logo
Gelderland
NaamTermaat
URLhttp://www.termaatmotoren.nl
PlaatsNijmegen (zoek op de kaart)
Oordeel76 procent tevreden (28)14 procent twijfelachtig (5)11 procent ontevreden (4)Hanneke, 23 Aug 2005, 16:34:52: Tevreden
Topzaak voor in iedergeval helmen en pakken. Zeer groot assortiment helmen en pakken. De service is erg goed; je wordt uitgebreid geholpen, veel kennis aanwezig en geen pusherige verkooppraatjes. Nu ook een aparte ladies-corner. Tip!

Roy, 02 Sep 2005, 09:54:57: Tevreden
Ik sluit me aan bij Hanneke.
Vorige week een helm daar gekocht.
Prima de tijd gekregen om even het een en ander te passen.
En nog een lekkere bak koffie gekregen...

Derk, 08 Oct 2005, 15:49:52: Tevreden
Ondanks drukke zaterdag prima de tijd genomen om mee te denken over aanschaf en financiering van een FJR1300A.

Kei, 28 Oct 2005, 13:34:22: Tevreden
Inderdaad, prettige zaak met aardig personeel. Proberen je niks aan te smeren. Willen je tevreden weg laten gaan.

Niels, 06 Jan 2006, 15:19:24: Tevreden
Topzaak,waar ze echt moeite voor je doen.

mark, 10 Mar 2006, 15:12:30: Tevreden
helemaal met hanneke eens

Rick, 06 Apr 2006, 20:09:14: Tevreden
Alleen voor motorkleding geweest: prima zaak. Veel keus, en als je niet op zaterdag komt hebben ze ook alle tijd (tja, waardoor zou 't er op zaterdag zo druk zijn? ;-) ). Ook veel keuze in damesmotorkleding.
Nooit voor niks naartoe gereden (behalve dat er een lunchpauze gehouden wordt wat wel eens lastig is als je toevallig net van ver komt).

Toine, 06 May 2006, 16:59:21: Ontevreden
Motorhandschoenen gekocht. Begint een hanschoen op de naad na ้้n week te scheuren. Ga ermee naar de zaak en krijg van de verkoper € 2,50 om de handschoen in een hakkenbar te laten repareren!
Waren absoluut niet van plan om geld terug te geven of vervangende handschoenen te regelen.

Marcella, 19 Jul 2006, 19:21:35: Twijfelachtig
Voor mijn motorpak, helm en tanktas ben ik hier geweest. De service was redelijk maar erg vrouwonvriendelijk. De eigenaar had geen behoefte om mij vriendelijk te woord te staan en er werd op mijn vraag gereageerd met: "Ja er komt zo wel ff iemand". De man achter mij werd vriendelijk door hem geholpen en hij liep zelfs mee met deze klant. Als dit eenmalig was okee, maar dit is mij helaas 2 keer overkomen. Ook bij een vraag over een reparatie werd mij verteld dat ik maar ff zelf daar en daar heen moest gaan. Ik weet het niet, de spullen zijn goed, maar de service...nee dan ga ik liever naar een ander.

Roeluz, 06 Jun 2007, 10:30:04: Twijfelachtig
Voor paar jaar terug eenzelfde ervaring als Toine. Voor ruim 1000 Eu aan kleding en helmen kopen en een maand later je met handschoenen naar hakken/sleutelbar sturen.
Persoon waarschijnlijk dezelfde en hier laat Termaat toch echt een steek vallen.
Erg jammer want ik ben daar door anderen toch goed geholpen.

Jan, 20 Nov 2007, 22:58:45: Tevreden
Ik haal al meer dan 10 jaar hier mijn kleding en helmen en vorig jaar mijn 4mnd oude handschoenen kapot terug gebracht en ze bestelde gelijk nieuwe voor me die ik na 2 weken gratis kon komen ophalen.... topzaak!!!

Roy, 01 Dec 2007, 11:25:36: Tevreden
Ga er eigenlijk voor al mijn kleding heen.
Zeer scherpe prijzen en een zeer ruim assortiment.
Wel vaak wat geduld hebben tot iemand je kan helpen.

