logo
Utrecht
NaamHP MOTOREN !!!!!!
URLhttp://
PlaatsEEMNES (zoek op de kaart)
Oordeel20 procent tevreden (4)10 procent twijfelachtig (2)70 procent ontevreden (14)Rustig an, 28 Apr 2014, 20:32:20: Reactie van dealer
rustig an met de comments, anders krijgt ik t aan mn hard.

knettergek , 28 Apr 2014, 21:20:46: Ontevreden
Oplichters bij uitstek!
Legale onderwereld dit.

ERWIN, 28 Apr 2014, 21:56:50: Ontevreden
NETTE PRIJZEN, MINDER NETTE MOTOREN!!!!!

Tevree of niet tevre, 28 Apr 2014, 22:43:59: Ontevreden
LET OP!!!!!!! Bodemprijzen, en de motoren horen ergens op de bodem te liggen.
Of ze zijn daar van opgehaald, en je kunt ze nu in originele staat kopen.

Eric van Lent, 30 Apr 2014, 16:36:11: Ontevreden
Geen fijne mensen en vertellen halve verhalen. LEES TOPIC oP MOTOR FORUM VOOR MEER ERVARINGEN!
weg blijven


ONTEVREDEN BEZOEKER!, 30 Apr 2014, 16:37:52: Ontevreden
KOOP HIER GEEN MOTOR!!

Ze sjoemelen met alles, van WOK meldingen tot teruggedraaide tellers..

Ook geven ze aan de telefoon een prijs voor je motor, maar zodra je daar binnenrijd zakt die waarde met 80%..

Stelletje laaielichters!!

Oh, en de koffie is ook niet te zuipen!

Een grote bende, 30 Apr 2014, 18:58:30: Ontevreden
Enorme oplichterij. Man man man...

Eduard, 30 Apr 2014, 19:14:30: Ontevreden
Slechte zaak

MXMaster, 06 May 2014, 19:39:02: Ontevreden
Van tevoren gebeld voor een proefrit, kom ik na 1 1/2 uur in de auto daar aan op de afgesproken dag en tijd, weet men zogezegd nergens van. Lekker voor niks drie uur in de auto op mijn vrije dag. Aan de andere kant misschien achteraf maar beter, de motoren die er stonden leken voor een groot deel optisch opgeknapte schade - en importfietsen met teruggedraaide kilometerstanden. Wegblijven bij deze oplichters!

