logo
Drenthe
NaamBarbier Motorsport
URLhttp://barbiermotorsport.nl
PlaatsHavelte (zoek op de kaart)
Oordeel77 procent tevreden (48)3 procent twijfelachtig (2)19 procent ontevreden (12)kalsbeek, 12 Oct 2011, 18:33:44: Redactie: oordeel telt niet mee in beoordeling.
edit: wel graag een iets schrijven, anders heeft het weinig zin

Jeremayah, 01 Nov 2011, 20:04:55: Tevreden
Altijd goed en snel geholpen, man met passie voor de motorsport! Nette prijzen en goede kwaliteit!

Vince Molenaar, 29 Nov 2011, 19:04:11: Tevreden
Mijn motor liep niet goed, twee keer mee terug geweest naar oude dealer. Geen verbetering. Bij Barbier was het snel verholpen, vacuümslang was lek. Super!

Karin, 21 Apr 2012, 19:50:02: Tevreden
Prettig geholpen, kleinigheidje achteraf werd goed opgelost.
Eigenaar heeft echt passie voor zijn vak.

joop, 02 Aug 2012, 13:01:57: Tevreden
Motorpak gekocht bij deze zaak en super tevreden, werd heel goed geholpen en ga er zeker vaker kijken.

Marco de Jong, 29 Jul 2013, 09:51:02: Tevreden
Ben hier al een aantal keren geweest voor nieuwe banden en remblokken. Snel en uitstekend geholpen. Even meekijken in de werkplaats is ook geen probleem. De laatste keer, een dag voor mijn motorvakantie was mijn bestelde Bridgestone BT016 niet geleverd, toen kreeg ik van Martin Barbier echt voor een hele scherpe prijs een Michelin Pilot Power eronder. En de afspraak als ik na de vakantie niet tevreden was over die band dat hij deze kosteloos zou omruilen voor een Bridgestone. Kijk en dat is nou wat je service noemt. TOP ! Overigens voldoet de Michelin prima, dus die laat ik lekker zitten. Bedankt Martin !

Hans van der Goot, 04 Sep 2013, 14:15:13: Tevreden
Yamaha Virago uit 1993 gekocht. Redelijke prijs en, na vakkundig ingrijpen van het team van Martin, in uitstekende conditie. Zowel optisch als motorisch. Bedrijf is een aanrader!!

Klaas, 04 Jan 2014, 19:43:13: Tevreden
Ik heb goede ervaringen en wat minder goede ervaringen. Aan de verkoper en eigenaar ligt het zeker niet. Enthousiaste jonge knul die graag verkoopt en passie heeft voor de motorsport. Mocht je zelf iets aan te merken hebben over iets dan staat hij er voor open om dat te horen. Ze doen niet moeilijk om 2e hands onderdelen te monteren en zoeken deze ook voor je. Mijn motor ook voor reparatie in de werkplaats gehad. Eerste keer een probleem dat motor inhield. Konden ze niets aan vinden. Later nog een keer ingeleverd en helaas dat bracht geen oplossing. Verder hebben zij een reparatie een pakking vergeten met als gevolg dat ik met een half vol motorblok ergens stil stond en mijn pak vol met olie. Dat probleem is toen gerepareerd, maar ik had wel schade in mijn motorblok bleek later. Carbs zijn ook niet goed afgesteld en dat heb ik bij andere motorzaak laten oplossen vanwege tijdgebrek.

Korte samenvatting ik ben er meerdere keren geweest en kwam er de ene keer meer tevreden weg dan de andere. Als er iets mis is mag je altijd terug komen en proberen ze het alsnog te fixen. Top! Al zat er soms wel een foutje tussen waarvan ik dacht dat het niet had gehoeven.

Over algemeen tervreden

Geert, 14 Jan 2014, 22:02:18: Ontevreden
Een vriend van mij heeft vorig zomer een zwarte Honda Cbr 600 rr gekocht bij bovengenoemde motorzaak. Helaas is mijn vriend nogal impulsief en kocht hem zonder een tweede mening anders had ik hem kunnen waarschuwen dat het een schade motor was die zeer slecht was hersteld. Note - het hoeft niet erg te zijn als een motor omvalt maar als er druipers in de lak zitten en er nog (kleine) scheuren in de kuip zitten zou je je moeten schamen als motorzaak zijnde.

Werner, 14 Mar 2014, 10:42:34: Ontevreden
Schademotor als "goede fiets" verkocht...

Ketting + tandwielen compleet versleten.
Voorvering niet goed en achterveer lekte.
Balhoofdlager was compleet versleten.
Speling op voorvork.
Schade op de motor slecht weggewerkt.
Enkele kappen waren niet goed gemonteerd.

