logo
Noord-Brabant
NaamJoppen Motoren
URLhttp://www.joppen.nl
PlaatsLeende (zoek op de kaart)
Oordeel50 procent tevreden (4)50 procent ontevreden (4)Redactie, 09 Nov 2015, 00:00:00: Redactie: oordeel telt niet mee in beoordeling.
Op verzoek van de heer Joppen zijn de oordelen t/m 1-1-2014 onzichtbaar gemaakt, dit omdat de heer Joppen per die datum zelf de draad heeft opgepakt in deze zaak.

KEVIN, 29 Sep 2014, 23:20:02: Tevreden
Afgelopen jaar geslaagd voor mijn rijbewijs en nadien bij verschillende motorzaken voor advies geweest maar bij Joppen was gewoon de beste service! Prima advies gekregen. Geen opdringerige verkopers, diverse motoren mogen proberen, een mooie deal gekregen en uiteindelijk was mijn eerste motorseizoen perfect! Ik blijf bij deze zaak.

TvP, 23 Aug 2016, 08:34:17: Tevreden
Sinds lange tijd weer eens bij het "nieuwe" Joppen geweest voor een onderdeeltje. Erg fijn dat ze nu MV dealer zijn. Ook al hadden ze mijn onderdeel niet toch erg fijn en klantvriendelijk geholpen. Daar kan die andere MV boer in Gilze nog wat van leren.

Frans, 02 Oct 2016, 11:14:31: Tevreden
De tevreden reacties laten we staan.
De ontevreden reacties " gummen we even uit " :

" de heer Joppen pakt die draad zelf even op "

Yeah ...right !

H. Joppen, 11 Oct 2016, 14:13:44: Reactie van dealer
Beste Frans,

Vanaf 1 januari 2014 heb ik het bedrijf overgenomen van mijn ouders. Vanwege de wisseling van eigenaar zijn de recensies (tevreden en ontevreden) niet te vergelijken met het heden. Mag ik u uitnodigen om (opnieuw) kennis te maken met ons bedrijf en met mij persoonlijk?

Heeft u een minder positieve ervaring gehad met ons bedrijf of een van onze producten dan horen wij dat graag zodat we u daarmee kunnen helpen. Neem daarvoor even rechtstreeks contact met ons op.

Agusta eigenaar, 28 Nov 2016, 13:14:45: Ontevreden
Beste H Joppen,

Er is héél weinig veranderd. Joppen = Foppen gaat nog steeds op. De "ervaren" monteurs weten echt veel te weinig van MV agusta. De verkopers zijn nog net zo ongeïnteresseerd als vijf jaar geleden. De zaak en de inrichting stralen ook nog het zelfde uit als vijf jaar geleden en de twintig jaren er voor; suf en vies.
Wil je echt iets van deze tent maken ? Gooi dan de bezem er eens flink doorheen en zorg voor gemotiveerd personeel met kennis van zaken.

H. Joppen, 09 Jan 2017, 14:59:01: Reactie van dealer
Beste Agusta eigenaar,

Graag nodig ik u uit om mij uw ervaringen toe te lichten. Wij zullen niet ontkennen dat wij niet kunnen verbeteren, dat willen we altijd doen.

U kunt rechtstreeks naar mij vragen als u contact opneemt.

Hendrik Joppen

Robin, 07 Aug 2017, 13:39:36: Tevreden
Wegens problemen met het opladen van de accu van mijn cagiva langs geweest. Nadat ze naar mijn motor gekeken hadden werd ik netjes gebeld over de diagnose en de kosten van een eventuele reparatie. Over de winkel kan ik niet oordelen, maar de werkplaats is in mijn ogen prima!

Peter, 14 Sep 2017, 17:41:49: Ontevreden
Voor een band reparatie geweest, gevolg een behoorlijk beschadigde velg. Toch wel zonde bij een motor van slechts 8 maanden oud.
Begrijp nu ook waarom je niet in de werkplaats mag wachten.
Dat de band na 30 km langs de reparatie is gaan lekken is dan helemaal zuur maar kan ik nog accepteren.


