logo
Limburg (NL)
NaamRoefs Motor Trading
URLhttp://roefsmotortrading.nl
PlaatsMaasbree (zoek op de kaart)
Oordeel71 procent tevreden (10)14 procent twijfelachtig (2)14 procent ontevreden (2)Eric, 27 Jul 2011, 13:34:48: Tevreden
Roefs heeft een ruim aanbod jonge motoren die er een voor een perfect bij staan.
Als je naar een bepaald type motor op zoek bent, en Roefs heeft die niet op voorraad dan heeft Roefs er snel een gevonden uiteraard voor een concurerende prijs.
Prima service & erg klantvriendelijk.

Peter Janssen, 17 Apr 2012, 11:11:30: Tevreden
Schitterende zaak!! Je wordt super geholpen en de nazorg is ook super.
Is er iets, ze staan meteen voor je klaar en eventuele problemen worden meteen opgelost.
Hieraan kunnen vele motorzaken in de buurt een voorbeeld aan nemen.

Mark, 25 Jan 2013, 10:52:03: Tevreden
Keurige, klantvriendelijke zaak.

Ralph, 13 Apr 2013, 21:32:57: Tevreden
Afgelopen jaar mijn eerste motor gekocht en op zoek naar een lokale shop waar ik in de toekomst terecht kan.

Eerste oordeel is erg positief, vriendelijk personeel en er wordt niet moeilijk gedaan als je met kleine vragen komt.

Verder was er nog iemand uit Zeeland die een motor op kwam halen en ook hij was erg tevreden (kwam een motor kopen en hij zei dat de prijs erg goed was).

Mitch, 12 Jun 2013, 22:43:41: Tevreden
Roefs Motor Trading is een klantvriendelijke, betrouwbare en nette zaak. Als er problemen zijn worden die netjes en snel opgelost. Ik ben zeer tevreden over mijn motor die ik daar aangeschaft heb. De nazorg en service stopt niet bij de deur. Echt een aanrader om een eerlijke motor te kopen!!!

Jan Peeters, 31 Mar 2014, 13:22:14: Tevreden
Onlangs heb ik mijn 3e motorfiets gekocht bij Roefs Motor Trading. Het personeel is super vriendelijk en eerlijk. Ze hebben kennis van zaken. Ook voor onderhoud kun je bij hun terecht. Geen torenhoge rekeningen en niet te vergeten...., in overleg krijg je je van te voren te horen wat het onderhoud cq reparatie ongeveer gaat kosten.

Buiten het kopen van een motorfiets kun je bij hun nu ook zeer goed terecht voor reparatie en onderhoud.


Erik, 22 Oct 2016, 11:40:10: Tevreden
Half jaar geleden een motor gekocht met inruil. Aardige lui en prima geholpen. Wel iets minder voor mijn oude motorfiets terug gehad dan ik had gehoopt maar goed zij moeten er natuurlijk ook nog een centje op verdienen. Geen problemen gehad met de aangekochte motorfiets. Aanrader.

Johan Coppelmans, 09 Feb 2017, 18:33:33: Tevreden
Tot nu toe zeer tevreden.

Op zaterdag 4 februari 2017 mijn Triumph Tiger Explorer opgehaald bij Bert.

Goede en soepele omgang met de klanten. dat mag ik wel.


Fred, 13 Jan 2018, 22:49:52: Twijfelachtig
Mooie Wildstar gekocht. Tijdens proefrit, na motor even afgezet te hebben, wilde hij bijna niet meer starten. Ook knak geluid in balhoofd. Besproken met Roefs. Zouden accu en balhoofdlagers nakijken.Later motor opgehaald. Al snel bleek de accu overleden te zijn. Ook bleek de koppeling bij fors gasgeven te slippen. terug naar Roefs., accu werd vervangen. Dit klinkt wel naar goede service, maar ik heb behoorlijk wat kilometers moeten maken hiervoor, terwijl eea al tijdens de proefrit bleek.

Omdat ik vooraf wist dat ik de motor zou voorzien van open uitlaten en luchtfilter, was ik al voornemens om de koppeling aan te passen (Barnett groep). Dat de koppeling slipte heb ik dus zelf opgelost (Had de motor ook naar Roefs voor herstel kunnen brengen).

Weekje later , naar Termaat (Yamaha dealer Nijmegen), en wat denk je? Balhoofdlagers versleten. Zelf maar opgelost, wilde niet weer helemaal naar Roefs en trein terug...

Verder aardige mensen.

Andre, 20 Apr 2018, 13:59:47: Ontevreden
!!!!! WEGBLIJVEN BIJ ROEFS IN MAASBREE !!!!!

Een paar jaar geleden is mijn motor hier in reparatie geweest voor een grote beurt+. De prijs was ook groot! Heel erg groot!! (4 cijfers) Bij het ophalen van mijn motor liep de motor absoluut niet goed en na een ritje van 5 min. stond ik er weer. De motor liep zeer onregelmatig en het stationair toerental moest op ruim 1200 gehouden worden om hem niet af te laten slaan. In de bochten was de motor levensgevaarlijk vanwege het stotteren en haperen. Officieel was het hele brandstof systeem gereinigd en de motor compleet opnieuw afgesteld. HELAAS!!!!! De motor liep nog steeds op 3 van de 4 cilinders en stotterde en haperde aan één stuk door. Het zou worden hersteld en na een week kon ik de motor weer ophalen. ALLES WAS NOG PRECIES HETZELFDE! ER WAS NIETS AANGEDAAN. Toen ik ze daar op aansprak, kreeg ik heel fijn van Roefs zelf te horen dat zij hun werk heel goed gedaan hadden en dat het allemaal aan mij lag. (Aangezien ik mijn motor al 18 jaar zelf rij, weet ik wel hoe die rijdt en hoe die weer rijdt na een beurt, maakt hij mij niets meer wijs.) Toen lag het ineens aan de ouderdom van de motor, enz.

