keer mijn motor een beurt laten geven daar...
Thuis kwam ik erachter dat de stelschroef van de achterbrug of ketting loszat.

ook de voetsteun rechterzijde was los.
En hiervoor zat alles vast... echt een prutser zaak, ga er ook nooit meer heen.

Merijn, 01 Jan 2013, 12:22:18: Tevreden
Mijn eerste motor, kleding en bijna alle andere motoraankopen daar gedaan. Altijd prime geholpen en bij problemen (pinlock lekte) kreeg ik direct een nieuwe. Bij een buurt zijn ze tot nu to erg eerlijk geweest in wat er wel en niet hoeft te gebeuren. Geen onnodige kosten. Ik ben een tevreden klant.

herman, 11 May 2013, 09:49:48: Ontevreden
Had er een motor gekocht zou honderd procent worden afgeleverd is niet gebeurd .
Weer terug geweest het zou nu hellemaal klaar zijn , dus niet.
Olie lekkage losse kabels verlichting defect noem maar op.
Kreeg ee moto na de derde keer weer waren ze remlichtschakelaar vergeten aan te sluiten kuipdelen zaten nog los .
Als je iets koopt is alles ok maar niet te vaak weer komen met problemen vinden ze niet leuk.
Nou ik kom er nooit weer wat een prutsers.

martha, 18 Mar 2014, 11:41:20: Tevreden
Ik heb daar al enkele motoren en kleding gekocht en ik ben uitermate tevreden over motorport Leek. Nooit enig minpuntje gehad. En de koffie is er heerlijk
Zeer klantvriendelijk!

Gert, 08 Jun 2014, 21:47:54: Ontevreden
Net mijn rijbewijs gehaald, drie keer in de zaak geweest, twee keer hadden ze geen tijd, derde keer verkoper aanspreken met de boodschap dat ik op zoek ben naar een eerste motor tot een max. van 3500 euro. zeg ik bij een bandid dat ik interesse heb en graag een dag later wil langs komen voor een proefrit zegt die ....... verkoper, jaaa eh dat kan wel maarre dan moeten we eigenlijk wel zeker weten of je hem koopt. de groeten daarzo met die ballenzaak. kleding daar wel gekocht toen ik nog aan het rijlessen was, daar heb ik niks op aan te merken, goede en behulpzamer verkopers.
verkoper van motoren wekt een zeeeer arrogante indruk.

Peter, 14 Jul 2014, 23:56:15: Twijfelachtig
Wat is er mis mee om voor een proefrit alles besproken en overeengekomen te zijn?
Of de deal doorgaat laat je afhangen van de rij ervaring.
Dit bespaart de motorzaak veel poetswerk om de motor na de proefrit weer blinkend in de showroom te plaatsen.
Gert moet zich een beetje als een normaal mens gedragen.

Evert, 16 Aug 2014, 20:38:53: Tevreden
Ik heb daar een Kawasaki 800 VN gekocht. Prima motor van 16 jaar oud en weinig kilometers. Ik wilde graag een ander zadel en de verkoper zei toe dat hij mijn zadel om ging ruilen met een Mustang-zadel. Ook kreeg ik gratis een radiator-cover erbij. Afspraken zijn keurig nagekomen. Ik wordt steeds vriendelijk benaderd als ik daar binnen loop. Ik heb gehoord dat ze wel stevig aan de prijs zijn bij onderhoud en reparaties, dus dat laat ik daar niet doen.

Roel, 24 Nov 2014, 16:45:31: Tevreden
ik lees hier maar enkele reacties van de duizenden bezoekers en klanten die zich niet laten horen en de ervaring leert dat deze allen tevreden zijn.
Ik ben ZEER tevreden over de menselijke benadering en afhandeling.

Ron, 18 Jan 2015, 18:26:13: Ontevreden
Er loopt daar een monteur rond in de werkplaats, werkelijk een hork, gaat buitengewoon ruig te werk met andermans spullen en mij een doorn in het oog toen hij mijn motor onder handen nam. Kom er echt nóóit weer !