Slechte zaak, zal daar nooit meer een motor kopen.Joost, 22 Mar 2014, 21:14:45: Tevreden
Mooie motor gezien, proefrijden werd niet moeilijk over gedaan.

Week later motor stond keurig klaar ben er erg blij mee! Top jongens

Barbier Motorsport, 24 Mar 2014, 12:00:49: Reactie van dealer

Beste Werner,

Vandaag werd ik geattendeerd op uw review.

Ik vind jammer uw problemen met uw motor te lezen via een forum maar ben blij dat ik er nu van op de hoogte ben.

Graag vraag ik u om contact met mij op te nemen zodat wij iets voor u kunnen doen zodat u wel weer tevreden over ons bent. Ik heb geprobeerd om op uw voornaam te zoeken in ons bestand maar dat is niet gelukt .

Bij aanschaf van een motor kan er altijd achteraf iets mis blijken te zijn. Daarom heeft u waarschijnlijk besloten een motor bij een motorzaak te kopen.

Geef ons alstublieft de mogelijkheid om u te helpen.

Als iemand pech heeft met de motor is dat natuurlijk altijd vervelend maar ik zie het ook als de kans te laten zien wij dat wij er voor u zijn!

Met vriendelijke groeten,

Martin Barbier
Barbier Motorsport
06-10633434
0521-342960


Mark, 06 Apr 2014, 14:31:55: Tevreden
Vorig jaar juni bij deze motorzaak een ZX6R uit 2007 gekocht voor een hele scherpe prijs. Afhandeling en dergelijke is prima verlopen, motor stond netjes klaar op afgesproken moment van ophalen. Tot op de dag van vandaag nog steeds veel plezier van de motor!

jjp, 19 Apr 2014, 20:28:45: Tevreden
kleine beurt+vervanging voorvork-keringen+nieuwe voorband. Op afgesproken tijdstip klaar en redelijke prijs. Niets mis mee. Had zelfs het idee dat voor aflevering was schoongemaakt??

erwin, 27 Apr 2014, 19:44:36: Tevreden
Hierbij wil barbier motorsport bedanken voor de uitstekende service.
Eerst al bij de aankoop van mijn motor waar ik veel plezier aan heb beleefd , maar helaas door omstandigheden moest ik mijn motor wegdoen.Hier heeft Barbier motorsport mij geholpen met de verkoop van mijn motor!
Nogmaals bedankt voor alle service!

Harry, 03 May 2014, 23:29:39: Tevreden
Vandaag bij Martin in de zaak geweest. Zelf niks gekocht maar vriendelijk aangesproken en vrijblijvend behandeld. Een man met passie voor de motor en de klant. Diverse bezoekers aangesproken en 2 mensen die hun nieuw gekochte motor kwamen afhalen. Erg positieve indruk en mocht ik iets gaan kopen dan zal Barbier zeker de kans krijgen.

ApT, 11 Jul 2014, 16:45:32: Ontevreden
Mooi zaakje, redelijke motorfietsen.
Vriendelijke monteurs.

Het enigste wat mij echt oprecht ontevreden stemt, is de verkoper die nogal een grote mond/agressieve houding heeft.

Andere klanten die tegelijkertijd daar waren zaten samen met mij echt af te vragen waarom hij zich zo zou onredelijk gedraagt jegens klanten.

Jammer, want de rest is eigenlijk wel ok.

Marius, 23 Jul 2014, 14:36:13: Tevreden
Paar jaar geleden mijn Kawasaki Z750 hier gekocht en in onderhoud prima service voor goede prijzen. Vorige week even langs geweest om mijn hugger te plaatsen en werd verrast door Niek (Monteur) die spontaan mijn achterzitje verruilde voor een seatcover motor ziet er super uit! bedankt! mooie zaak en vriendelijk personeel met verstand van zaken.
Tot ziens in Havelte!