Ik moet zeggen dat de reparaties gedaan worden door een 65 plusser en Roefs zelf is heel erg druk met het ophalen van 2e hands motoren door heel Nederland en heeft GEEN tijd voor zijn klanten, LAAT STAAN SERVICE VERLENING!!!!!

RESULTAAT TOT NU TOE:
Alle bouten zaten los. (B.V. remklauwen, motorblok aan frame, wielassen (assen voor en achter + klembouten), accuklemmen.)
Leidingen los en zonder slangklem: (B.V. waterkoelingsslangen, benzineleidingen los + te kort door afknippen.)
Motorisch: (B.V. niet goed schoongemaakt, carburateur niet afgesteld (hebben ook de apparatuur niet)
Benzine tank lekt. (Heb een andere tank moeten kopen!)
Benzineniveaumeter defect na reparatie.

Ik heb dus tot nu toe weer een bedrag van 4 cijfers moeten uitgeven om hem rijdende te krijgen. Tot op de dag van vandaag kom ik nog steeds het klungelwerk tegen van Roefs.

CONCLUSIE:
Na de reparatie bij Roefs heb ik op een levensgevaarlijke motor gereden en had een zeer ernstig ongeluk kunnen krijgen. Niet alleen vanwege de losse bouten, maar ook door een brand vanwege de losse benzineleidingen aan zowel de carburateur, hoofdtank en reservetank.

!!!!! WEES GEWAARSCHUWD ALS JE HIER NAAR TOE GAAT !!!!!

Joop, 16 Jan 2019, 02:02:56: Ontevreden
Het verslag van Andre (20-04-2018) komt wel heel erg overéén met mijn ervaring bij Roefs!

Ik rij een Honda Magna VF1100C van 1986. Wegens omstandigheden had mijn motor 2 jaar niet gereden en was de benzine in het hele brandstofsysteem aangekoekt en moest worden schoongemaakt. Tevens moest er een nieuwe achterband worden opgezet en tezamen met een grote beurt heeft de reparatie mij € 1250,= gekost. Achteraf hoorde ik van andere motorzaken dat zij de reparatie (grote beurt en achterband) zouden hebben uitgevoerd voor slechts € 600,= tot € 650,=. Als de reparatie goed was uitgevoerd zou ik met de prijs niet zoveel problemen hebben gehad, maar de reparatie was ook nog eens HEEL SLECHT gedaan door die 65 plusser zoals Andre hem beschreef.
De klantvriendelijkheid was bij de 1e keer brengen (overdreven) heel erg vriendelijk, echter was de klantvriendelijkheid ver te zoeken toen ik terug kwam met een klacht. Ik kreeg te horen dat ik niet kon rijden en later dat mijn motor versleten was.

Mankementen op een rijtje:
• Losse bouten/schroeven aan het motorblok, wielassen voor en achter, rem units voor en achter, startkoppeling, waterkoelleidingen en benzineslangen.
• Vergeten bouten te monteren bij 2 van de 3 remunits en de verbindingsbout van de 4 carburateurskamers. Gevolg was dat er benzine lekte op de hete uitlaat en een goede brand had kunnen veroorzaken.
• Niet gemonteerde slangklemmen aan bijna alle koelwaterleidingen en benzineleidingen.
• De motor moest zo’n 1400 rpm draaien om aan de praat te blijven. Roefs zelf was een partij aan de gashandel aan het draaien bij het starten en liet een koude motor al gauw rond de 5000 rpm draaien. (Getuigd niet van vakmanschap!)
• Zeer slecht schoongemaakt brandstofsysteem.

Om mijn motor weer goed in orde te krijgen, heb ik het zelfde bedrag nog een keer moeten uitgeven. Roefs zegt glashard dat hij de reparaties wel goed uitvoert en daar is de kous voor hem mee af.

Conclusie:
Als ik zelf mag oordelen heb ik op een zeer gevaarlijke motor gereden en ik vraag mij af hoe hij zich hier had uitgekletst als ik een ongeluk had gekregen. Mijn partner of ik (als ik het nog had kunnen navertellen) hadden dit zeker laten onderzoeken.

Door mijn zeer slechte ervaringen (en vele met mij) is mijn advies om naar hem toe te gaan; NIET DOEN!!!!!
Ook bij vele andere goede motorzaken staat hij NIET goed bekent met z’n reparaties en motorverkopen!

Als je een oor aangenaaid wilt worden of levensmoe bent, ga er dan zeker heen. Succes verzekerd!


Marika van Deursen, 30 Mar 2019, 12:03:00: Tevreden
Altijd behulpzaam en vriendelijk. Altijd goede, snelle service en zeer betrouwbaar. Inmiddels komen we er al een paar jaar en er wordt altijd meegedacht. Super!

Joop Plekenpol, 30 Mar 2019, 12:20:23: Tevreden
In bovenstaande ontevreden klanten kan ik me totaal niet vinden!!
Het is gewoon de beste motor dealer van Venlo en omstreken!!

Onderbouwing, 31 Mar 2019, 00:33:32: Twijfelachtig
Als er op 1 dag twee reacties geplaatst worden zonder onderbouwing twijfel ik over de waarde van deze reacties!!

Jouw naam
Oordeel
Opmerkingen 
Vanwege vervelende spammers kunnen we geen url's accepteren.

Terug naar dealerinfo