logo
Zuid-Holland
NaamMotoport Hillegom
URLhttp://www.motoporthillegom.nl
PlaatsHillegom (zoek op de kaart)
Oordeel28 procent tevreden (10)8 procent twijfelachtig (3)64 procent ontevreden (23)Hans, 01 Sep 2007, 16:19:57: Redactie: oordeel telt niet mee in beoordeling.
Zeer ontevreden over...

edit: niet echt onderbouwd...

Sjakie, 08 Sep 2007, 20:15:08: Twijfelachtig
Ben nog niet voor onderhoud geweest, heb er wel al een aantal keren iets gekocht. Niet omdat ik hier nog zo graag terug kom maar omdat het de enige in de nabijheid is
Totaal onvakkundig personeel, zowel in de accesoires als achter de werkplaats toonbank.
Erg arrogant wij verkopen het wij zullen het wel het beste weten.
En een keertje korting?
Kom nou toch meneer we verkopen het toch wel dus je kan twee dingen doen kopen of niet kopen.goedenmiddag,.......
En dan heb ik het nog niet over de wachtijden aan de toonbank.
Of er nu 1, 2 of 6 klanten staan alles duurd een eeuw (lees) 30 minuten tot drie kwartier....!
Ze moeten hier wel heel goed sleutelen wil ik 'm hier voor onderhoud brengen.


xt660xdennis, 04 Oct 2007, 16:35:23: Ontevreden
Was even aan het kijken voor een andere motor toen de tijd.
een yamaha mt03 was het toen nog waar ik naar keek.
Meneer kwam meteen aan met kan ik je helpen?
Meteen een kaartje in mn handen gedrukt.
Omdat ik er jong uit zie en ik ben wel 25 woon op mezelf rij auto motor en vrachtwagen dacht ie dat ik nog een kleine jongen was.
Ga ik dus niet meer heen stelletje mafkezen daar

deauville03, 16 Nov 2007, 21:14:18: Tevreden
Ga vaak ff kijken naar occasions en heb daar welleens handschoenen en Helm een nieuwe band e.d. gekocht. Ik vind het een mooie zaak met eerste klas spullen. Verhaal van xt660 herken ik niet.

Mitch, 23 Jun 2008, 15:10:34: Ontevreden
Ik kies 'ontevreden' omdat 'zeer ontevreden' niet tot de keuze behoord...

Ik ben nu een aantal maal bij deze zaak geweest, alle keren waren slecht. Het dieptepunt was toen ik mijn eerste motor ging kopen. Het begon al bij de afgesproken proefrit: motor stond nog boven en moest dus eerst klaargemaakt worden. Na 45 minuten kon ik rijden, de verkoopster moest er nog even als een kraai achteraan schreeuwen: 'niet langer dan een half uur!'...

Bij het kopen van de motor werd er letterlijk gezegd: 'De prijs die wij vragen is erg scherp dus er gaat geen korting vanaf, wij verkopen hem toch wel...'

Qua accesoires hebben ze ook niet veel op voorraad. Je kunt er gerust en half uur voor de balie staan voor je geholpen wordt, of het nou druk is of niet.

Een vriendin van me heeft er een occassion gekocht, ze is 5 keer teruggeweest omdat er benzine lekte, 5 keer een reparatie binnen een half jaar, blijkbaar zijn ze niet in staat iets goed te doen.

Samengevat: Ik ga er nooit meer heen!

Snelle Shenkie, 01 Aug 2008, 11:58:20: Ontevreden
Erg opdringerige eigenaar, komt meteen naar je toe rennen zodra je een stap de winkel in bent.

Verder zijn alle prijzen veeel te duur, echt over de top.

mielpaso, 11 Aug 2008, 16:46:34: Ontevreden
vond dit een goede motorzaak, totdat ik een technisch probleem had. kon over 6 weken worden geholpen?service die wel heel erg lang duurt.

jan kok, 11 Nov 2008, 19:54:35: Ontevreden
gewoon vragen of je iets zonder garantie kunt kopen,die krijg je er toch niet.

Erwin, 12 Jan 2009, 00:16:24: Tevreden
Altijd goed support gehad bij problemen, zowel in reparatie als met vervangend vervoer. Als je goede afspraken maakt, komen ze die ook na. Fouten worden ook zonder problemen hersteld.

Matthijs, 17 Mar 2009, 09:06:40: Ontevreden
Ik was een tijdje geleden opzoek naar een teller unit van Acewell. Ik had de gegevens van de importeur bij me maar ze hadden geen zin om hem te bestellen. Kennelijk niet interessant genoeg.