Daniel, 14 Aug 2014, 19:03:14: Ontevreden
Ben hier vandaag geweest voor eventuele aankoop van een motor, prijs van inruil was om te lachen zo laag, minder dan de helft wat meerdere andere zaken wilde geven. Vervolgens een vrij opdringerig een verhaal over financial lease. Deze mensen zullen mij niet terugzien.

raymond veer, 10 Sep 2014, 19:39:14: Tevreden
Op 30-7-14 mijn eerste motor hier aangekocht. Een z750.. super blij was ik er mee.. vorige week 3-9 lekker touren met me broertje kreeg ik een technisch mankement. . Super vervelend. . Me bike naar de plaatselijke motoreinstein gestuurd en kwam tot de conclusie dat het schroefdraad in mijn cilinder kop was verdwenen. . Martin van barbier gecontact.. mijn bike werd dezelfde dag nog opgehaald. . Afgelopen weekend had ik een tourrit. Martin gevraagd of hij een leen motor kon meenemen. Dit om mee te kunnen doen met de tourrit. Het was voor martin ongebruikelijk om een bike uit telenen.. hij kwam met een beter voorstel. Hij heeft ervoor gezord dat mijn bike de volgende dag weer terug was.. zo goed als nieuw.. bovenal een dikke plus.. alles viel nog binnen de garantie. Super super super. Topzaak barbier.. beetje uit de buurt van mijn woonplaats.. maar alles top geregeld. ..

Derk, 09 Oct 2014, 17:14:55: Tevreden
vandaag een bezoek gebracht aan Barbier. Ging met wat gemengde gevoelens na het lezen van bovenstaande reviews over de verkoper. Echter bij binnenkomst voelde ik me gelijk thuis. Een mooie zaak met zeer nette motoren ook de prijs is goed. En de verkoper (Martin Barbier zelf )was zeer vriendelijke en zeker niet opdringerig nam alle tijd, ook een proefrit op meerdere motoren is geen probleem. Ik heb er een zeer positief en vertrouwd gevoel aan over gehouden, ondanks dat ik nog geen beslissing omtrent de koop genomen maar ik kom hier zeker terug.

René, 20 Dec 2014, 16:31:54: Tevreden
Moderne motorzaak met oog voor de klant. Service is echt super. Wil graag tevreden klanten hebben en dat lukt zeker.

Gert Hamming, 20 Dec 2014, 23:16:22: Tevreden
Ben eerste keer wezen kijken voor andere motor,
gelijk goede indruk van de zaak gekregen. nette prijzen. het is zeker mogelijk dat ik daar mijn volgende motor koop.


Johan, 24 Dec 2014, 18:42:21: Tevreden
Fijne zaak gezellig en niet duur denken met je mee.

Kortom tevreden motorrijder hier
Johan, 29 Dec 2014, 14:25:17: Tevreden
Fijne zaak gezellig en niet duur denken met je mee.

Kortom tevreden motorrijder hier
S. Bijlsma, 05 Mar 2015, 10:25:43: Tevreden
Mooie motor gekocht tegen zeer schappelijke prijs. Ook goede reactie op een klein mankementje wat eenvoudig opgelost kon worden. Prettige mensen, fijne koffie. Aanrader.

Peter, 09 Mar 2015, 12:31:35: Tevreden
Vorig jaar hier een mooie motor gekocht. Er staan nette motoren, er zit een leuk team, Martin is een goede verkoper die zijn klanten serieus neemt, tevreden wil stellen, en graag wil dat je terug blijft komen.

Er waren wat kleine puntjes aan de motor die netjes zijn opgelost (ik moest sommige punten wel zelf ontdekken en melden).

Thomas, 26 Mar 2015, 19:21:38: Tevreden
juni 2013 een z750 gekocht, ben zeer prettig geholpen. Verkoper deed niet moeilijk over een proefrit en heeft een goede prijs voor de motor gemaakt. Omdat de banden bijna af waren, gelijk kunnen afspreken dat de volgende set banden zeer goedkoop geleverd en gemonteerd kon worden. Alles volgens afspraak. Top zaak!

Leon, 10 Apr 2015, 16:51:48: Tevreden
Ruim een half jaar geleden een kawasaki w650 gekocht. Mooie prijs klasse motor. Duidelijke afspraken. Zeer tevreden.

Willem, 26 Apr 2015, 14:26:31: Tevreden
Na eerste kennismaking met sympathieke dealer Martin Barbier een afspraak gemaakt voor wisselen van bandenset, die ik had gewonnen met een prijsvraag in Belgisch Motorblad Motorrijder. Prima en correct snel uitgevoerd voor een zeer redelijke prijs. Top zaak en ik kom zeker terug.

Evert, 16 Jun 2015, 16:24:55: Tevreden
Prima zaak, nette prijzen en geen gezeur bij garantie

Arno Kortekaas, 19 Jun 2015, 15:31:06: Tevreden
ik ben vaste klant bij Barbier, kom hier al vanaf het begin, ben een gelukkige eigenaar van 2 motoren, waar de service bij een concurrent ophoud, gaat Barbier door, niets is te dol en gaan ook probleem uit de weg, motto van Barbier en zijn team is 'er gaat hier geen klant ontevreden weg".......

