logo
Limburg (NL)
NaamBeerens Motoren
URLhttp://www.beerensmotoren.nl/
PlaatsRoggel (zoek op de kaart)
Oordeel75 procent tevreden (3)25 procent ontevreden (1)Fransalp, 08 Nov 2011, 22:36:35: Tevreden
Bij Beerens in juni een HD Road King gekocht. Was ge´mporteerd uit Engeland.
Was al even op zoek en deze motor op speurders gevonden. De prijs was uitstekend en de motor was in nieuwstaat.
Proefrit gemaakt, aanpassingen besproken.
Nieuwe prijs, nog een proefrit en gekocht.
Bovag garantie prima.

Vanwege de aanpassingen moest ik enkele keren terug en ik kan maar 2 dingen zeggen: zelfs voor 2000 Euro meer kan hij mijn motor niet terugkopen, zo tevreden ben ik erover.
Mijn volgende motor (als dat ooit nodig is) komt van hem want de service en het vertrouwen (van hem in mij en wederzijds) zijn zˇ goed dat ik geen risiko ergens anders ga lopen, daar kan het alleen maar slechter zijn.

Remco, 01 Feb 2013, 20:25:35: Ontevreden
Onderdeel besteld via motorparts, en gereserveerd om zelf op te halen. Omdat het een eind rijden was zelfs van tevoren nog gebeld voor de zekerheid, ja het onderdeel was er en zou achteruit gelegd worden voor mij. Kom ik er aan, je raad het al, GEEN ONDERDEEL!! Heel fijn, eind gereden voor jan met de korte achternaam en nog niks op geschoten. Bedankt Beerens...

Arjen, 13 Oct 2013, 19:33:19: Tevreden
KTM950 adventure gekocht.
Die bleek olie te lekken dus terug. Er zat een gietgaatje in het carter dus een fabrieksfout. Beerens heeft nog geprobeerd e.e.a. onder coulance door KTM te laten repareren maar dat lukte helaas niet. Opgelost door de motor in te ruilen voor een andere KTM. Deze was optisch minder mooi en had meer gelopen. Daar werd niet moeilijk over gedaan en er werd 1000 euro retour gestort. Perfect opgelost.

gijs, 03 Mar 2016, 17:23:51: Tevreden
spiegel BMW k 1200 s gebroken hier een 2e hands besteld moet eerlijk zeggen ziet er uit als nieuw en redelijk snel geleverd.

Jouw naam
Oordeel
Opmerkingen 
Vanwege vervelende spammers kunnen we geen url's accepteren.

Terug naar dealerinfo