logo
Friesland
NaamKobutex
URLhttp://Www.kobutex.nl
PlaatsBuitenpost (zoek op de kaart)
Oordeel75 procent tevreden (12)25 procent ontevreden (4)Sander, 26 Jan 2013, 21:02:35: Ontevreden
Van de week een r1200gs zien staan en gebeld. Uitvoerig navraag gedaan hoe de motor er bij stond en werd heel vriendelijk te woord gestaan door Freddie Kooistra. Motor zou er erg netjes bij staan en geen pekelfiets zijn. Alleen de voorste deksel zou zijn gespoten, maar dit is een kwaaltje bij de gs, dus ik vandaag kijken. Kom daar binnen en zie direct dat het een pekelfiets is. Lakbeschadigingen op de cilindersdeksel zijn bijgestipt met een kwastje, allemaal boutjes zijn even grijs gestipt met een lakkwastje, de voorste deksel is inderdaad gespoten, maar de zwarte afdekkap van de dynamoriem is er niet af geweest( daar zat spuitnevel op) roestpuntjes op frame etc. Als het nou netjes was gedaan, tot daaraan toe, maar dit was amateuristisch. En zeg het dan eerlijk aan de telefoon en laat de klant niet 300 km rijden voor niets. Ik stond werkelijk waar binnen 5 minuten weer buiten. Kreeg wel een kopje koffie aangeboden, maar daarvoor heb ik vriendelijk bedankt.
Wees op uw hoede!

henk, 05 Feb 2013, 00:51:16: Ontevreden
allemaal engelse import voor weinig gekocht en vol roest niet kopen daar

Freddy, 13 Jun 2013, 20:45:30: Reactie van dealer
Voor het eerst zie dit verhaal, ik kende deze site helemaal niet maar moet zeggen dat het wel verhelderend werkt.
Wij als handelaren zien of beleven dingen soms anders dan particulieren.
Dus is het wel eens goed om te weten wat de consument van iets vind.
In de zaak Sander moet ik het boetekleed aantrekken, ik heb mij vergist in de afwerking van de werkplaats , hier is door mij geen nacontrole op geweest en heb de motor oppervlakkig bekeken. In het geval met Sander kan ik het goed begrijpen maar hij was zo boos en teleurgesteld dat er geen praten meer aan was, ik had nog wel een 2008 GS staan maar ik heb geen kans gekregen Sander is boos in de auto gestapt en wil zijn gal nu spugen.
Ik kan gerust zeggen dat dit bij ons nooit voorkomt dat iemand zo kwaad weg gaat en er geen oplossing komt. Heb ook een beetje het gevoel dat Sander teleurgesteld was omdat de prijs 8950 voor een 2007 GS niet gek was en dan denkt een nieuw staat motor te krijgen
Mijn fout is duidelijk ik had beter moeten kijken maar om nu alles er neer te legen als troep uit Engeland en wees op uw hoede!! nou daar kunnen Particulieren ook soms onder geschaard worden want hoe vaak er geen motoren ingeruild worden ook bij collega motorzaken die niet niet kloppen is op 2 handen ook niet te houden.

Wij van Kobutex doen al 20 jaar zaken en zijn betrouwbaar om een bedrijf er zo even slecht neerzetten is zo gedaan maar ik zeg altijd eerst hoor en wederhoor dan oordelen.

Steven Drenthe, 04 Sep 2013, 00:52:35: Tevreden
omdat een vriend van mijn vader daar een GS van 2012 heeft gekocht en altijd met goede verhalen terugkomt heb ik mijzelf en de motor van mijn vader bij Kobutex maar van een nieuw achterbandje laten voorzien. prima service, goede banden voor normale prijzen en je kan erop wachten! Voor het volgende klusje aan de fiets rijdt ik weer naar Buitenpost.

Piet, 17 Sep 2013, 14:23:38: Tevreden
Onlangs heb ik een BMW 1200 GS gekocht bij Kobutex uit Buitenpost.
Kennissen hadden mij van te voren geattendeerd op deze site. Ik was dus op mijn hoede. Echter alle negatieve ervaringen ten spijt blijken bij de bezoeken die ik aan Kobutex heb gebracht louter en alleen jonge, goed onderhouden en in prima conditie verkerende motoren in de showroom te staan. Ook de heer Kooistra heb ik ervaren als een keurige en eerlijke handelaar die zijn afspraken meer dan na komt. Zelf geprobeerd de koplamp iets anders af te stellen ,geholpen door mede clubleden, werd deze stuk gedraaid. Voor Kooistra geen probleem: gratis een nieuwe koplamp gemonteerd. Het verlaagde buddyseat voldeed toch niet: zonder kosten omgewisseld voor een standaard buddyseat. Een voorvork keerring bleek iets door te zweten: door Kooistra een reparatie geregeld bij de BMW-dealer. Ik kan dus alleen terugkijken op louter goede ervaringen en verbaas mij dan ook over de negatieve ervaringen op deze site. Ik zal dan ook, zonder enige terughoudendheid, een volgende motor bij Kobutex aanschaffen.

gerco, 28 Mar 2014, 17:10:59: Tevreden
Kun je rustig zaken doen houd zich aan de afspraak.
zeer netjes.
lekker kopje koffie.
ga zo door dikke pluim.