Blade, 12 Aug 2015, 09:24:38: Ontevreden
Leuke motor gekocht voor een nette prijs, althans dat dacht ik. Met de proefrit rook de motor naar benzine en starten ging slecht: waarschijnlijk brandstof gemorst en de accu moet je gewoon volrijden werd vermeld. Vervolgens motor gekocht en naar huis gereden met problemen, eindstand: lekkende carburateurs, kapotte accu en nu net 100km later de koppelingskabel versleten. Alhoewel ik de motor zonder garantie heb gekocht, had ik wel meer verwacht dan deze problemen zo vlak (binnen 1 week) na aankoop. Nog wel gebeld met Barbier maar zij gaven nul op rekest. Vriendelijke gasten maar goed opletten met wat je koopt, het heeft mij nu al ruim €300 aan extra kosten opgeleverd binnen 2 weken.

Barbier Motorsport, 17 Aug 2015, 18:12:20: Tevreden
Hallo Blade,

Jammer te lezen dat u pech heeft gehad met uw motor.

Eigenlijk hadden de problemen die u heeft gehad, zoals ik ze lees, makkelijk kunnen worden voorkomen. Een motor kopen " zo mee zonder garantie" heeft nooit onze voorkeur. Wij geven de motor liever een afleveringsbeurt. We hebben immers een motorzaak en geen motorhandel.

Wij krijgen in de winkel vaak de vraag " uiterste prijs zo mee geen garantie !? " Het is natuurlijk uit financieel oogpunt dat men zo de motor aan wil kopen. Het is het deste vervelender voor u als klant wanneer er toch extra kosten achter de aankoop weg komen. Zeker als dit kort na de aankoop is.

Dit is natuurlijk niet de bedoeling maar het is voor ons, zonder de afleveringsbeurt, uit te voeren ook niet altijd te voorkomen.

Helaas heb ik u zelf niet gesproken, ik hoop dat u de moeite wil nemen contact op te nemen met mij.

Wij kunnen dan samen kijken wat we kunnen doen zodat u toch tevreden op de aankoop terug kunt kijken.

Met vriendelijke groeten,

Martin Barbier
Barbier Motorsport
0521-342960
0610633434Erik, 02 Jan 2016, 02:01:43: Tevreden
Ken Barbier niet maar zoals hij "ontevreden" klanten alsnog benadert/contact zoekt via deze site vind ik zeer netjes. Zoals zonder garantie/ scherpste prijs iets willen kopen en dan zeuren als er toch wat mis gaat. Risico heeft de koper toch zelf genomen ! Toch netjes van Barbier te proberen het op te lossen.

piet, 16 Feb 2016, 20:20:30: Twijfelachtig
mail gestuurd ivm informatie BMW en kleding word niet op gereageerd wil schijnbaar niets verkopen was echt serieus nu ergens anders BMW gekocht en een hoop kleren Barbiers verlies van klant en geld ???
nnb, 22 Apr 2016, 22:39:17: Ontevreden
wat een ontzettende but zaak. pas op.

Joeri, 28 Apr 2016, 11:40:05: Tevreden
Vandaag mijn motor in kunnen ruilen bij Barbier motorsport en een mooie gebruikte Kawasaki terug gekocht.

Dit was een zeer positieve ervaring. Mooi om te zien dat de charme van het vak en de passie voor motoren ver boven het plat handelen staat.

mijn motor zou volgende week vrijdag klaar staan voorzien van een grote beurt. Heb net een belletje ontvangen dat het dit weekend al kan!

Grote klasse, tot een volgende keer!!!


Albert, 03 Aug 2016, 11:25:31: Tevreden
Inmiddels bijna 2 weken geleden een mooi Kawasaki Z1000 gekocht bij Barbier en mijn eigen GS ingeruild. Ja, de inruil was lager dan ik gewend was bij andere dealers, maar de verkoopprijs was dat ook!

Ben goed geholpen door het personeel en er werd goed meegedacht toen bleek dat ik een deel van de tenaamstelling code kwijt was.

Per abuis had ik het verkeerde boekje ontvangen bij de motor, even gebeld en paar dagen later een nieuw boekje PLUS gebruikershandleiding ontvangen.

Prima tevreden, zeker tot ziens!

Tonnie van Bussel, 20 Oct 2016, 11:50:41: Tevreden
In februari dit jaar een Suzuki B-King gekocht bij Barbier mooie motor zonder garantie.
We komen er achter dat er een bout is afgeknapt niet waarneembaar voor ons beiden bij de verkoop van de motor
Martin gebeld en had daar zelf ook een rot gevoel bij hij heeft ons een voorstel gedaan om het goedkoop te laten maken :} daar waren we zeer content mee.
Tijdens de reparatie heeft mijn zoon een andere motor gezien. In de onderhandeling waren we er snel uit bijna aankoopprijs terug gekregen voor de oude motor klasse zeker een aanrader.

