logo
Gelderland
NaamDoornekamp Motorsport
URLhttp://www.doornekampmotorsport.nl
PlaatsHoevelaken (zoek op de kaart)
Oordeel36 procent tevreden (9)64 procent ontevreden (16)peter, 25 Feb 2011, 03:11:50: Tevreden
goede ontvangst, gelukkig heeft de eigenaar zelf ook verstand van de motoren ook van 2 takt ,is dus niet zo'n commerciele vogel zoals bij DE landelijke motorketen, heeft mij een goede fiets verkocht voor een scherpe prijs,kortom ben je in de buurt van hoevelaken gewoon binnenstappen zou ik zeggen

Hans, 19 May 2011, 05:54:56: Ontevreden
Kwam er al jaren, 2 motoren gekocht. Na enige tijd wilde ik de tank over laten spuiten, prima geregeld alleen had men mijn teller vernield en de benzinekraan was stuk.
Teller was niet over te praten en uiteinelijk kreeg ik een brommerkraan geplaatst.
Was altijd tevreden maar nu dus niet meer. Kom er niet meer.

Jan, 26 Jan 2012, 16:02:11: Tevreden
Vriendelijke mensen, kwam er om me orienteren, had dat ook zo gezegd. Ze nemen de tijd voor je, geen offensieve verkooppraat, proefrijden geen probleem. Verkoper technisch goed onderlegd. Aanrader

Kristof, 06 Apr 2012, 08:54:54: Ontevreden
Ik heb hier mijn eerste motorpak gekocht, en mijn vrouw ook. Nu ik wat meer weet over motorpakken weet ik dat het hele slechte pakken waren. Slecht geadviseerd, dus.

Omdat het een tijdlang de enige motorzaak in de buurt was toch een paar keer teruggekomen maar telkens van een lauwe kermis thuisgekomen.

Je moet altijd lang wachten voor ze tijd voor je maken, en de meeste kledingspullen die ze in huis hebben zijn kwalitatief niet bepaald goed.

Mijn NTV miste destijds een schroefje van de koppelingshendel. Koppelen ging nog wel, maar de hele hendel lag een beetje los. Langsgeweest, en geen enkel probleem - het schroefje zou besteld worden. Een week later gebeld en te horen gekregen dat ze geen idee hadden waarover het ging, maar dat ze wel gingen bestellen. Een week later gebeld, nog steeds niks besteld. Een week later langsgegaan en toen heeft de baas mij een min-of-meer passend schroefje in de overschotbak gevonden, waar ik vervolgens een euro voor mocht aftikken ...


Viktor, 19 May 2012, 09:15:52: Ontevreden
Recent een Diversion 900 aangeschaft bij deze zaak. De motor was in een zeer slechte staat ondanks dat ze beloofd hadden dat er net een beurt was gedaan. Goed het kan gebeuren dat er iets kapot gaat, dit is nu eenmaal een feit. Toen ik terug ging voor reparaties heeft een kapot knipperlicht 4 pogingen gekost om goed te installeren! Tevens was de handvat verwarming direct op de accu aangesloten wat betekend dat indien deze perongeluk aan staat de accu per direct word leeg getrokken.

De reparaties kosten een hoop geld en vooral een hoop tijd. Ook hiervoor moest ik wel drie keer terug komen, uiteindelijk heb ik zelf een monteur gevonden die het in 5 min goed heeft aangesloten. Mijn advies: weet donders goed wat je aan het doen bent want klantvriendelijkheid en service hoef je niet te verwachten.

Maurits, 29 Aug 2012, 02:27:34: Ontevreden
Tja, kom je naar een motor kijken, sta je een beetje verloren in de showroom, niemand komt naar je toe (er is geen hond aanwezig) .... Heb je eindelijk aandacht, krijg je te horen dat een" proefrit niet echt de bedoeling is ". Sfeer is gewoon niet goed, ongeinteresseerde lui. Ga er nooit meer naartoe!

Willem, 28 Sep 2012, 22:14:09: Ontevreden
Helaas is er een neergaande tendens bij dit bedrijf gaande wat service en onderhoud betreft. Koop je iets dan zijn ze redelijk vriendelijk maar service achteraf is gewoon geen sprake van. Voorgaande recensies bevestigen alleen mijn vermoeden en eigen ervaringen.
Er zijn zoveel motorzaken in NL en hier kun je genoeg terug vinden met een goede review.

marcel, 05 Nov 2012, 22:02:31: Ontevreden
Nu al 2x in de winkel geweest. 1x met poen op zak om te kopen, maar men was niet geintresseerd. Dus de Deauville is bliven staan. Nu een perfecte XJ 900. 2x zelfde verhaal... ik heb budget, was geintresseerd in... ST1300 rode, 3 keer eromheen lopen, boven wezen kijken, licht bleef uit, beneden nog eens gekeken.. geen goedemidag, dus ben ik ook maar zwijgend de deur uit gegaan. Wonderlijk in deze tijd

Pascal, 06 Feb 2013, 18:36:39: Ontevreden
Via internet een fireblade bij hun gekocht.Tijdens de garantie periode terug gegaan met een probleen motor hield in. probleem was niet verholpen nog eens terug gegaan motor naar 7 weken terug gekregen lekt die benzine zit nu al 2 maanden te wachten op onderdelen die hun zouden opsturen.
maar niks.Schande!!!

pascal, 12 Feb 2013, 16:17:43: Tevreden
vandaag contact gehad met doornekamp onderdelen worden deze week nog naar me toe gestuurd. vind het een beetje jammer dat het zo gelopen heeft. Dus bij deze bovenstaande bericht negeren.ik ga er vanuit dat hiermee alles in orde is. Toch nog een reden om te vreden te zijn.

