logo
Gelderland
NaamSimako
URLhttp://www.simako.nl
PlaatsElst (zoek op de kaart)
Oordeel61 procent tevreden (14)17 procent twijfelachtig (4)22 procent ontevreden (5)Derk, 08 Oct 2005, 15:48:11: Tevreden
Prima zaak waar op een zaterdag probleemloos 2 uur wordt uitgetrokken om allerlei mogelijkheden rondom keuze en financiering uit te dokteren.

Frank, 28 Feb 2006, 10:26:13: Tevreden
Er wordt uitgebreid tijd voor je genomen, zowel bij de motoren als op de kleding afdeling. Ook een langere proefrit is geen probleem.

Stijn Spijker, 06 Jan 2007, 22:53:16: Tevreden
Particulier gekochte BMW, snelheids meter kapot, ingeleverd.

Kosten: 0euro

ABS sensor was stuk (was in 2006, motor komt uit 2001). Garantie!

Geweldige kerels. Nemen altijd de tijd voor je, denken mee, proefritje is ook geen probleem

Stijn Spijker, 16 Apr 2008, 15:40:47: Tevreden
Na een jaar wederom een tevreden reactie.
Sinds dit jaar heeft Simako een nieuwe eigenaar, dus vandaar.

Ik heb eergister de domme fout gemaakt om mijn schijfremslot te laten zetten, en reed finaal mijn remklauw eraf (doh!). Het was op een maandag, dus alle motorzaken (behalve Termaat) dicht in Nijmegen e.o.

Ik werk echter bij Simako om de hoek, dus ik heb hem gewoon op de parkeerplaats gezet, en dacht dan gooi ik de sleutels door de brievenbus, dan bel ik ze morgen wel.

Zodra ik em echter op slot had staan komt de nieuwe eigenaar in zijn spijkerbroek naar buiten, en bied me aan de motor binnen neer te zetten, zodat hij veilig staat.

Vervolgens geeft hij me nog een lift naar het treinstation ook! Prima zaak!

Bert, 08 Feb 2010, 22:20:43: Tevreden
Heb op marktplaats een k1100rs gekocht. Naar simako gebracht met het verzoek hem goed na te kijken. Dat hebben ze gedaan, een en ander gevonden en allemaal in goed overleg geregeld. Goede service.

Z, 10 Jun 2010, 15:27:00: Twijfelachtig
Wat is er aan de hand bij Simako Motoren in Elst..? Ik ben al jaren een vaste klant bij Simako echter de laatste tijd ervaar ik een opvallend negatieve sfeer onder de medewerkers. Men is meer met zich zelf bezig en simpele vragen worden gedelegeerd naar anderen, die er vervolgens niet op terugkomen. Kortom, men voelt zich geen eigenaar van vragen van klanten. Waar klanten bijstaan wordt een receptie medewerker op een onvriendelijke manier gecorrigeerd. In de afgelopen maand ben ik er 4x geweest (ivm onderhoud en bestellingen) en ik proef en zie een sfeer van onderlinge ontevredenheid en onenigheid onder elkaar. Dit stralen ze ook uit richting klanten. Gezien de ervaringen van de afgelopen periode overweeg ik om op zoek te gaan naar een andere BMW dealer die klanttevredenheid hoger in zijn vaandel heeft staan en dit ook nastreeft in zijn manier van werken.

frans, 08 Aug 2010, 02:23:12: Twijfelachtig
en dit bedrijf heeft de vroegere bmw dealer duursma apeldoorn nu ook overgenomen sinds januari 2010 red het daar ook niet een verkeerd besteld onderdeel mag niet eens geruild worden

Motormuis1956, 08 Aug 2010, 12:54:14: Twijfelachtig
Prijsstelling is écht buiten-proportioneel t.o.v. de concurenten!

Peters, 04 Oct 2010, 21:13:44: Tevreden
Gs gekocht, probleempje gehad, zeer goed en snel opgelost. Kunnen veel dealers nog van leren.