Jan en Leonie , 24 Oct 2016, 08:17:16: Tevreden
Afgelopen zaterdag een kawasaki er-6n en een honda cb1000r opgehaald bij Barbier.
Zijn super goed geholpen en goede adviezen gekregen helemaal tevreden zowel met de verkoop en met de aflevering.
Zeker tot ziens !!Jan Paas, 25 Nov 2016, 22:49:07: Tevreden
Mijn vrouw en ik hebben de motorzaak Barbier bij toeval gevonden .
Wij reden er altijd bij langs niet wetende dat daar op dat kleine industrieterrein
een motor zaak bevond die de Barbier hete
En wij hebben daar een Pan 1100 st .gekocht .
En ik kan niet anders zegen dat wij tot nu toe tevreden zijn .
En mocht er wat zijn gaan wij gewoon terug .
Groetjes jan en Naomi PaasGeert , 17 Dec 2016, 19:41:03: Ontevreden
Het aantal positieve reacties van de mensen hier valt mij 100% mee. Een vriend van mij had er een Cbr 600 rr gekocht. De top kuip was gescheurd en gelijmd weer hersteld, sporen van herstel waren rondom aanwezig. Maar goed, dat kan altijd toch ? Vandaag zelf de proef op de som genomen en heen gegaan. Voor een Kawaskai Z1000. Martin was idd vlot zat want de motor stond vanwege een kerst show in het dorp maar iemand zou hem even ophalen. Top !
De man kwam (vol gas) terug, waarbij ik de eerste opmerking plaatste dat de motor nu in ieder geval wel warm zou zijn als hij het nog niet was. Ondertussen veel motoren bekeken in de zaak en op diverse motoren sporen van schade geconstateerd. Wij hadden het idee dat door de vele regen banden die wij op div motoren zagen dat het merendeel uit Gb komt. Dat bevestigde hij ook. De Kawasaki was om te huilen. Sorry maar het is zo. Links en rechts de stepjes schuin af gesleten van onderen, op het blok overal nieuw gemonteerde slangklemmen, Die waren niet in verhouding tot de rest van de motor, (nieuw blok?) de schakelpook van onder schuin afgesleten, druipers in de lak van de topkuip, bouten die gedeeltelijk groen waren mee gespoten. Martin op div punten gewezen, wo dat de nummers vh blok niet overeen kwamen met het nummer wat op de motor stond. Nu schijnt het zo te zijn dat dat bij nieuwere motoren niet meer zo is. Akkoord. Hij gaf wel gelijk aan dat de motor zonder twijfel is gespoten. Dus ja .. Ik kan niet ontevreden zijn want ik heb er geen motor gekocht maar vanwege de motoren die ik heb bekeken zou ik dat ook niet doen.

Bennie, 24 Dec 2016, 22:40:38: Tevreden
Ik heb er de laatste 5 jaar 2 motoren gekocht,en vorige week mijn 3e bij Martin gekocht. Altijd super geholpen en echt nog mensen die een beetje meedenken. Ik las net de beoordeling van Geert maar wat bedoel je met regenbanden?? Beetje overdreven reactie naar mijn mening,om een motor te beoordelen op een gespoten topkuipje en een niet origineel klemmetje. afgesleten voetsteuntje wijst erop dat er een bochtje mee is gereden. Het is is geen chopper.....

Maar goed vind een super zaak en ik geniet straks weer van mijn R6je dit motorseizoen!!

Jasper, 20 Jan 2017, 00:38:49: Tevreden
Kom hier regelmatig en word altijd perfect geholpen. Veel kennis en keuze. Aanrader!

Jurgen , 15 Feb 2017, 17:22:19: Tevreden
Vandaag gebeld met barbier. Ik had interesse in de blade die er te koop stond.

Omdat ik een eindje moet rijden vroeg ik of het veen nette motor was. Hierop antwoorde hij dat het niet de meest nette motor is maar dat de prijs daar ook naar is. Dit klopte inderdaad wel.

Ik ben blij dat hij me een onnodige rit bespaarde. En ook al ben ik nog nooit klant geweesr. Ik ben wel tevreden!

Barbier Motorsport, 26 Mar 2017, 12:09:22: Tevreden
Bedankt voor jullie mooie reviews. Het doet ons erg goed dat jullie veelal tevreden zijn, die waardering maakt ons werk extra leuk.