Jasper, 06 Jul 2018, 12:19:47: Ontevreden
Na 24 uur nog geen antwoord op een mail met een simpele vraag. Dat is deze moderne tijden gewoon veel te lang. Zeker omdat ze de kans kregen om een motor te verkopen. Nu contact gezocht met een andere dealer, deze reageerde binnen 20 minuten !

Marus, 10 Oct 2018, 11:49:59: Ontevreden
Totaal geen eer van hun werk!.
Paar weken terug voor ruim 4,5 duizend euro een motor gekocht, zonder garantie en zonder afleverbeurt.
Na aankoop blijkt er van alles mis te zijn 2 keer voor terug geweest.
Eerste keer Dhr. Joppen zelf gesproken, ik kreeg te horen dat ik toch echt zelf zonder garantie had gekocht wat blijkbaar bij hun betekend dat een motor niet in orde hoeft te zijn bij het verlaten van hun showroom.
Tijdens het eerste gesprek was hun monteur niet aanwezig dus er kon niemand technisch mee kijken.
Vervolg afspraak 1 week later, monteur zou dan mee kijken.
Zo gezegd zo gedaan, week later op de plak, netjes om 9 uur, kwart over negen monteur bij mijn motor.
Rammel in de koppeling was normaal volgens hem, en het was trouwens ook niet de koppeling kreeg ik te horen maar de tandwielen in de bak (probleem werd dus ineens ernstiger??)
Voorband van 6 jaar oud met droogte scheuren was inderdaad volgens hem aan vervanging toe volgens hem.
Backfires tussen 2 en 3 duizend toeren... ik kreeg de vraag wat voor benzine ik tankte, want ja die E10 rommel. Zijn oplossing, busje carburateur reiniger en stationair toerental omhoog??
Handvat verwarming, die hoorde het gewoon te doen, dat was niet zo dus dat moest gemaakt worden volgens hem.
Dat er een liter te weinig olie in zat en de banden voor en achter nog krap 1,5 bar druk hadden lulde hij snel over heen.
Hij zou even het stationair toerental verhogen en snel kijken naar de handvatverwarming.
ruim 2 uur later zat ik nog te wachten?? Na wat discussie kreeg ik mijn motor weer mee, zonder dat er iets gedaan was behalve het toerental hoger gezet.
Tijdens het wachten metde verkoper de discussie gevoerd. Banden.. nee dat was niet erg, zijn banden handen ook droogte scheurtjes. Olie niveau.. hoe had ik het pijl dan wel gecontroleerd?? Die habnd vat verwarming, hij had de motor ook mee gehad naar huis die werkte gewoon volgens hem.
Wat verwachte ik eigenlijk, ik had toch zonder garantie gekocht.
Na veel discussie bood hij me een nieuwe voorband aan tegen inkoop prijs + montage kosten.

Motor mee genomen met het idee ik los het zelf wel op, daar ga ik niet meer heen.
Vriendin heeft nog een 1 ster review op facebook geschreven maar die werd na een reactie dat ik contact op moest nemen meteen verwijderd.
Zo kan ik ook een 4.8 uit 5 score krijgen..!!
Toch dat contact opgenomen met Dhr Joppen, nu wilde hij ineens mee tijd met de motor om de zaken op te lossen.

Gezien de eerdere ervaringen heb ik totaal geen vertrouwen meer in deze zaak.
Handvat verwarming heb ik gisteren zelf naar gekeken en in 5 minuten had ik het probleem gevonden en het zaakje weer werkend...
Ik ga er niet meer terug, ik neem mijn verlies wel en heb mijn lesje geleerd.
Blijkbaar is het nog steeds Foppen bij Joppen.

Mijn ingeruilde Fazer (bj2000) staat trouwens zo bij hun in de showroom voor het viervoudige bedrag dan ik er voor terug kreeg, terwijl het ding ten tijde van de inruil volgens hun schoot was en absoluut niet bij hun verkocht zou worden.


Jouw naam
Oordeel
Opmerkingen 
Vanwege vervelende spammers kunnen we geen url's accepteren.

Terug naar dealerinfo