logo
Noord-Brabant
NaamHoeggee
URLhttp://www.hoegeetech.com/
PlaatsGiessen (zoek op de kaart)
Oordeel45 procent tevreden (5)55 procent ontevreden (6)Pim van Dongen, 10 Feb 2011, 16:55:10: Tevreden
Zeer professioneel bedrijf. het oogt klein maar de kennis is zeer groot! Hier heb ik mijn Strom opnieuw af laten stellen op hun bank en bij het wegrijden reed ik weg op een geheel nieuwe motor.

Michel, 31 May 2011, 21:13:10: Tevreden
ZEER tevreden!

1,5 jaar geleden een nieuwe GSX650F GT gekocht, en sinds dien niet anders dan lof.
het oogt erg klein en kaal, maar het geen wat ze hebben staan is gewoon erg goed, en de mannen zijn zeer professioneel bezig.
Door dat ze zelf een dyno hebben kunnen ze ook net wat meer dan de gemiddelde motorzaak, maar het vakmanschap is toch wel het allergrootste pluspunt!
Ze zijn uiteraard wel wat duurder dan de motorzaak om de hoek, maar vanwege de service, en de kennis die ze in husi hebben, is het die paar tientjes dubbel en dwars waard.

Mark Knippels, 05 Nov 2011, 14:00:23: Tevreden
Niets dan lof tot nu toe. M'n GSXR1000 K6 heb ik daar in onderhoud en heb wat kleine aanpassing laten doen. De eerste keer laten afstellen op de testbank, de mapping is toen aangepast op de standaard ECU voor optimaal straat gebruik. Ze kijken bij deze 'tuning' dus duidelijk naar wat de gebruiker in petto heeft en gaan niet meteen een machine afstellen op circuitgebruik(voor zover dat mogelijk is voor een standaard stock machine) waar volgens mij de meeste klanten voor komen.

Bij een tweede bezoek heeft de motor stalen remleidingen gekregen en een onderhoudsbeurt + nieuwe banden. De banden die werden geadviseerd zijn me erg goed bevallen en zijn een blijvertje.

De reactie op mijn opmerking dat de werkplaats er zeer netjes en opgeruimd uitzag was kenmerkend: 'In een rommel kun je niet werken'.

Tot nu toe ben ik bij 4 motorzaken in de werkplaats geweest en bij de andere 3 was het niet zo best gesteld met de orde en netheid met de daarbij komende kwaliteit van het geleverde werk.

Al met al een topzaak waar ik klant blijf.

Nino, 08 Dec 2012, 11:18:07: Ontevreden
Beetje vreemd bedrijf wat de kost moet verdienen in de werkplaats blijkbaar, want je brengt je motor voor reset en er is dan zogenaamd van alles mis mee, het zou flink in de papieren gaan lopen, mooi niet dus, bevriende monteur laten kijken voor second opinion en tot mijn verbazing niets mis mee, motor loopt als een zonnetje, mijn vertrouwen in firma Hoegee is gedaalt tot het 0 punt. dus pas op en geloof niet zomaar alles wat ze je proberen wijs te maken.

Bert, 26 Jul 2013, 12:10:48: Ontevreden
Hebben verstand van motoren denken ze, maar ze rukken je er gewoon onder voor een service beurt, waardeloze werkplaats en aanbod van motoren is nul, mijn advies is dan ook een ander bedrijf is altijd een betere keuze.

Harry, 25 Nov 2013, 10:00:31: Tevreden
Mijn motor gebracht voor onderhoud en afstelling, maar je kan hem beter naar de plaatselijke fietsenmaker brengen want hier zijn het ook maar een stelletje prutsers, loopt slechter dan dat je hem brengt, kuipboutjes niet vast en een bout van de remklauw verloren (ook niet vast dus) Flinke rekening en nog niet goed. Absoluut geen vertrouwen in Hoegee en slechte afhandeling.

Erik, 28 Nov 2013, 05:48:34: Ontevreden
Heb ook slechte ervaring met Hoegee, je brengt je motor voor service en banden, niet klaar volgens afspraak en ook veel duurder dan afgesproken.

Alex, 07 Aug 2014, 09:49:55: Ontevreden
Echt een prutser eerste klas, vindt zichzelf heel belangrijk en komt zijn afspraken absoluut niet na, is ook nog stukken duurder dan elders, mij zullen ze daar niet meer zien

Patrick, 20 Jun 2015, 11:06:25: Tevreden
Motor laten afstellen veel tijd genomen, veel runs, dat alles voor 150 euro, meer dan een uur bezig geweest! Top service, zijn daar alleen niet heel spraakzaam, maar kennis is aanwezig!

Martijn, 02 Dec 2015, 11:22:48: Ontevreden
Ben er nu meerdere malen geweest, maar dit is nu dan echt de laatste keer geweest, ben zeer ontevreden over de afspraak die ze niet nakomen en alleen maar geld uit je zak kloppen, Nee geen eerlijk bedrijf.

Hb S, 25 Sep 2017, 22:12:05: Ontevreden
Begin dit jaar mn suzuki daar gebracht voor groot beurtje. Datum afgesproken wanneer dat hij klaar zou staan enz. Kom die dag aan, me af laten zetten door n kennis. Wisten ze niks van mn motor af, scheen dus gewoon dat hij in de hoek stond er niks aan gedaan was. Erg fijn want woon niet in de buurt! Pas na twee weken later was hij gereed en kon ik ff een rekening betalen van dik 700,-.. (olie filterwissel, carburateur reinigen, nieuwe bridgestone achterband en kleppen stellen). Nou als de motor dan goed is okee dan maar.

Twee dagen later een vreselijke benzinelucht in de schuur ik kijken was er gewoon een te rime benzineslang gemonteerd met daarom n tirewrap.. druppelde de benzine gewoon langs. Verder lekte 2 carburateurs opeens.. was daarvoor totaal geen sprake van! Ook werkte de choke niet meer.. Na hoop gezeik aan de telefoon met de o zo vriendelijke mr Hoegee (maar niet heus) kreeg ik te horen dat ik de motor verkeerd starte en de choke nooit moest gebruiken enz..

Kort daarna second opinion gedaan bij Goedhart in Bodegraven.. carburateurs waren vervuilt terwijl de tank van binnen schoon is. Waarschijnlijk dus gewoon n goedje in mn tank gegooid en verder niks.. ook de prijzen vd onderdelen waren vele malen hoger dan bij de concurrentie (bijv goedhart). Mij zien ze daar nooit meer terug iig!

Jouw naam
Oordeel
Opmerkingen 
Vanwege vervelende spammers kunnen we geen url's accepteren.

Terug naar dealerinfo