Hermann, 24 Jan 2008, 15:07:00: Ontevreden
De eigenaar is een chagrijnige kerel,vooral als je gewoon een vraag steld en niks koopt dan geeft hij gehaast antwoord of hij wipelt je af,en hetzelfde gebeurt als je maar iets koopt voor zo rond de 10
euro, ik heb er ooit eens een leer pak gekocht 1500 Euro,en toen was hij aardig hij begon me nog net niet te kussen..nee kortom een hypocriete man..en het overige personeel loopt continu in je nek te hijgen bang dat je wat steelt,ik kan daar nog geen eens rustig kijken,nee ik vind het geen fijne zaak ik voel me daar totaal niet welkom,en het gekke is dat ik er voorheen altijd mijn mototr naar toe bracht voor onderhouds beurten en het kopen van mijn matriaalen dus ik heb behoorlijk wat geld in ter maat gestoken en dan nog behandelen ze je als een kleine schooljongen die ze alleen maar tot last is, ik ga laaste tijd liever naar Roadrunner in velp(yamaha dealer) daar is de service top en ze behandelen je als een waardige klant,en dat waardeer ik.

janneke, 24 Jan 2008, 15:31:48: Ontevreden
Wat een verveldende verkoop praat hebben zij daar.

Ik heb er zo''n twee jaar geleden een helm en een pak gekocht en wat bleek later dat de maten die zij mij hadden geadviseerd helemaal niet klopten ze wilde mij gewoon het spul aansmeren bah.

Een half jaar later kon ik weer een nieuw pak kopen en een nieuwe helm.

Maar dat heb ik toen maar ergens anders gedaan waar ik wel goed werd geholpen.

Roderik, 26 Jan 2008, 23:48:39: Tevreden
Perfect geholpen en geadviseerd.
In eerste instantie alleen een paar laarzen gekocht. Werd vriendelijk te woord gestaan en perfect geholpen door enthousiast personeel. Na het halen van mijn motorrijbewijs teruggegaan voor mijn complete outfit (pak, helm en handschoenen). Ook meteen een jonge occasion gekocht. Goede service en enthousiast personeel. Aanradertje!

Lucas, 28 Feb 2008, 21:20:51: Tevreden
Altijd goed en snel geholpen en voor een stukje Arai-totaal-geen-garantie-geval toch flink stuk korting gekregen. Soms wel wat drukkig, maar wat wil je met zo'n assortiment?! :-D

Mark, 01 Jul 2008, 01:56:11: Tevreden
Zeer goed en uitgebreid geholpen door jonge verkoper bij de aanschaf van een integraalhelm; veel keuze en goede uitleg.
Het werd een Arai die nog steeds goed bevalt.

Kees, 26 Nov 2008, 14:57:33: Tevreden
Goed klantvriendelijk en bekwaam personeel. Ze nemen de tijd voor je, zoeken dingen uit en komen hun afspraken na. Persoonlijke benadering. Zeer uitgebreid assortiment kleding en helmen en accessoires. Prijzen zijn OK. Kortom, Toppertje!

marius, 22 Feb 2010, 23:47:56: Tevreden
de meeste motoren hebben letwel weinig op de teller staan en er zijn bijna nooit services boekjes aanwezig ik vroeg er laatst om toen ik er was kreeg geen andwoord

Heiko, 15 Mar 2010, 22:48:40: Twijfelachtig
beetje handelaars mentaliteit. Pushen net zo lang door tot je toehapt. Gebruik dit ; als je iets wil kopen eerst twijfelen en zeggen dat je het te duur vindt en elders voor minder hebt gezien of... de prijs ligt boven je budget. 10 tegen 1 dat ze wat van de prijs afhalen. Weet wat je wil hebben anders kom je met iets anders thuis dan waar je voor ging. Overigens wel een zeer groot assortiment kleding, helmen en handschoenen. LEt niet teveel op de mensen, zijn enigszins arrogant en lomp.
Een zaak waar je je voordeel kunt halen als je het goed aanpakt. Bedenk; Als je iets wilt kopen heb jij de macht in handen en niet de verkoper!! maak hier gebruik van.