Teun, 09 Mar 2012, 14:17:16: Ontevreden
Leuke dealer en makkelijk als je er ook nog bij in de straat woont. Echter, klachten worden niet goed opgelost. Vereekrde remblokken monteren of op een verkeerde manier gemonteerd, waardoor ik in Spanje telkens met de voet even op de rem moest houden om van hibnderlijk gepiep af te komen. Zelfs nog dealer in spanje geconsulteerd of het niet gevaarlijk was. Na 3000 km remblokken weg. De klacht bij simako neergelegd, maar ik moest de nieuwe remblokken wel betalen. Reden voor mij om in het vervolg naar een andere dealer te gaan. Jammer, verder wel een eluke zaak.

Cor, 11 Aug 2012, 21:38:28: Ontevreden
Tijdens onderhoud aan mijn motor bij Simaco Elst raakt het infodisplay defect.
Toch echt werkend afgeleverd.
Reactie van de chef monteur Matthijs en een verkoopmedewerker: pech gehad meneer, dat kost ruim €300,- en dat gaan wij niet vergoeden!
Vreemd naturlijk, maken ze de boel daar defect, zijn de onkosten voor mij.
Zouden ze daar niet snappen dat ze een klant kwijt zijn? Slechte reclame voor dit bedrijf.
Laat de zaak verder maar over aan juristen, monteur heeft immers toegegeven kdat het defect ontstond tijdens het onderhoud....
Tikkie arrogant om zo met je klanten om te gaan.

Stijn Spijker, 05 Feb 2013, 16:47:37: Tevreden
Na 3 jaar weer een nieuwe reactie.

Inmiddels heeft Simako na het overgaan naar een nieuwe eigenaar gefuseerd met Bert Duursma in Apeldoorn, vandaar de nieuwe naam Simako-BDM. In Apeldoorn is een nieuw pand neergezet, sommige medewerkers rouleren nu tussen de vestigingen.

Zelf in 2011 een oude voorraad 30 years GS edition gekocht, deze is voor mij vanaf een andere dealer gehaald en er is gratis achteraf een uitgebreide boordcomputer (infodisplay) opgekomen welke er niet op zat maar ik wel graag wilde. Tijdens deze verkoop geholpen door Tim, een werknemer die ik als zeer professioneel en prettig ervaar.

Tijdens koop in 2011 wel enige malen een "norse" medewerker tegen gekomen, maar deze heb ik het laatste jaar niet meer gezien, dus ik vermoed dat deze weg is.

Verder in ieder geval een plus voor de kleding afdeling (met name Michael). Je krijgt altijd de tijd voor een proefrit met kleding en klachten / garantie goed worden afgehandeld.

Onderhoud gebeurd altijd goed, alhoewel ik kan onderschrijven dan Simako een ander soort vet of iets dergelijks gebruikt voor remblokken, de mijne piepen ook altijd na een beurt. Dit heb ik al diverse malen aangegeven, en op verzoek zorgen ze ervoor dat de remmen niet piepen, echter ze geven aan dat het "beter" is met piepende remmen?
Bij mij stoppen ze meestal met piepen na een week of 2, dus het stoort mij niet echt.

Ik kom al vanaf mijn 14e (inmiddels 11 jaar) op deze zaak, en als ik de eigenaren en het personeel enigzins kan inschatten denk ik dat ik hier nog vele jaren met plezier mijn motorzaken doe.

Marcel Bekhof, 13 Jul 2013, 20:34:06: Twijfelachtig
Even een bezoek gebracht aan de vestiging in Apeldoorn, bij aankomst heeft "men" waarschijnlijk al gezien dat ik op een BMW R-60 uit 1968 arriveerde, want er werd geen enkele aandacht aan mij besteed, zou het dan toch zo zijn dat er aan oude motoren, en dito motorrijders, geen aandacht moet worden gegeven, maar alleen getracht moet worden om nieuw te verkopen,heel triest dit alles.

