logo
Noord-Brabant
NaamVan Den Burg
URLhttp://www.burg-bromfietsen.nl/
PlaatsEindhoven (zoek op de kaart)
Oordeel100 procent ontevreden (1)Tim, 01 May 2011, 10:50:15: Ontevreden
Slechte zaak voor iedereen die een motor scooter wilt rijden.
Het is een uit de hand gelopen brommer scooter zaak. Zo krijg je als volwaardig motor rijder geen vervangend vervoer en kun je als motor scooter rijder alleen een brom scooter als vervangend vervoer meekrijgen waar je ook goed voor moet betalen. Proefrit rijden op een nieuw voertuig van keuze kan niet. Zelfs niet mogelijk op iets anders??? Niet handig als je veel geld neer moet tellen voor een nieuwe motor.
Je bent altijd standaard 2 dagen of langer (praktijk kwam 3 dagen voor) je motor kwijt tijdens een onderhoud's beurt. Bijna alle onderdelen moeten besteld worden, om gek van te worden, dus kun je nog vaak terug komen naast je "normale" beurt.
Voor kleine problemen wordt niet even tijd vrij gemaakt. Iedere keer een afspraak maken om weer je motor een paar dagen kwijt te zijn. Voorbeeld: "lucht in een remleiding of kapotte lamp"
Slechte service, behalve bij de aankoop. Er word moeilijk gedaan over dingen die gewoon in de garantie vallen, dit is een paar keer een discussie geworden heel bizar en erg naar.
Gladde verkoop praatjes die rustig en overtuigend worden gemaakt, maar later niet worden nagekomen. In de praktijk blijken velen beloften geschonden te worden. Laat dus de verkoop praatjes op papier zetten.
Ik ben er onbeschoft behandeld en ben het op kosten jagen bij van den burg Eindhoven, meer dan beu. Zo lang je je portefeuille blijft trekken loopt alles gladjes.

Bert, 29 Apr 2013, 21:02:11: Redactie: oordeel telt niet mee in beoordeling.
edit: oordeel zonder onderbouwing: zinloos.

Jouw naam
Oordeel
Opmerkingen 
Vanwege vervelende spammers kunnen we geen url's accepteren.

Terug naar dealerinfo