Thijs, 25 Jun 2014, 00:16:07: Twijfelachtig
Eerst gemaild over een motor, toen op de dag gebeld of de motor er nog staat. Zo ja dat ik de motor kom bezichtigen en een proefrit wil maken. Ben ik dik een uur onderweg, mag ik geen proefrit maken. Het mocht alleen, als ik zeker weet dat ik hem ga kopen. Ben niet de buurman die ff langs loopt, o vet ding, mag ik een rondje rijden? Of ik hem koop, hangt af van de proefrit. Als ik hem toch al ga kopen, hoef ik geen proefrit te maken toch??? Dat begreep hij niet...of deed alsof! Toen kwam hij met een verhaal, ik heb al iemand die er een financiering op aan het aanvragen is. Netjes aan hem uitgelegd dat ik geen financiering nodig heb en hem eventueel zo kan kopen (had geld op zak).
Toen kwam hij met het excuus zodat ik niet op de motor mocht rijden, zolang jij niet weet of je je eigen motor hier inruilt of zelf verkoop heeft het geen zin om proef te rijden. Volgens mij kan je pas een motor inruilen, als je proef gereden hebt op een andere motor en die naar wens is en die besluit te kopen...
Was hij ondertussen ook met een andere klant bezig met een andere motor. Wat denk je: precies het zelfde verhaal over een financiering op aanvraag. Hij zet dus mensen onder druk en mensen die de verkoop bijna rond hebben, hebben dus de pech dat de motor opeens weg kan zijn. Volgens mij is de regel, verkoop onder voorbehoud financiering, gereserveerd. Dus dubbel onbeschoft! En idd een hele lage inruilprijs voor je inruilmotor (stuk lager dan per mail). Alleen maar de minpunten benoemen, maar wat je terug koopt ziet er nog stukken beroerder uit dan wat je in komt ruilen. Een of ander vaag verhaal dat mijn blok olie zweet of lekt, blok gebruikt helemaal geen olie, hij staat al 2 jaar op dezelfde plek in de schuur...geen enkele olie druppel. Motor die er stond was van zijn plek gehaald, daar wel oliedruppels op de vloer (kan niet bewijzen dat het van die motor was), maar hij moest hem even klaarzetten, dus wie zegt dat het niet snel met een doek is weggeveegd.
Was tijdens de heenrit met mijn motor nog wat fout gegaan, was ook een rede om de prijs met € 900,- te verlagen. Dat is inmiddels ook weer opgelost, was voor nog geen € 100,- aan materiaal kwijt en een uur werk. Voorband moest ook vervangen worden, nog langs de dealer gereden (moest toch materiaal halen). Hij is niet meer nieuw, maar je kan er zeker nog wel 1,5 jaar mee rijden (40% goed).
Nog wel iets positiefs: kreeg 2 gratis tirewraps en een kniptangetje te leen om mijn motor gereed te maken voor de terugreis. En hij hielp nog met aanduwen van de motor. Toen ik thuis was eerst maar een bak koffie gedronken, die was bij hun op denk ik...
Verder wel een leuk ritje gehad, het was technisch goed weer, niet te warm, zonnetje erbij, wel even bijna regen...maar dat waaide gelukkig over.

henk, 03 Jul 2014, 22:53:20: Tevreden
Helemaal eens met hierboven!!

Dat zulke bedrijven nog bestaansrecht hebben anno 2014?!

Gebeld voor een specifieke fiets. Ze hadden m nog staan. Ik 1.5 uur er naar.

ik ben zo eerlijk geweest om te zeggen dat het om die fiets gaat en nog een andere van een particulier.

Mocht ik niet proefrijden! Ja, ik start m wel voor je.ik zei, dat heeft niet zoveel zin als ik niet kan proef rijden.

Ja maar je twijfelt nog, ga maar eerst die andere rijden en als je t niks vindt mag je terugkomen.

ik zei, als ik niet kan proefrijden, hoe moet ik dan beoordelen of ik deze wil? Ja, dit is een liefhebbers fiets....wtf!!

Mensen, nooit hier een motor kopen. Echt nooit!

Mus, 11 Aug 2014, 11:40:13: Ontevreden
Oplichters eerste klas nooit meer daar wat kopen.

Waardeloos, 29 Sep 2014, 16:18:49: Ontevreden
Echt niet te geloven, deze tent. Staat er een leuke motor op de site, zeg je er wel uit te komen met de prijs, maak je een afspraak voor een proefrit, krijg je doodleuk een mailtje dat ie hem net verkocht heeft!!! Lokkertjes???? Wat een K-zooi daar!!!!!

Bart, 01 Nov 2014, 13:58:44: Tevreden
Ik vind het jammer om achteraf zo veel slechte reacties te lezen over wat jullie allemaal van deze dealer vinden. Ik heb hier afgelopen week een motor gekocht en ik heb nergens last van, top machine! Blijkt maar weer dat alleen klanten die klachten hebben nare comments neerzetten.

Mike, 09 Dec 2014, 10:31:32: Twijfelachtig
In 2009 een honda vfr gekocht. Was een geďmporteerde uit Engeland. Onderhoudsboekje zat er wel bij. Proefrit was geen probleem.