Bart, 21 Apr 2010, 13:56:10: Tevreden
Prima zaak, ik ging destijds naar binnen om te "ori๋nteren" en ik ging naar buiten met pak, helm, handschoenen, laarzen, etc. etc. Keuze genoeg en ik heb alles mogen passen (was een enorme Alpinestars fan, kwam er daar achter dat Dainese me veel beter zit...). Werd geholpen door een jongen met een Buell (ze zijn Yamaha dealer!!) die van kleding, helmen en motoren alles af lijkt te weten, bizar gewoon... Een leuke verrassing was ook de prijs, meteen maar alles meegenomen :-)

Marcel, 29 Apr 2010, 11:22:38: Tevreden
Vorig jaar bij Termaat een motor en kleding gekocht. Erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Van enige verkoopdruk is geen sprake. Soms heb je wel wat geduld nodig omdat het vaak erg druk is. Ook de aftersales is erg goed. Onlangs motor beurt laten geven en monteur merkte op dat ergens een beschadiging zat die er niet hoort (was ons zelf niet opgevallen). Dit kosteloos vervangen tijdens de 1e gratis beurt. Je merkt dat ook dat de monteurs passie hebben voor hun werk. Kortom een zaak die ik kan aanbevelen.

Amsterdamse student, 14 May 2010, 12:01:20: Tevreden
Wat een ge-wel-di-ge zaak zeg. Ging erheen voor een helm en schoenen, heb er daar ook maar handschoenen bij gekocht. Ze proberen daar niet gewoon dingen te verkopen, ze proberen je echt te geven wat past bij wat je zoekt en bij je behoeften. Ook als dat betekent dat de producten dan goedkoper zijn en zij er minder op verdienen. Service is helemaal top, ik denk dat ze wel 2 uur bezig met me zijn geweest omdat ik zo weinig verstand van zaken heb. Heb echt het gevoel dat ik er nu alles van weet en ze hebben me alle dingen uitgelegd. Ook al had ik geen intentie om een pak te kopen (en dat had ik ook gezegd), ik mocht ze toch gewoon allemaal lekker passen omdat ik nieuwsgierig was. Echt wat een topzaak. Voortaan kom ik gewoon hierheen, lat is echt heeeeel hoog gelegd hier. Top!

Marco Peters, 09 Jul 2010, 00:14:28: Tevreden
Tijd geleden daar mijn eerste pak gekocht, prima geholpen. Veel geduld van verkopers, laten je veel passen en geven goed advies.

Helaas was hun assortiment motoren wat minder(budget klasse) dus daarvoor ben ik uitgeweken.

J. R., 24 Nov 2010, 09:40:29: Tevreden
Bij aankoop van complete outfit ben ik prima geholpen. Vooraf een bedrag gemeld wat ik uit wilde geven: bij de kassa een fijne korting van 200 euro gekregen zodat ik onder dat vooraf gestelde bedrag bleef.
De hoeveelheid kleding is enorm!

Tom, 29 Feb 2012, 15:26:30: Tevreden
Ik ben uitermate tevreden. Kom er voor m'n helmen + accessoires al sinds m'n 14e (brommertijdperk). Altijd correct geholpen en goed advies. Ze nemen de tijd voor je! 1,5 jaar geleden een complete outfit gekocht en daarop meteen een leuke korting gekregen. Al met al een middag bezig geweest om het goede pak te zoeken en te passen, maar dat is allemaal geen enkel probleem.


Erik, 23 Mar 2012, 11:06:22: Tevreden
Wederom zeer tevreden. Vandaag terug geweest met een broek die toch niet helemaal lekker zat. Werd op een goede manier geholpen en ben met een andere broek weer weggegaan. Geen gesodemieter maar gewoon in alle redelijkheid kunnen omruilen.

Wil, 06 May 2012, 00:02:04: Tevreden
Top zaak meer hoef ik er niet over te zeggen!


John, 24 Jul 2012, 20:49:42: Tevreden
als Noordhollander niet in de buurt maar ik rij er gerust voor ri Nijmegen goeie service en hulpvaardig personeel! niks hoeft en alles kan voor dik 2700 euries aan kleding gehaald misschien denkt iedereen nu daar kus je kont voor....maar ik weet wat ik wil hebben en voor de rest mag mocht ik als nieuwkomer alles proberen zonder dat men wist dat ik uberhaubt ging kopen! Toplui als je het mij vraagt!