Wij wensen jullie een heel fijn motorseizoen! Als jullie in de buurt aan het toeren zijn, de koffie staat hier klaar!!

Suzuki , 04 Apr 2017, 08:53:00: Tevreden
Mooie zaak, koffie smaakt goed. Achteraf minder blij met de aangeschafte motor. Veel achterstallig onderhoud (carburateurs versleten, koelsysteem defect, diverse kabels waaronder de koppelingskabel versleten). Ik durf hier niet zo snel weer een motorfiets te kopen.

henk, 19 Apr 2017, 11:32:29: Ontevreden
motoren scherp geprijst ..maar je krijgt geen drol inruil voor je eigen motor.

Klaas, 22 Apr 2017, 17:43:35: Ontevreden
Gebeld met Barbier mbt een st1300a. Aangezien ik een reistijd van 2,5 uur moest maken, wilde ik een eerste indruk van de mitor hebben.

Vriendelijk te woord gestaan met telefoon aan de hand om de motor gelopen. Deze motor is in nieuwstaat, geen krasje of dumpel te bespeuren. Zeer zeker de moeite waard om 280km enkel te reizen om deze motor te zien.

Direct er naar toe gereden. Bij binnenkomst stonden er diverse st1300 op een rijtje. Mijn eerste woorden waren, bij het langs lopen, als het deze maar niet is..... maar helaas. De motor met diepe krassen in het koffer en de spiegelkappen flink gekrast alsof die meerdere stoeptegels gekust heeft, was de motor die geen enkel krasje zou hebben volgens de verkoper. Na 5 minuten in de zaak te hebben gestaan, weer 2,5 uur terug naar huis gereden.

Vertrouwen in deze zaak volledig weg !

Raymon, 22 Apr 2017, 22:02:01: Tevreden
Tevreden over barbier motorsport!

Paar maand geleden een Triumph gekocht, een super fijne motor, waar ik veel plezier mee heb. Toen ik net voor mijn vakantie met een lege accu stond, hebben ze hun best gedaan om dezelfde dag de motor nog op te halen(toch 1,5 uur rijden van havelte). Uiteindelijk was de spanningsregelaar kapot, gelukkig konden ze hem snel maken en kon ik met een fijn gevoel op vakantie. Bij het ophalen van de motor liep een monteur nog even mee, om te vertellen wat hij precies vervangen had. Perfecte service, wat je tegenwoordig niet veel meer ziet! Eindelijk een motorzaak gevonden die net even een stapje verder gaat voor de klant!Martin Barbier, 26 Apr 2017, 09:52:31: Reactie van dealer
Reactie op de review van Klaas 22-04-17

Beste Klaas,

Het is natuurlijk onze bedoeling de motor telefonisch zo goed mogelijk te
omschrijven dat maakt het voor iedereen plezierig.
Gelukkig kunt u in de review van Jurgen (15 Febr) teruglezen hoe onze werkwijze
normaliter is.

Het spijt me dat uw ervaring anders is.

Ik zal morgenvroeg uw review, waar ik u dankbaar voor ben, bespreken met mijn
collega's.

Uiteraard heb ik zelf net onze ST modellen goed bekeken waarbij ik bij een exemplaar
de beschadigingen op de spiegel heb gezien. In hoeverre dit daadwerkelijk storend
gevonden wordt door de meeste mensen bij een motor van die leeftijd zou men zich af
kunnen vragen.

Echter gaat het er natuurlijk om dat u dit gemeld had moeten worden en dan had u aan
de hand daarvan kunnen besluiten wel of niet te komen kijken. Ik ben er van
overtuigd dat mijn collega dit over het hoofd heeft gezien, er is zeker geen opzet
in het spel maar het had anders gemoeten.

Regelmatig sturen wij op verzoek een extra uitgebreide foto reportage met hoge
resolutie via whatsapp of mail. Ik zal er op aansturen dat dit meer aangeboden wordt
aan onze klanten.

Helaas heb ik u zelf niet gesproken maar graag kom ik met u in contact via telefoon
of mail wellicht kunnen we samen toch iets positiefs bedenken.