Geert jan, 26 Apr 2015, 00:29:23: Tevreden
Prima zaak,rij er 100 km voor om onderdelen,en kleding te kopen voor mijn motoren ,altijd kopje koffie en alle tijd voor een praatje,en aardige mensen in werkplaats,en deskundig

Jo, 31 Jul 2015, 20:32:14: Tevreden
kom er ook al jaren .. prima zaak !

Bert, 19 Nov 2015, 21:54:39: Ontevreden
motor gekocht in 2014 xvs 1100 Yamaha op winterstalling gezet afspraak alleen olie verversen kom ik hem ophalen rekening van dik 600 euro.
gekocht met de stand van 7000 mile 1500 mile mee gereden en dan zeggen dat je remblokken vervangen moesten worden gad dit niet met opleveren moeten gebeuren, het stinkt behoorlijk in Leek. Geen motoport meer voor mij.

ben, 27 Mar 2016, 15:17:02: Twijfelachtig
kapotte koppelingskabel vanaf sneek,nog kunnen doorrijden in zijn 4,afslag A7 naar motoport,zonder afspraak toch nieuwe koppelingskabel gemonteerd,€60,kon in ieder geval weer verder rijden.motoport is niet mijn dealer.

Karin, 08 May 2016, 17:53:13: Twijfelachtig
Mijn eerste leren broek daar gekocht. Ik had nog niet zoveel ervaring dus was afhankelijk van goed advies. Uiteindelijk dus een heel verkeerd model gekregen die al snel veel en veel te wijd was. Goed advies had dit voorkomen.

Hans Wensveen, 11 Jan 2017, 15:15:28: Tevreden
In sept.2016 (oude) Honda GL 1500 gekocht met 3 maanden garantie
Garantie was ook zonder zeuren garantie (eerst het uitlaatsysteem en later dynamo)kosteloos vervangen en motor uit den Haag door Motoport Leek opgehaald. Uitermate vriendelijk behandeld en zal daar zeker terugkomen als ik weer iets nodig heb ook al moet ik er 180km voor van huis. Ik ben dus een uitermate tevreden klant!!

Geert, 16 Jun 2017, 09:59:49: Ontevreden
Graag wil ik een review doorgeven betreffende Motoport Leek. In maart van dit jaar een Guzzi Nevada gekocht met 3 maanden garantie en extra betaald voor een grote onderhoudsbeurt ipv een afleveringsbeurt. Helaas de motor liep slecht en de kilometerteller ging stuk. Terug gebracht voor garantie, motor heeft er 4 weken gestaan. Smoes was dat de onderdelen er niet waren. Uit eindelijk was hij klaar, maar op de terug weg ging de teller weer stuk. Ze hadden er volgens hun de verkeerde kabel op gezet. Weer terug, beetje rommelen en buigen aan het aandrijfmechanisme en de teller deed het weer. Helaas op de terug weg alweer stuk. Ze weigeren er nieuwe onderdelen op te zetten. De garantie mag niks kosten, ze rommelen maar wat en houden je aan het lijntje. Waardeloze communicatie van de baas dhr Eding. Kom er nooit weer.

Jos Verhoeven, 22 Mar 2019, 21:42:09: Tevreden
Ik heb hier een vstrom 650 xta 2018 gekocht en de wijze waarop dit proces gegaan is verdient de hoofdprijs. Erik Wagenaar heeft alles op afstand begeleid- ik woon zelf in Eindhoven- en heeft van meet af aan laten zien wat een goede verkoper moet doen. Ik heb de beste man nooit in levende lijve ontmoet maar hij ga mij van meet af aan vertrouwen. De motor wordt naar Veghel gebracht waar ik deze op kan halen. Ik heb hem nog niet maar als ook dat allemaal soepel gaat lopen, en dat verwacht ik dan krijgen zij en Erik in het bijzonder een dikke tien. Jammer dat ik niet dichter bij woon want dan waren zij mijn vaste adresje. Ik zal na enkele weken nog een update geven over de aftersales.

Jouw naam
Oordeel
Opmerkingen 
Vanwege vervelende spammers kunnen we geen url's accepteren.

Terug naar dealerinfo