logo
Limburg (NL)
NaamLemar Motoren
URLhttp://www.lemarmotoren.nl
PlaatsVenray (zoek op de kaart)
Oordeel100 procent tevreden (4)Wouter, 27 Sep 2012, 20:51:41: Tevreden
Over de jaren heen een drietal motoren aangeschaft. Met Marijn kun je goede deals sluiten. De motoren zijn eerlijk en er zit naar mijn mening geen rotzooi bij. Aangezien het een bedrijf is wat enkel is gericht op inkoop en verkoop, is het wel van belang de motor zelf goed na te lopen. Bij binnenkomst wordt niet op alles tot in den treure gecontroleerd. Kortom. Eerlijke motoren, goede prijs, en een goede eigenaar.

Peter, 17 Nov 2012, 21:35:08: Tevreden
Helemaal eens met bericht van Wouter, vooral die laatste zin. Wat die deals betreft : ik heb bij hem een motor gekocht die toen verreweg het goedkoopst was van alles wat hij had staan (nog geen 1000 euro), maar desondanks gaf hij toch nog 200 inruil op mijn stokoude GPZ 600 R. Kijk, zo hoort het dus, kunnen veel zaken een voorbeeld aan nemen. Ik had links en rechts geïnformeerd voor motoren die duidelijk duurder waren, maar nergens boden ze ook maar één cent voor die GPZ.

Roel, 25 Aug 2013, 07:49:28: Tevreden
Ik heb er dit jaar mijn eerste motor gekocht. Prima geholpen en ze zijn alle afspraken nagekomen. Na de koop was er een klein probleempje, maar dat is zonder problemen opgelost binnen de garantie periode. Een eerlijke motor voor een goede prijs.

Marja, 24 Mar 2016, 15:13:49: Tevreden
Ik heb er mijn Yamaha gekocht en mijn Honda ingeruild.
Prima service, vriendelijk en behulpzaam.


Jouw naam
Oordeel
Opmerkingen 
Vanwege vervelende spammers kunnen we geen url's accepteren.

Terug naar dealerinfo