Met vriendelijke groeten,

Martin Barbier
06-10633434

Francis Brugman, 29 May 2017, 11:19:39: Tevreden
Zaterdag mijn 2006 Blade bij Barbier opgehaald. Had wat problemen met richtingaanwijzer wat helaas wat lang duurde voordat wij het gevonden hadden (heb mee gekeken, echt!! :) )
Dit mocht ondanks alles de pret niet drukken, blijft een stukje techniek en er kan altijd iets stuk gaan.
Prima geholpen en problem uiteindelijk definitief en vooral ook goed opgelost.
Goede zaak met aardige mensen en prefecte service. Aanrader!

erwin daniels, 08 Jun 2017, 11:14:00: Tevreden
Een lang verhaal, maar met een happy end. Mijn aprilia RSV was gestolen, dus toen ik
in de buurt van Havelte was ben ik gaan kijken bij barbier motorsport. Ik had een
mooie Yamaha R1 gezien met weinig km, helemaal als nieuw. Na de rit naar Brabant toe
kwam ik erachter dat mijn operatie aan mijn rechterhand niet helemaal goed ging met
de ergonomie van de R1... Pijn dus.

Martin Barbier gebeld en hij was duidelijk, gewoon omruilen. Nu de keuze na een
proefrit voor een KTM duke, fijn, want de motor vakantie kwam eraan. Echter op de
eerste rit naar huis gestrand met defecte koppeling.. Na twee dagen weer gemaakt, en
opgehaald. Helaas lekte de radiateur halverwege de rit naar huis, er zat er klein
lek bovenaan de radiateur, die je met het blote oog niet kon zien, barbier
motorsport heeft deze dezelfde dag opgehaald en Martin drukte me op het hart dat
mijn motor vakantie onder geen beding in gevaar zou komen!

Het was precies 1 dag voor mijn motor vakantie toen ik hem vertelde dat ik toch bang
was dat de radiateur weer stuk zou gaan in het warme Frankrijk.... Hij begreep me
volkomen en vertelde dat ik gewoon op mijn gemak door de winkel moest lopen en een
motor moest proberen waar ik een goed gevoel mee heb, wat een super service!! Wauw!
Na een rit op een triumph speed triple was ik verkocht!

Met gesloten beurs reed ik naar huis, big smile!
Tot 1830 uur hebben de monteurs gewerkt, hulde! Meteen bak bier beloofd aan de
jongens ;o)

In de ochtend naar Frankrijk. In België sloeg de triumph af.... Meteen gebeld,
storing niet kunnen oplossen, Martin vertelde me, ik kom een leen motor brengen!!
Ik heb gezegd dat je op motor vakantie gaat dus dat regelen we!

Ik heb nog nooit zo'n geweldige service meegemaakt, nergens! we spreken af bij
Maastricht airport, Bart de monteur komt met een mooie Kawasaki z750 even uit
Drenthe gereden!

Ik was zo blij op dat moment dat ik bij barbier motorsport een motor gekocht heb,
daar kunnen andere motor zaken een voorbeeld aan nemen.

Woensdag weer de motor omgeruild voor mijn triumph. De triumph rijdt weer super, ik
ben helemaal blij en de vakantie was super geweest!

Sorry voor het lange verhaal trouwens

Esther, 28 Oct 2017, 22:03:17: Tevreden
Mijn opmerking "tevreden" is verdwenen van eind 2015, maar niets op aan te merken aan Barbier motorsport. ..

Ben, 17 Feb 2018, 09:20:23: Twijfelachtig
De beste man komt vrij dwingend en gehaast over, heel anders als hier op internet.
Eerste afspraak om motor op te halen niet nagekomen zelf gebeld en er werd beloofd me dag later te bellen.
Ging een week overheen uiteindelijk een afspraak kunnen maken.
Jongetje van vroeg in de 20 was de ophaler geeft dezelfde krasjes door als waar dhr. Hier op internet zegt dat het erbij hoort en ik moest maar ff wat aan de prijs doen.
Dat is begrijpelijk maar de manier waarop het gezegd werd schoot mij even in het verkeerde keelgat.
Uiteindelijk akkoord jongetje start de motor laat hem afslaan start hem weer geeft behoorlijk gas en rijd pittig weg met een steenkoude motor!
Na 5 minuten telefoon van dhr. dat de motor niet goed is.
Na direct het jongetje aan te spreken waar hij het in vredesnaam over had, liep deze rood aan en vermijdde elk oogcontact.
Volgens dhr. was het prima zo en het geld was netjes overgemaakt.
Hij zou later even terugbellen omdat hij het druk had(begrijpelijk)
We zijn nu een aardig tijdje verder en dhr. Moet nog steeds bellen.
Helaas was dit mijn ervaring met barbier jammer want ik had er veel vertrouwen in en had dan ook bij hun een ander op het oog maar deze heb ik maar aan me voorbij laten gaan.
Verder qua afhandeling niks op aan te merken.

Nick, 14 May 2018, 18:29:35: Tevreden
CBR 929rr gekocht.