San, 11 Sep 2012, 22:28:59: Twijfelachtig
Ruime selectie aan pakken, laarzen en helmen. Ze nemen de tijd voor je om alles goed door te passen en ze zijn vakkundig. Jammer dat ze aan het eind verkondigen dat het Dainese Avro pak al 2013 collectie is! Bovendien roepen en roemen ze over korting maar dat valt reuze mee. Ik heb een goed pak en daar kan ik jaren mee vooruit maar toch heb ik er een beetje een zure smaak aan over gehouden

romano, 01 Jan 2013, 11:42:19: Tevreden
super geholpen !! leuk geslaagd !! en echt vak mensen die je helpen daar !!

GSRijder, 05 Feb 2013, 16:57:02: Tevreden
Vaker langs Termaat geweest voor diverse zaken, altijd erg kortaf geholpen en ook met slecht advies soms.

Laatst toch naar Termaat geweest omdat ik toch goede dingen hoor over hun advies omtrent helmen.

Uiteindelijk de deur uit gegaan met een goede helm, precies naar welke ik opzoek was (en niet wat de verkoper kwijt wilde), voor een zeeer concurrerende prijs (lees, 30 euro boven de goedkoopste EU webshop/eBay).

Ik ben daar geholpen door de zoon en dochter van de eigenaar, welke verstand van zaken helmen (in ieder geval wat helmen betreft), en mij goed advies hebben gegeven.

Peter, 06 Apr 2013, 21:13:24: Twijfelachtig
Proefrit snel geregeld, vriendelijke ontvangst met koffie. Bij gesprek over de motor blijkt weinig kennis over de historie. Weinig liefde voor de motor en de klant geproefd, "handelsmentaliteit" (zie Heiko) klopt wel.

peter, 30 May 2015, 01:16:08: Tevreden
Altijd keurig gholpen en zelfs kleine garantie gevalletjes (wangkussentje beschadigd) keurig opgelost.
vriendeljjk en behulpzaam personeel alle tijd voor een kopje koffie.

Red, 30 Jan 2016, 17:11:42: Ontevreden
2x geweest, en ga niet nog een keer. De eigenaar zit vlakbij de ingang en vraagt je wat je komt doen. in mijn inziens komt dit erg onbeleefd over en geeft je het gevoel dat je niet welkom bent. Zeg je dat je iets wilt passen krijg je een snauw dat je dan wel iets moet kopen. Je moet perse begeleid worden door een verkoper en je mag niet eens rustig rondkijken.

Het advies van de verkopers echter is wel goed en behulpzaam. Alleen hiervoor zou ik terug komen, maar helaas de eigenaar schrikt mij af.

CBR, 16 Jul 2016, 13:28:59: Tevreden
De eigenaar komt inderdaad wat bot over maar prik daar maar doorheen, gewoon bot terugdoen ;-) zo is ie nu eenmaal.
En vraag je hem met afrekenen om korting dan lukt dat vaak ook nog.
Met motoren geen ervaring daar maar voor kleding een goed adres.
De verkopers hebben alle tijd voor je en proberen je echt goed te helpen.
Handschoenen ruilen nadat ik ze een dag gedragen had was geen enkel probleem.
Helm kopen ook top, alle tijd om goed te passen en uitleg hoe het vizier te wisselen enz met een bakje koffie erbij.
Maakt niet uit als het erg druk is, ze blijven alle tijd voor je nemen.

Matthijs, 14 Aug 2018, 11:23:11: Tevreden
Heb er in het verleden al ooit een lederen pak met laarzen en handschoenen gekocht. Laatst een helm en lederen jas en recent een 2e hands motor. Ik vind het vriendelijke mensen en je wordt goed geholpen. Geen onpersoonlijke sfeer die vaak bij grote dealers hangt. Over de prijs viel altijd te praten. Ik zou deze zaak zeker aanraden.

Jouw naam
Oordeel
Opmerkingen 
Vanwege vervelende spammers kunnen we geen url's accepteren.

Terug naar dealerinfo