Hans Janssen, 23 Mar 2014, 16:47:00: Tevreden
Tja, 10 mensen 10 meningen.
De ervaring die ik heb is uiterst positief.
Tijdens onderhoud werd een door mijzelf bekladde buddy kosteloos vervangen onder"garantie".
En toen ik een aantal jaren later weer wat schade liet repareren zag men dat de motor nog recht had op een recall. Dit werd ook weer kostenloos opgelost. Soms is er wel eens een norse medewerker, maar zijn we allemaal wel eens niet nors???Joop, 11 Sep 2014, 15:22:56: Tevreden
dit jaar mijn 5e GS gekocht en allemaal daar in onderhoud gehad, de laatste nu ook weer, perfect behandelt, zowel in de winkel/ als werkplaats.

Pdv_moto, 24 Jun 2015, 19:11:22: Tevreden
Met gebroken belt door wegenwacht naar Simako-Elst gesleept. Komt over als Degelijke zaak, geen (bmw)fratsen. Goed te woord gestaan, goed gerepareerd, incl wat extra fixes. Ondanks het pechgeval vlot geholpen en geen poot uitgedraaid. Dank.

Harold van der Vliet, 13 May 2016, 08:26:24: Tevreden
Prima zaak! In 2008 en 2016 een BMW gekocht en goed behandeld. Ook de kleding en receptie medewerkers geven je alle aandacht.

Johan Peters, 05 Jul 2016, 19:57:10: Tevreden
Ben vandaag weer voor beurt geweest. Niets dan lof. Prettige ontvangst, goede uitleg, meedenken en rekening die passend is.

Hans, 05 Apr 2017, 08:00:00: Ontevreden
Van uit mijn werk er langs gereden met mijn r1200 gs uit 2004. Er miste een boutje van mijn linker handkap.

Losse boutjes verkopen ze niet.
Wordt alleen in een set geleverd.

Of ik 52 euro wilde betalen. Nee dus.
Bij de ijzerhandel kost zoiets 10 eurocent.
Ik kan mij niet voorstellen dat ze deze boutjes niet los hebben liggen.

Hoef hier verder denk niets over te zeggen, hoe ik me voelde.

Arjan, 10 Aug 2017, 10:39:06: Ontevreden
Verkoper wilde mij niet helpen aan een nieuw visier was niet zijn afdeling. en keek vies naar mij KTM.

Hendrik, 02 Oct 2017, 14:18:05: Ontevreden
nul coulance bij problemen, werkzaamheden slordig uitgevoerd, onvriendelijk behandeld


Ferdiiii, 04 May 2018, 08:52:46: Tevreden
Gezocht naar een binnen vizier voor mijn BMW 6 helm. Eerder bij Motoport Wormerveer langs gegaan maar daar werd ik het spreekwoordelijke bos in gestuurd. Vervolgens bij Simako op de website een binnen vizier gevonden. Bij het bestellen bleek er toch geen vooraad van te zijn waarna ik een mail heb verstuurd met de vraag hoelang het duurde om een vizier te ontvangen als ik het toch via de website bestelde. Zeer snel een nette reactie ontvangen dat dit een kwestie van een paar dagen zou zijn. Lang verhaal kort: dinsdag besteld, donderdag in huis, vrijdags weer met schoon vizier de weg weer op. Resumé, goede en snelle service!

G Koerntjes, 01 Jun 2018, 17:22:58: Tevreden
Altijd jaren prima geholpen , paar maanden geleden sleutel aan topkoffer aan laten passen. Het was enorm druk net voor de Pasen. Zou de volgende dag klaar zijn ,een uur later klaar. Dat noem ik service!

Jouw naam
Oordeel
Opmerkingen 
Vanwege vervelende spammers kunnen we geen url's accepteren.

Terug naar dealerinfo