logo
Gelderland
NaamJan Van Sommeren (nieuwe Eigenaar)
URLhttp://
PlaatsAfferden (zoek op de kaart)
Oordeel33 procent tevreden (1)33 procent twijfelachtig (1)33 procent ontevreden (1)Paul, 25 Mar 2011, 01:40:19: Ontevreden
Sinds eind 2010 is de zaak overgenomen door Bruur Motoren doch blijven ze wel onder JvS bestaan.

Allemaal nieuwe gezichten, op het eerste gezicht ook erg vriendelijk en men krijgt dus ook een eerlijke kans...

Qua inrichting is alles hetzelfde en ben je ook welkom voor een bekertje hete choco, een praatje o.i.d.
Helaas heeft de telefoon voorrang op de klant, die eerst reeds 20 minuten netjes op z'n beurt heeft staan wachten. Vervolgens dient de klant opnieuw te wachten omdat de telefoonklant uitgebreid geholpen wordt i.p.v. in de wacht gezet. En dat tot tweemaal toe. Ik voelde mij toch danig aan de kant gezet en zoiets moet je geen derde keer bij mij doen!
Ook laat de communicatie met de klant te wensen over wat tot een onplezierige verrassing leidde, iets wat ik met "de oude Jan" nooit heb hoeven te ervaren...

Rapportcijfer: helaas slechts een 3.

Binnenkort heb ik een nieuwe achterband van een paar meier nodig, maar na deze actie('s) gun ik liever die verdiensten iemand anders.

Robin, 02 Jul 2011, 21:35:11: Twijfelachtig
Vroegha, nee maar toen de winkel nog van jan was kwam ik der regelmatig met lastige vragen over lastig te vinden onderdelen. Toen werd je snel geholpen en die man wist alles zo te vinden voor me. Onlangs binnen gewandeld en tussen de motoren rond gelopen, na 20 min wel aangekeken te worden maar niet geholpen ben ik weer gegaan. Toch wel jammer niet dat ik verlegen ben en zelf het personeel had kunnen aanspreken maar zo hoort het niet.

Helaas

Jos, 04 Mar 2013, 10:55:10: Tevreden
Vorig jaar op zoek geweest naar een nieuwe motor. na half internet afgespeurd te hebben toch maar bij een paar dealers naar binnen gelopen. uiteindelijk bij JVS Motoren beland en daar mijn droommotor gevonden.

na een uitgebreide proefrit was ik verkocht. uiteindelijk voor een nette prijs en met garantie tevreden een eigenaar van een schitterende motor geworden.

ik heb de service van JVS als Goed bevonden, verhalen van geen aandacht voor de klant enz. heb ik totaal niet ervaren. en het feit dat als je op de motorbeurs de stand van JVS bezoekt en herkend wordt door de eigenaar en even een babbeltje komt doen geeft mij een goed gevoel.

al met al een zaak waar ik vertrouwen in heb!

rapportcijfer: een dikke 8


Jouw naam
Oordeel
Opmerkingen 
Vanwege vervelende spammers kunnen we geen url's accepteren.

Terug naar dealerinfo