logo
Zeeland
NaamGerritsmotoren
URLhttp://www.gerritsmotoren.nl/
PlaatsGoes (zoek op de kaart)
Oordeel36 procent tevreden (4)18 procent twijfelachtig (2)45 procent ontevreden (5)Harry, 23 Jul 2012, 14:30:13: Ontevreden
Tweedehands gekocht eerste helft 2010. Op terugreis al massieve olielekkage, waarna reparatie door Gerritse. Na kapotte brandstofpomp, nieuwe koppelingsplaat, lekke uitlaat, schakelproblemen, falende big-enders, krakende voorvering, geroeste achtervering, kromme achterschijfrem en buitensporig olieverbruik is het nu over. De motor wordt gesloopt, nadat ik meer geld aan reparaties verspijkerd heb dan het ding ooit kostte (wat niet weinig was). Kilometerteller waarschijnlijk 100.000 teruggedraaid. Oh ja: kreeg 3 maanden Bovag-garantie of... 2.500 km. Kortom, een tot twee weken garantie! En doffe ellende.

Jan, 06 Aug 2013, 10:16:56: Ontevreden
Ik heb een zeer slechte ervaring met Gerrits Motoren in Goes. Zeeland.

In de zomer van 2012 motorrijbewijs gehaald bij motorrijschool Grip, die een soort van aangesloten is bij Gerrits Motoren Goes. Prima rijschool, uitstekende instructeur! Kan ik iedereen aanbevelen.

Dit gaat echter niet op voor Gerrits Motoren. Na het behalen van mijn rijbewijs direct bij Gerrits Motoren een helm gekocht, ik kreeg hier een korting omdat ik bij de aangesloten rijschool rijlessen had genomen. Super!

Tijdens het verkoopgesprek werd mij de Caberg Duke aangeraden, mede door de aanwezigheid van het pinlock systeem. De vrouwelijke medewerkster van Gerrits Motoren in Zeeland had hier goede ervaring mee en vertelde dat veel van haar klanten hier naar volle tevredenheid gebruik van maakten. Dit klonk mij goed in de oren en heb de helm dan ook aangeschaft.

6 maanden later ben ik begonnen met regelmatig motorrijden op een geleende motorfiets. De helm werd nu dus voor het eerst gebruikt. Ik ben uiterst tevreden over de helm en met name het pinlock systeem bevalt me erg goed. Zodoende krijg ik het gevoel goed geholpen te zijn door Gerrits in Goes. Op de snelweg tijdens het openen van het vizier heb ik ineens de pinlock in mijn hand, losgeschoten! Kan gebeuren denk ik en rijd naar huis. Hier aangekomen probeer ik de pinlock weer in het vizier te krijgen maar hij wil met geen mogelijkheid goed aansluiten. Ik besluit bij Gerrits Motoren in Goes langs te gaan, mede omdat ik nog op zoek ben naar nieuwe kleding en laarzen. Ik hoop dat er garantie zit op het pinlock systeem.

Ik stap binnen en vertel (deze keer Gerrit in eigen persoon) het probleem. Hij reageert geirriteerd en vertelt mij dat dit waarschijnlijk niet binnen de garantie valt. Ik ben enigszins verbaasd en vertel hem dat ik op internet heb gelezen dat de pinnetjes te draaien zijn om ze te spannen. NEE is zijn antwoord, dat kan niet. Mevrouw .. zal je tel nr noteren en belt je terug of er garantie op zit. En zo loopt meneer Gerrit weg. Wat een klantonvriendelijke zak !!

Mevrouw .. noteert inderdaad mijn telefoonnummer en loopt dan ook zonder ook maar dag te zeggen de werkplaats in. Mijn zin om naar kleding te kijken is spontaan verdwenen en ik besluit weg te gaan.

Ik ben nooit meer terug gebeld door Gerrits Motoren Goes.

Na het bekijken van een Youtube video ben ik erachter gekomen dat de pinlock pinnetjes wel degelijk te draaien zijn en wel door ze simpelweg eruit te duwen.

Nou Nou Gerrit, was dat zo moeilijk? Mij iets verkopen met het goede pinlock systeem als argument en vervolgens laten blijken dat je er zelf niets maar dan ook NIETS vanaf weet.

