logo
Utrecht
NaamRouvoet Motoren
URLhttp://www.rouvoetmotoren.nl
PlaatsHilversum (zoek op de kaart)
Oordeel100 procent tevreden (7)Dennis, 18 Sep 2012, 11:03:29: Tevreden
Fantastische service van Vincent Rouvoet.

Na een enigszins miskoop van mijn GSX750F heeft Vincent mij enorm geholpen met het herstellen van de motor.
Omdat de motor na de geoffreerde werkzaamheden nog steeds niet lekker liep heeft hij toch nog geprobeerd zoveel als mogelijk uit het beestje te halen, zonder extra kosten te rekenen!

Vriendelijke kerel, houdt van motoren en het gaat zijn eer te boven om slecht (lees: niet perfect) werk af te leveren.

Martijn Brouwer, 15 Mar 2014, 17:34:09: Tevreden
Super netjes geholpen, voelde vertrouwd en heeft mij een super mooie en nette Honda Hornet verkocht voor een nette prijs. Zou er zeker mijn volgende fiets ook aanschaffen.

Jeroen, 20 May 2014, 16:32:25: Tevreden
Goede betrouwbare zaak! Hij heeft niet veel motoren staan, maar die er staan zijn erg netjes en 100% eerlijk.

Ik kwam via diverse andere sites bij Vincent terecht. Ik was op zoek naar een Triumph Street Triple. Hij had een hele nette staan, zeer naar mijn smaak. Vergeleken met andere zaken stond de motor voor iets meer te koop echter met minder kilometers en erg veel mooie opties die ik sowieso al had gepland bij aankoop van een dergelijk model.

Ik zat op dat moment nog met mijn R6. Bij andere zaken werd er erg afgedaan op mijn nette R6 waar ik zelf er trots op was. Vincent kwam echter met een zeer eerlijke inruilprijs, en was, in tegenstelling tot afkrakerig gedrag bij andere zaken, erg blij met mijn motor.

Ik kom hier zeker terug voor onderhoud en staat alvast als nummer 1 adres voor een vervolgaankoop.Tim Le Febre, 01 Sep 2014, 20:02:39: Tevreden
Suzuki Bandit 1200 gekocht met inruil fireblade . Wilde meer rechtop zitten .
Inruilprijs + bijbetalen en gekocht .
Had de motor gekocht zonder garantie
maar er zat een heel klein tikje in het blok in de derde versnelling , na 600 km werd het een luide tik . Ben terug gegaan en hem erop laten rijden . Bleek de versnelling te wezen.
Dat zijn dure reparaties , hij heeft gekeken en er bleek een tandje afgebroken te zijn van de derde versnelling. Dat is schrikken maar hij was gelijk bereid om samen de kosten te delen . De reparatie werd uitgevoerd en er kwam een andere goede bak in . Het heeft hem veel tijd en kopzorgen gehad met het vervangen hiervan maar uiteindelijk is het de hem en monteur gelukt om de boel perfect te repareren . Bij ophalen van de motor hoefde ik alleen de materialen te betalen ! Dat is toch helemaal super van die garage ! Waar vind je tegenwoordig nog deze coulance ? Daarom krijgt hij en de monteur van mij een dikke 10 voor alles wat hij heeft gedaan . Deze mensen zijn echte liefhebbers van motoren en willen kostte wat het kost jouw een motor verkopen die goed is.

Erik, 07 Feb 2017, 23:00:21: Tevreden
Zaak bezocht om een proefrit te maken op een motor. Door een brand vlakbij het pand kon de proefrit niet doorgaan omdat de motor niet over alle brandslangen kon. Vervelend maar helaas. Goed gesprek gehad, alvast een en ander onderhandeld en een vertrouwd gevoel overgehouden. Kwam oprecht over.

Bert, 09 Sep 2017, 13:25:04: Tevreden
Een BMW r1100s gekocht die mij prima bevalt. Voor onderhoud ga ik ook hier naartoe.
Gewoon een eerlijke motorliefhebber, die Vincent. Aan te bevelen dus!!

Jos de beer, 25 Jan 2019, 14:57:44: Tevreden
Zeer fijn zaken doen met Vincent. eerlijk en betrouwbaar een mooie hayabusa gekocht top jongens ga zo door gr J de beer...

Jouw naam
Oordeel
Opmerkingen 
Vanwege vervelende spammers kunnen we geen url's accepteren.

Terug naar dealerinfo