logo
Zuid-Holland
NaamSuur Motoren
URLhttp://www.suurmotoren.nl
PlaatsOud-Beijerland (zoek op de kaart)
Oordeel100 procent tevreden (2)Gerben, 10 Nov 2014, 04:44:43: Tevreden
Vorig jaar toen ik begon met lessen mijn laarzen en handschoenen hier gekocht. Geen idee waarom ik destijds de laarzen heb meegenomen, want ze zijn nog steeds wat te groot. Beetje dom van mezelf, want laarzen kan je zelf ook wel goed kopen met een beetje verstand.

Ook maar handschoenen meegenomen en die zitten nog steeds heerlijk. Kreeg er nog een helmmutsje bij, helemaal kostenloos.Dan kan je zeggen van ja die dingen kosten niks, maar toen ik begon met lessen vond ik het een handig ding en heb hem nog vaak op gehad. Daarna alleen nog een keertje wat onderhoudsspullen gekocht.

Prima zaak zover ik kan zien al heb ik er nooit heel veel geld uit gegeven. Klein zaakje verder, maar prima!Zoef, 16 Jul 2016, 13:35:55: Tevreden
Kleine zaak, maar met monteurs die kennis van zaken hebben, een motor blind in en uit elkaar kunnen halen en vooral; je niet belazeren en werken met een prettig prijskaartje. Een echte no nonsense zaak. Wat niet nodig is bij onderhoud, doen ze dan ook niet, zodat onnodige kosten bespaard blijven, terwijl ze dit ook gewoon aangeven. Hierdoor heb je toch de keus of je de zinloze uitgave alsnog wil doen. Heb een keer bepakt en bezakt op een maandag stil gestaan, toen mijn accu het begaf, net voor vertrek naar Duitsland en geen motorzaak open. Uit ellende Suur gebeld, die het zo rot vond, dat hij toch ff kwam en een nieuwe accu monteerde. Heeft die vakantie gered. Ouderwetse service. Niets dan lof.

Jouw naam
Oordeel
Opmerkingen 
Vanwege vervelende spammers kunnen we geen url's accepteren.

Terug naar dealerinfo