Nette verkopers, mooie prijzen en goede afhandeling. Motor rijdt perfect en krijg goede nazorg.

Top. Bedankt Erik

JP, 08 Nov 2018, 12:51:16: Tevreden
Op zoek naar 2 motoren voor mijzelf en vriendin kwamen wij terecht bij Barbier in Havelte.
Heeft zeer ruim de tijd voor ons genomen tot zelfs naar openingstijden. Testritten gedaan reed goed. We hebben gekozen om beide motoren een afleverbeurt te geven. Bij aflevering reden de motors nog beter als bij de testrit! Ik zeg een op en top zaak met service hoog in het vaandel!

henk, 15 Nov 2018, 11:28:20: Tevreden
heb hier zrx gekocht..deze had aardig tijdje stil gestaan..maar naar lang praten is de zrx weer tot leven gekomen..vindt het service dat deze mensen mij geholpen hebben voor bepaald bedrag weer kan motor rijden..
kom er regelmatig even voor bakje en een praatje..ongeacht dat het altijd druk is..gezellig..

Ed Kooijman, 27 Dec 2018, 22:47:29: Tevreden
Heel veel keus bij Barbier Motorsport in Havelte. Als je weet wat je wilt is dat geen probleem en als je het niet weet dan ook geen probleem je komt vast met een motor thuis. Een proefrit gemaakt op een Ducati 848, wat een top machine! Martin, de eigenaar, heeft me goed en vakkundig advies gegeven over deze motor. Een mooie prijs voor deze Duc heeft ervoor gezorgd dat ik de nieuwe eigenaar ben geworden. Na een paar maanden bleek er een storing te zitten, het licht en dashbord gingen even uit en weer aan tijdens het rijden. Contact opgenomen met Martin, motor is toen opgehaald, diverse onderdelen vervangen, motor daar getest en motor weer retour gebracht. (ik woon zelf in noord holland) Top service! Ik ben erg blij met deze service, het is niet alleen een motor verkopen maar ook een goede service verlenen. Ik raad zeker Barbier Motorsport bij een ieder aan!

Tim Withag, 09 Feb 2019, 15:24:46: Ontevreden
Vermijd deze zaak, omgang is ondermaats. Ik zou komen kijken naar een motor en was één keer verhinderd voor de afspraak waarna de motor ineens verkocht was. Één dag voor de geplande tweede bezichtiging! Zo ga je niet met klanten om, had op zijn minst even gecommuniceerd.

Barbier motorsport is exit voor mijn motorgroep en mij.

henk, 24 Mar 2019, 11:08:07: Ontevreden
mijn ervaring...nooit weer..de manier met omgang van eigenaar..zeg ik..koop daar nooit weer een motor never...niks anders ruzie..en onbegrip..wil je proefrit maken moet bwv jaar voor die tijd afspraak maken..via whatss app ..contact gemaakt krijg praatjes toe van hoe en wat..ik doe alles verkeerd en joppie doet alles naar toe behoren..wat normaal is...
ik kom er nooit weer .nooit never..bittere nasmaak..

Jabba, 23 Apr 2019, 13:09:39: Ontevreden
Afspraak voor een proefrit gemaakt, ben ik ter plaatse, is de motor al verkocht??? Bel me dan ff dan hoef ik niet voor niets te komen eikel!!!

JP, 15 Jun 2019, 18:04:40: Tevreden
Naar dat ik onderuit ben gegaan op de motor natuurlijk enige schade opgelopen.. motor kon nog gewoon rijden heb gebeld of ik hem na de val zo weer kon starten hier werd mij meteen gevraagd of ze me op moesten halen dit vond ik zelf niet nodig. De schade aan de kap moest herstelt worden en dit hebben ze meer dan geweldig opgelost! De motor heeft er een ander uiterlijk door gekregen wat geweldig lijkt!!!! Ik zeg weer top gedaan team Barbier Motorsport!!

JP, 15 Jun 2019, 19:47:14: Tevreden
Naar dat ik onderuit ben gegaan op de motor natuurlijk enige schade opgelopen.. motor kon nog gewoon rijden heb gebeld of ik hem na de val zo weer kon starten hier werd mij meteen gevraagd of ze me op moesten halen dit vond ik zelf niet nodig. De schade aan de kap moest herstelt worden en dit hebben ze meer dan geweldig opgelost! De motor heeft er een ander uiterlijk door gekregen wat geweldig lijkt!!!! Ik zeg weer top gedaan team Barbier Motorsport!!

Jouw naam
Oordeel
Opmerkingen 
Vanwege vervelende spammers kunnen we geen url's accepteren.

Terug naar dealerinfo