In 2014 had ik mijn motor op internet gezet bij een verkoop site. Zij gaven binnen 2 dagen een reactie per mail van 3000 euro. Ik bellen om een afspraak te maken, krijg ik te horen we hebben het druk kom maar hier heen. Ik dus die kant op, omdat ik mijn motor wilde verkopen voor die prijs. Ze hebben hem toen nagekeken en daarna zakte de prijs ruim 800 euro wegens het onderhoud wat gedaan moest worden. Dat vond ik wel jammer.
In het begin was in tevreden aan het eind niet.

Schepers, 14 Oct 2015, 21:20:25: Tevreden
In september een mooie Suzuki V-strom gekocht. Prachtige motor, bijna nieuw, voor een erg mooie prijs, bevalt erg goed. Vriendelijk en kundig personeel.

Daan, 03 Jan 2016, 22:42:35: Ontevreden
HP Motoren zit tegen het randje van oplichten aan. Ze verkopen schademotoren en vertellen dan dat ze schadevrij zijn. Als je er dan later navraag doet geven ze het antwoord "ach, wat is schade?". Zo ken ik er nog wel een paar. Het zijn geen prettige jongens in ieder geval.

Jongen, 28 May 2016, 08:41:16: Ontevreden
Kan het bovenstaande bevestigen!! Brengen via e-mail een bod uit en proberen je dan te belazeren door maar 1/3 te bieden op basis van allerlei onzin! Heb de opmerkingen over mijn motor laten checken bij een erkende dealer en wat ze bij HP motoren zeggen is klinklare onzin! Grote oplichters, blijf bij hun uit de buurt!

HP Motoren, 08 Jun 2017, 18:00:50: Reactie van dealer
Ok, Ik geef toe dat ik af en toe motors zo mooi mogelijk opknap.
Heb ook motoren verkocht met frame schade, maar mensen heh zien niet alles.
Sommige motoren heb ik na een crash helemaal opgeknapt en die moeten gewoon weer goed zijn in mijn ogen.
Dat wij oplichters zijn is jullie mening, Klant kan zien wat hij koopt dus zijn keuze.
Koffie staat in ieder geval altijd klaar!
MVG, HP Motoren

Bart, 12 Nov 2018, 15:17:18: Ontevreden
Gekeken naar een Yamaha, IN ORIGINELE STAAT!!!! UNIEK!!!!

Ja, uniek was ie wel. Er klopte helemaal niets van.
Het was een bijeengeraapt zooitje, en HP maar beweren dat het een goede motor was.
Zelfs een blinde kon zien dat dat hok 6 keer overreden was door een vrachtwagen.
Wanneer je doorvraagt worden de Sjonnies met gouden ketting daar ook nog eens vervelend en agressief en proberen je daarbij te intimideren.
Ik ben lachend weggelopen, maar ongelofelijk wat een stelletje criminelen bij elkaar zijn dat.
Spijtig voor de enthousiaste beginnende motorrijders die te goeder trouw daar komen en in de oplichtersverhalen van dat schorem trappen.

Motorrijder, 01 Dec 2018, 16:39:35: Tevreden
Hp motoren biedt op moment van schrijven een Ducati 1199s tricolore aan. Trap hier absoluut niet in. Fiets is een standaard 1199 die ingevoerd is in februari. Kleurstelling komt niet overeen met origineel en Ohlins onderdelen ontbreken.
Opgepast dus!!!

Edwin van tongeren, 13 Feb 2019, 22:36:19: Ontevreden
Smerige oplichters! Als je aankomt daar, mankeert je motor plots van alles. En bieden vervolgens de helft van de prijs. Om de motor weer goed te krijgen zouden ze minimaal een dag werk hebben. Moyor stond 2 uur later op de site, met de benaming in concoursstaat. Het hele verhaal over de mankementen was dus niet waar. Wel stond de motor voor het 3 dubbelle te koop als wat ik er voor kreeg!

Een boodschap voor ze, ik ben nog niet klaar met ze.

Jouw naam
Oordeel
Opmerkingen 
Vanwege vervelende spammers kunnen we geen url's accepteren.

Terug naar dealerinfo