Bagger zaak. Ben niet van plan daar ooit nog een voet binnen te zetten.

Piet, 06 Jan 2010, 00:57:09: Ontevreden
Duur, en erg opdringerige eigenaar!

Camille, 19 Feb 2010, 12:35:51: Tevreden
in 2008 nieuwe motor gekocht en daar in onderhoud gehad. Nooit klachten gehad en zelfs twijvel gevallen zijn onder garantie gerepareerd. Onderhoud is wel aan de prijs maar netjes uitgevoerd. Leenmotor kost 15 euro bij onderhoudsbeurt.

Sven, 01 Apr 2010, 19:33:16: Ontevreden
Erg vervelende zaak, je wordt hier alleen goed geholpen als je in hun "doelgroep" past (lees bmw) Ik ben daar een aantal maal geweest, elke keer aangekeken alsof ik toch geen geld had om wat te kopen. Een spanningsregelaar daar gekocht met het advies je komt er wel uit.
Ik zou mensen onder de 30 niet adviseren daar heen te gaan want ze nemen je toch niet serieus.

Daarbij ook veel te duur.

Mike, 30 Apr 2010, 13:29:56: Ontevreden
Afspraak maken voor een proefrit, dat is telefonisch nog gelukt. Eenmaal aangekomen vroeg de verkoopster of ik wel serieus interesse had want veel mensen maken proefritten voor de lol.... Ja hoor, alsof ik 45 kilometer ga rijden met de auto met motorpak mee voor de lol. Kreng!

Uiteindelijk startte de motor slecht, alsof hij al jaaaaren stilstond, en werd een mannelijke verkoper (schijnt de eigenaar te zijn) erg vervelend en opdringerig.

Richard Straus, 19 May 2010, 20:23:19: Tevreden
Mooie zaak, heb er 2 motoren gekocht ,geen spijt van, goede service,nemen de tijd voor een gesprek, pas nog een helm gekocht,ik ben tevreden

Leo, 22 May 2010, 06:48:01: Ontevreden
Afspraak gemaakt om een proefrit te maken op een 2007 Yamaha FJR. Aangekomen bleek deze verkocht te zijn, hierover de dagen voorafgaand van de proefrit niet bericht. Broek: lang gewacht (25 min) voordat er iemand aanwezig was op de kleding afdeling. Difi broek pastte wel echter protectors op de knieen te laag(op de motor), verkoopster beweerde dat het zo hoorde, protectors zaten in de zit houding onder de knieschrijf. Inmiddels een passende broek elders aangeschaft.

Rob, 25 Jul 2010, 17:50:14: Ontevreden
In 2007 een slechte ervaring met deze dealer gehad. Via internet een pekelfiets gevonden, stond achter in de zaak.
Na proefrit deal gemaakt dat de lekkage bij een carburateur verholpen moest zijn bij het ophalen want op de motor zat geen garantie. Werd gedaan werd er gezegd, door de vervelende opdringerige eigenaar/verkoper. Je raad het al, bij het ophalen geen lekkage te zien. Na de eerste rit...lekkage bij de carb. Lekkage verhelp je niet door een doekje ergens overheen te halen beste vrinden uit Hillegom. Toedeloe, mij zie je er niet meer als je afspraken gewoon niet nakomt!

Ric, 15 Sep 2010, 14:56:14: Ontevreden
Helaas kan ik niet anders zeggen dat ik me herken in de negatieve comments van anderen. Je komt daar binnen in een verkoopfabriek in plaats van een motorzaak. Helaas snappen ze niet dat naast praktisch nut van een motor een motor ook passie is. En als je dan in een slachthuis komt waar je brokken door demolen gemangelde stukjes imitatie-passie krijgt voorgeschoteld dan is dat heel erg jammer.
Maar goed, er is altijd ruimte tot verbetering!

2Motormice, 16 Oct 2010, 10:48:05: Ontevreden
Een paar weken geleden hier aan het kijken geweest naar een (nieuwe!) BMW R1200GS, na een half uur wachtten kwam er nog niemand naar ons toe! Dan hoeft het van ons niet meer, zo druk was het op dat moment niet, het personeel vond het belangrijker even met elkaar bij te kletsen... Nu staat er een R1200GS van De Jong Alphen in de schuur.

Dion, 18 Nov 2010, 23:48:21: Ontevreden
Erg opdringerige eigenaar, en de prijzen zijn echt veel te hoog.

