logo
Noord-Brabant
NaamJonkers Motoren Vlijmen
URLhttp://www.jonkersmotoren.nl
PlaatsVlijmen (zoek op de kaart)
Oordeel100 procent ontevreden (5)G, 15 Jun 2012, 11:21:26: Ontevreden
Hele tijd geleden geweest met de motor voor nieuwe banden, bij ophalen bleek meteen de toerenteller het niet meer te doen (?), was 100% werkend voordat ik `m daar bracht maar meneer hield bij hoog en laag vol dat dat al was toen ik `m bracht.. dan weet je eigenlijk al genoeg. Later bleken ook de verkeerde voorband gemonteerd, ik had een specifiek type band gevraagd en kreeg uiteindelijk een band gemonteerd die al 2 jaar niet meer gemaakt werd.. die had daar al 2 jaar op zolder gelegen dus. Ook andere verhalen gehoord van mensen uit de buurt (bijv. motor om laten vallen, zonder iets te vertellen de zijkuip opnieuw laten spuiten (slecht, kleurverschil) en uiteindelijk pas na veel aandringen toegegeven) dus mij zul je er niet zien..

halder, 29 Aug 2012, 12:39:23: Ontevreden
ouwerwets, bekrompen, kortzichtig.
had wat verbruiksdelen nodig; olie, luchtfilter etc. ook wilde ik n band om laten wisselen, welke ik zelf bij me had. hij keek al zuur toe hij me binnen zag komen. kreeg n hele preek. dus ik reageer dat ik overal netjes voor betaal, en dat ik van plan ben meer te kopen. ik kon hem niet overtuigen, en dat is ook niet mijn taak als consument. kom ik nooit meer, en mijn kennissen ook niet!

Martin, 15 May 2013, 06:54:42: Ontevreden
M'n motor gebracht met storing. Jonkers wilde geen suggesties die ik van een betrouwbaar forum had gekregen over soortgelijke storing bij andere rijders van zelfde type motor. Week later motor opgehaald over 200 euro en lege tank en storing deed zich binnen 5 minuten weer voor. Gebeld maar kreeg grote mond en ik moest niet zeuren. Zeer onprofessioneel.

Buck, 14 Jul 2015, 16:16:20: Ontevreden
zeer slechte motorzaak. Weinig verstand van techniek. Motor voor onderhoud gebracht. Kreeg hem terug met tal van mankementen."die waren er al toen ik hem bracht". Nooit meer deze zaak. Ronduit onbetrouwbaar en onvriendelijk.

Jeff, 16 Sep 2018, 19:52:46: Ontevreden
Ooit mijn R6 daarheen gebracht om de spanningregelaar te vervangen.... hij kwam met meer elende terug als dat hij daar heen gegaan was.

Jouw naam
Oordeel
Opmerkingen 
Vanwege vervelende spammers kunnen we geen url's accepteren.

Terug naar dealerinfo