Roy, 31 Mar 2014, 01:13:45: Tevreden
Inmiddels alweer bijna 3 jaar geleden dat ik bij Kobutex een DL1000 heb gekocht. Wij zijn er al 3x meer op vakantie geweest in Europa en het is en blijft een top motor welke wat ons betreft nooit meer weg gaat. Zowel telefonisch als bij de verkoop verliep alles perfect en wij zouden dan ook zo weer een motor kopen bij Kobutex!

Marco, 04 Apr 2014, 22:04:17: Tevreden
Recht toe recht aan handel met dhr. Kooistra. Heb een mooie strakke Duc gekocht en prima zaken gedaan. Niet moeilijk en alle tijd. Dik tevreden en geen lul verhaal.

Sander, 23 May 2014, 15:43:35: Ontevreden
Nou, nog even een reactie op die van Freddie( ja ik weet het een beetje laat)
Excuses vanwege het feit dat jij de fiets niet hebt gecontroleerd aanvaard, maar het verhaal daarna wil ik toch nog even mijn reactie op geven. Ik was absoluut niet boos, maar wel teleurgesteld. En ik verwacht echt geen nieuwstaat fiets voor die prijs, maar dit was echt slecht gedaan, dat kan ik als particulier zelfs beter. Maar ben al te vaak ergens naar toe gereden zonder te bellen dat ik het nu maar eens wel gedaan heb en dan zie je dit als je aankomt. Begrijpelijk toch dat je dan teleurgesteld bent. Heb overigens zelf meerdere keren dezelfde ervaring gehad met fietsen uit Engeland, dus voor mij hoeft dat niet meer. Die 2008 zat ver boven mij budget, dus voor mij niet interessant.
Ik zie gelukkig ook veel tevreden klanten, dus het kan wel.

John, 23 Aug 2014, 21:52:29: Tevreden
Heb met deze zaak zeer positieve ervaringen. Onlangs fraaie motor gekocht. Regelmatig contact gehad met dhr Kooistra en gewoon een prima kerel die hart heeft voor zijn zaak en klant. Doen gewoon hun best om goed product en dito service te verlenen. Gewoon een prima no-nonsens zaak. Beveel deze zeker aan.

Klaas, 14 May 2016, 20:06:29: Tevreden
Een paar maanden geleden een 1200 gsa gekocht.
Prettig contact met dhr Kooistra. Accu kon ik gewoon op zijn kosten vervangen bij BMW dealer.
Prima zaak en jammer wat ver weg anders kwam ik er vaker.

Henk, 19 May 2016, 07:16:37: Tevreden
Eind december 2015 een Harley Davidson Road King 2001 bij Freddy gekocht en na een paar dagen in de winterstalling gezet.
Half maart van stal gehaald en heerlijk een paar weken gereden.
Na een paar weken dacht ik dat ik een lekke uithaalt had, maar bleek de hele binnendemper verdwenen te zijn.
Freddy heeft enkele weken om een vervangende demper gezocht, maar die was niet te vinden.
Dan maar (in overleg met mij) nieuwe V&H uitlaat besteld en er onder laten monteren.
Kosten? Alleen de inkoop van de uitlaten.
Maar dat waren dan ook nieuwe V&H uitlaten.
Montage kosten? "Nee hoor. Dat is garantieservice."

Top geregeld zou ik zeggen.
Ik ben een zeer tevreden klant en kom graag terug bij Freddy.

Bart, 11 Jul 2016, 20:40:35: Ontevreden
Een Road king van een member van ons staat bij hem te koop. En ineens 30.000 km minder op de teller. Wij gaan toch maar eens kijken of er wat van de prijs af kan ?

Patrick, 03 Aug 2017, 17:35:23: Tevreden
Morgen wordt mijn motor gratis afgeleverd door Freddy. Contact via mail/telefoon was meer dan prima te noemen en ook bij bezichtiging van de motor/proefrijden, verliep alles meer dan goed! Tot nu toe kan ik niet anders zeggen: Prima zaak en ik zou deze zeer zeker aanraden. Voor kleding kun je hier ook prima terecht!

Jan de Jong, 11 Jul 2018, 18:09:48: Tevreden
Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop Freddie zaken met mij heeft gedaan. Ik heb een Triumph Tiger bij hem gekocht. Prima service en alle afspraken nagekomen. Ik beveel deze zaak aan.

Michel , 27 Jan 2019, 17:54:21: Tevreden
Nieuwe helm gekocht.
Alle tijd en aandacht voor juiste model en pasvorm.
Leuke gesprekken, koffie en niet te vergeten een leuke preseason korting.
Eerder al eens een helm gekocht voor de vrouw. Twijfel tussen 3 modellen.
Geen probleem van maken, neem ze alle 3 mee en ga proefrijden.
Hoor het wel als je weer terug bent.
Dus wat vertrouwen en service betreft zijn wij zeer tevreden.
Kom hier zeker weer.

Jeffrey, 02 May 2019, 17:46:31: Tevreden
Ik ben dik tevreden! Op zeer korte termijn een proefrit kunnen maken en vervolgens een mooie aankoop gedaan van een nette Honda CBR met een eerlijk verhaal. Goede persoonlijke aandacht, afspraken worden nagekomen en ook de nazorg is prima geregeld.

Jouw naam
Oordeel
Opmerkingen 
Vanwege vervelende spammers kunnen we geen url's accepteren.

Terug naar dealerinfo