Ernst, 08 Jan 2011, 21:28:45: Ontevreden
Lange wachttijden voor de balie, ook al staat er 1 wachtende voor je. Je wordt behandeld alsof je een snotneus bent. En ik ben toch echt al over de 30. Mailtje met daarin de vraag een afspraak maken voor een beurt wordt niet op gereageerd. Tot 2 keer aan toe. Inmiddels heb ik anderen gesproken met dezelfde ervaringen. Blijkbaar gaat het daar nog erg goed dat ze een hoop klanten laten schieten.

Baggerzaak dus.


edit: eigen naam gebruiken aub, 09 Jan 2011, 12:07:34: Redactie: oordeel telt niet mee in beoordeling.
Advies: stop met deze nutteloze 'ervaringsite"
Klopt van geen kant en geeft geen objectief beeld van van de betrokken dealers. (veel gemanaged tevreden)Aan het taalebruik te zien is het relatieveringsvermogen van de gemiddelde respondent slecht ontwikkeld. Bovendien kan iedereen onder "reactie dealer" reageren Stoppen graag...


edit: je mag ook mailen. Gebruik dan wel je eigen naam in plaats van de mijne.

MARCO, 20 Jan 2011, 01:45:35: Ontevreden
Het duurt...het duurt...en het duurt. Alles moet eerst besteld worden en dan (nogmaals) duurt het zo lang, dat de lol er eigenlijk al weer vanaf is. En goedkoop is ook anders. Heb je gen BMW of Yamaha: vergeet het dan maar!

Domi, 29 Apr 2011, 18:54:28: Ontevreden
Ben een keer geweest omdat ik een raar geluid had bij mijn motor ,afspraak gemaakt ,kom ik daar ,krijg ik de baas zelf. Hij zegt: als jouw motor niet bij ons wordt onderhouden dan kijken we er niet naar, dus voor niks geweest... Wat een raar bedrijf is dat! Daarom 1jaar later een nieuwe Honda bij Goedhard gekocht, daar weten ze wel wat aardigheid is.

Autoreply, 15 Jun 2011, 13:49:08: Tevreden
Wachttijden zijn inderdaad aan de lange kant. Personeel weet over 't algemeen prima waar ze het over hebben; onderdelen en reparaties worden ook netjes afgehandeld.

Zijn je onderdelen er dan wordt er ge-smsd of gebeld, bij onverwachte reparaties tijdens onderhoud idem.

Prijzen zijn vrij stevig, maar dat valt te verwachten met zo'n showroom.

Coen, 30 Jul 2011, 17:37:11: Tevreden
Ik heb hier mijn motor gekocht en ben erg vriendelijk en netjes behandeld. Ik vind het een mooie zaak, met prima assortiment.

Proefrijden is geen enkel probleem en men heeft netjes de tijd genomen voor me. Motor is in keurige staat afgeleverd, alle vloeistoffen ververst, nieuwe accu en dat voor een acceptabele prijs.

DaniŽl, 24 Feb 2012, 19:53:36: Ontevreden
Hier anderhalf jaar geleden mijn (eerste) motor gekocht, er de eerste paar keer onderhoud laten doen en een schade laten herstellen. Achteraf wellicht enigzins naief, want de sfeer is er een beetje vreemd, onderhoud/reparatie is duur en ik had niet het gevoel dat er serieus naar een steeds terugkerend probleem werd gekeken.

Intussen een andere zaak gevonden voor onderhoud, dat bevalt me veel beter.

Jaco, 21 Mar 2012, 11:47:47: Twijfelachtig
Voor een schaderapport ben je hier aan het goede adres. Werkelijk alles wordt opgeschreven, natuurlijk in de hoop op een reparatie. Maar de expert gaat daarna met de rode pen door de lijst waardoor het schadebedrag aanzienlijk slinkt.
Verder wel eens originele bouten besteld met de code uit hun eigen boek, maar de verkeerde thuisbezorgd gekregen (wel verzendkosten afrekenen).
En motor terug gehad uit de werkplaats met stof maar zonder spiegeldop, was verdwenen.
Je bent interessant voor snelle omzet, continuiteit en klantenbinding staan op een lagere prio.

Gilles, 10 Apr 2012, 09:49:32: Tevreden
Helm gekocht en wat lossen spulletjes; allemaal prima, goed en behulpzame medewerkers. Mooie grote zaak.