Gerrits staat dus in mijn ogen garant voor een waardeloze service, chagrijnig personeel en klantvriendelijkheid tot VER onder de maat.

Ik kan me niet voorstellen dat er in Zeeland motorzaken zijn die slechter presteren dan de heer Gerrit van Gerrits Motoren in Goes.

Ik had gehoopt bij Gerrit een betrouwbare motorzaak te vinden welke mij kon helpen en adviseren met kleding, accesoires en wellicht aanschaf en onderhoud van een motorfiets.
Deze kans is door zijn asociale en ongeinteresseerde gedrag verspeeld.

Gr. Jan

k. de v, 17 Feb 2014, 16:05:00: Twijfelachtig
na spullen te hebben gekocht merk ik weinig van zijn interesse in klanten, kan karakter zijn ,ik hoor pruts verhalen en gewone reparaties,hetis zeker geen abco kwaliteit

Ad, 16 Apr 2014, 14:13:58: Twijfelachtig
Diverse dingen meegemaakt bij deze zaak...Ooit een 25 kw setje laten zetten in een motor...Setje kostte 100 euro en natuurlijk nog geld voor de vermogensuitdraai..Toen het setje er na twee jaar uit mocht (inmiddels ging ik al ergens anders voor onderhoud) bleek dat niet alle bouten van het setje hetzelfde waren..2 van RVS en 2 van gewoon staal, kortom het kwam gewoon uit de graaibak!!! Andere keren wel goed geholpen (vervangen dynamo) maar ben er toch klaar mee..

Tommy, 05 Jul 2014, 19:00:41: Ontevreden
Na een tweedehands motor gekocht te hebben bij Gerrits motoren diverse problemen ondervonden met de motor. Het begon met kleine dingetjes maar het werden steeds grotere. In eerste instantie een kapotte koelwaterslang tijdens het rijden. Zeer veel olie verbruik op ten duur. Kapot spruitstuk. Kapotte uitlaat. En nog veel meer.
Nu de motor verkocht voor een eerlijke prijs en niet de oneerlijke van deze zaak. Ik ga hier ook nooit meer langs, dan is de motoport aan de overkant een stuk klantvriendelijker en eerlijker.


Theo, 12 Aug 2014, 20:12:38: Tevreden
In maart 2013 een R1100R bij Gerrits gekocht in helle nette staat en met weinig kilometers. Ik kon meteen proefrijden, hoewel ik niet van tevoren gebeld had. Ik kon de afleverkosten er nog af snoepen, en ik mocht de motor een maandje in de zaak laten staan totdat ik er thuis in de garage plaats voor had. Erg fijn geregeld.
Sindsdien erg veel plezier gehad van die motor. Ik kreeg er drie maanden garantie op. Binnen de garantieperiode ging het knipperlichtrelais kapot. Na twee telefoontjes kreeg ik netjes een nieuw relais opgestuurd. Gerrits is rechttoe rechtaan, geen gezeur of lange verhalen. Ik durf er zeker wel weer een motor te kopen, maar deze bevalt zo goed dat ie mag blijven.

Milton, 10 Oct 2014, 15:55:16: Tevreden
Dank voor uw recensies, ik had er bijna een motor willen kopen. scheelt mij weer wat centjes en hoofdpijn

Jeroen, 26 Feb 2015, 17:27:46: Tevreden
Prima geholpen bij gerrits motoren

jvp, 20 Aug 2015, 12:59:34: Tevreden
prima service

Pieter, 10 Feb 2017, 00:06:02: Ontevreden
Tijdens het rondlopen door de showroom kwam ik een gele van motor tegen die een week eerder nog in de werkplaats stond met 43.000 km, in de showroom stond hij netjes opgepoetst met 13.000 km.

Ook het uitvoeren van reparaties heeft me extreem veel geld gekost, later naar Motorini in Kruiningen gegaan en wat bleek motorrijden toen opeens voordelig!

rob, 01 Nov 2018, 14:11:41: Ontevreden
gerrits motoren houden zich niet aan een afspraak,zou een motoruitlaat kopen en m komend weekend ophalen.was accoord en gereserveerd(marktplaats)
Kreeg een mail dat hij verkocht was zonder uitleg wat een horken zeg.

Jouw naam
Oordeel
Opmerkingen 
Vanwege vervelende spammers kunnen we geen url's accepteren.

Terug naar dealerinfo