Michel, 22 Sep 2012, 19:16:32: Ontevreden
Een zaak waar het enkel om geld...geld..geld..draait. Babbels verkopers zijn ook bla-bla-bla. Als klant ben je een nummer en veelal wisselend personeel valt mij op. Gezien luxe pand betaal jij ook flink mee als klant. Mijn oordeel is een kille, en klantonvriendelijke zaak. Ik en velen motorfans komen er niet meer.

Harry, 24 Nov 2012, 22:09:22: Twijfelachtig
Rare sfeer hier, werd mij in 10 minuten tijd door 4 verschillende personen gevraagd of ze me konden helpen.....

Herman Jansen, 06 Feb 2013, 21:38:29: Tevreden
Ik ben zeer tevreden had een probleem met me motor waar ik bij meerdere motorzaken in de buurt mee langs was geweest. Maar de klacht bleef steeds terugkomen. Nu is het probleem verholpen en heeft uiteindelijk minder gekost als bij die andere motorzaken. Hij rijdt weer helamaal top. Vakkundig personeel in de werkplaats. Ik kom hier zeker terug

Ron, 31 Mar 2014, 22:38:05: Ontevreden
Michel voor mij schreef het al, het eerste grapje wat je daar te horen krijgt is AmmmmRoooo, en dit een aantal werkelijk vervelende keren. het draait daar voornamelijk om geld en garantie tot aan het moment dat je het zuur vergaarde spaargeld aan een verrotte BMW hebt uitgegeven. Versleten koppeling, verrotte gaskabels en absoluut verkeerd gestelde kleppen, daarbij met wat ik vrees nog het eerste oliefilter en dit met de nodige afleveringskosten. Gelukkig ben ikzelf niet onhandig en geef de moed niet op dus alles zelf maar onder handen genomen. Nooit dat ik daar nog een voet over de drempel zet. Mooie smoes is daar ook dat ze even voor je proberen de vorige eigenaar te bereiken, wat overigens nooit lukt. Jawel, ik heb het met wat vrienden uitgeprobeerd en gut, laat die eigenaar/verkoper nu exact dezelfde tactiek hanteren? Droevige tent.....

Willem, 13 May 2014, 15:18:40: Ontevreden
Hebben mij een motor r1200gsa verkocht met de uitdrukkelijke belofte dat er niks wijzigde aan het model. Twee weken later bleek dat er een gewijzigd blok onder zat en er esa werd toegevoegd. Wisten ze wel, was per brief door bmw gemeld aan de dealers. Voelde me bedrogen, motor wel afgenomen omdat ie zogezegd al op kenteken was gezet. Verder goede service maar wel prijzig. Deskundige werkplaats. Geen goede communicatie met de klant helaas. Lange wachttijden en opdringerige eigenaar, herkenbaar. Vanaf mei 2014 geen bmw dealer meer, bmw heeft dealernetwerk ingekrompen.

Hans, 04 Apr 2015, 12:20:43: Ontevreden
Recent via de MOTOPORT site van Hillegom een aanbieding. Dan reageer op de aanbieding zijnde ik wil hem bij u kopen, dan verwijzen ze naar marktplaats waar hij duurder te koop staat via MOTOPORT Hillegom. Is zeer vreemd zelf als je de tekst meezend van hun eigen website aanbieding geeft geen oplossing. Erg vreemd allemaal.

Gerard., 30 Apr 2016, 10:18:51: Tevreden
Heb hier een nieuwe Honda gekocht waarvoor ik 280km heb gereden vanuit Brabant. Hoezo prijzen te hoog, kon nergens scherper kopen.
Prima zaak!

Jerry, 12 Aug 2016, 23:18:24: Ontevreden
Zeer ontevreden.Vandaag geweest voor een leuke aanbieding van een Honda 500X. De beste man gaf mij voor mijn motor die twee weken jong is met 160km de helft van de aanschafwaarde terug. Zo wil ik ook rijk worden! Ook ik kom hier nooit meer en ik hoop velen met mij.

Hans, 14 Sep 2018, 23:12:11: Tevreden
Hier een helm voor mijn vrouw gekocht die na een paar keer dragen toch te los bleek te zitten, dit is na overleg met de importeur keurig opgelost. Dit jaar terug geweest voor een jas voor mijn vrouw en aan een keurige aanbieding geholpen. Mijn motorfiets komt ergens anders vandaan dus daar kan ik geen mening over geven.

Jouw naam
Oordeel
Opmerkingen 
Vanwege vervelende spammers kunnen we geen url's accepteren.

Terug naar dealerinfo