Patrick, 22 Feb 2013, 08:20:54: Tevreden
Motorzaak met veel verschillende motoren. Ik heb afgelopen jaar mijn rijbewijs gehaald, en ben gisteren binnen gelopen om te oriënteren. Mijn oog laten vallen op verschillende nakend bikes. Ze namen echt de tijd voor me, en kon zelfs klein rondje proberen. Leuke zaak.

Tycho, 24 Mar 2013, 16:12:39: Tevreden
Fz6 bij ze gekocht, goede service, erg vriendelijk. Alle tijd werd er voor me genomen. Fijne tent.

René, 12 Jul 2013, 23:25:58: Ontevreden
Was hier vandaag om naar een Gladius en GSR 600 te kijken en eventueel na goed bevonden te kopen. Toen ik daar aankwam was de deur op slot.... het was toch echt al openingstijd.. een raampje ging open en hij kwam eraan.
Doet de deur open en loopt weer weg.... nou ja dan maar zelf even kijken. Vervolgens kwam hij later toch maar aanlopen en toen vroeg hij waar ik voor kwam. Ik vond de gladius niks en wilde met de GSR verder. Hij liet mij even bij de gsr. Ik denk zal is de olie kijken... Deze zat zo vol..... ongelooflijk.. Ik denk ga het is vragen of ze dat zelf hebben gedaan. Hij loopt mee houd de motor nog een stukkie schuin en zegt: nee joh die zit er precies tussen.... Ik zeg anders houd je de motor ff recht... Oh ja zegt ie hij zit inderdaad wel erg vol.... Nou goed hij een mooi verhaal eraan gebreid en toch ff en stukkie rijden. Let wel mensen het was een GSR uit 2011 daar kon volgens hem niks aan zijn. Ik ga rijden na nog geen kilometer begint de fan te draaien als een gek! Het lampje van de temperatuur brand.. 120 graden... en liep op... nou ik gelijk terug... zit er totaal geen koelvoeistof in!!!! Dan moet ik ze ook nog vertellen waar ze kunnen zien of ie gevuld is of niet..... nou srry maar ik heb uit beleefdheid maar gezegd dat als het opgelost is dat ie mag bellen... maar nee voor mij wordt dat hem niet... Morgen naar van heerdt hopen dat die GSR wel technisch in orde is... Oh ja en voor de proefrit was de garantie nog 3 maanden en daarna toen ik hem terugbracht werd het in 1 keer 6 maanden... niet echt geloofwaardig...

Leen, 07 Oct 2013, 18:01:37: Ontevreden
Had op 5-10-2013 naar een FJR geinformeerd en tot een voorstel gekomen waarover ik 8-10-2013 uitsluitsel zou geven. Bleek dat de motor inmiddels verkocht was.Tsja, zo gaat het soms, het is niet anders was het commentaar. Doen niet echt aan klantenbinding. Blijkt ook wel uit de vele negatieve reacties.

Joris, 22 Jan 2014, 12:25:15: Tevreden
Twee weken terug een CB 1000R gekocht. Wat een keuze hebben ze daar. Proefrit gemaakt, en heb hem mooi laten verbouwen voor een leuke prijs. Ben er blij mee.

Jan, 28 May 2014, 16:00:53: Ontevreden
....rare gasten.... zou geheel volgens afspraak langskomen met mijn in te ruilen motor.... willen ze opeens niet meer inruilen... :( 2 uur voor niks gereden.... ik vind het een stelletje onbeschofte hufters....

Anoniem, 08 Sep 2014, 21:47:12: Ontevreden
Ben hier vreselijk opgelicht. Verkopen schade motoren maar vertellen dat er niet bij..

Peter , 07 Feb 2015, 14:26:44: Tevreden
Heb reeds daar een motorfiets gekocht en deze was helemaal prima in orde .
Heb enorm getwijfeld aan de ruime keus die ze hadden . De motoren zagen er super mooi uit . Werd heel goed en vriendelijk geholpen . Ik begrijp ook de reacties hierboven totaal niet ? Schade motoren ? Was je wel in deze zaak en verward je die met een andere soms ? Al met al prima zaak , mooie en goede motoren en de prijzen zijn het dubbel en dwars waard .

Frank, 26 Mar 2015, 08:42:25: Ontevreden
Ik heb hier voor mn vrouw een jaar of 5 geleden een Suzuki RF600 gekocht. Telkens problemen met uitvallen als je rond de 120 km/u reed, lekker veilig als je op de snelweg rijd!!! Wij terug naar deze motorzaak en namen ons niet serieus heeft daar weken gestaan en niks opgelost. Ze konden het niet vinden!! Wij naar JVS motoren om te vragen wat het kon zijn. En zeiden dat het vast aan het alarm lag. Dus alarm er uit gesloopt en nooit meer een probleem gehad met de RF. Wat wel een probleem was dat mn vrouw na deze ervaring nooit meer motor heeft gereden doordat ze in gevaarlijke situaties is gekomen door het uitvallen van de motor. Bedankt Doornekamp!!

frank, 10 Feb 2016, 15:25:43: Ontevreden
Heel stom!!! ben er weer ingetrapt!!! Ik zag vorige maand een mooie gsxr k9 met weinig kilometers ik dacht kan niet veel mis mee zijn dus toch maar daar gekocht mooie deal gesloten. Hij zij 3000 bijleggen op mijn motor dus ik ging akkoord was een mooie deal. Dus ik overgeschreven hebbende krijg ik een factuur in mn handen van €3750 ik hierop zeggende dat het niet afgesproken was en hij zegt daarop dat hij had afgesproken dat ik €3000 terug kreeg voor mijn motor. Hij zij glashard dat ik het verkeerd begrepen had dus ik zeggen dat het hem dan niet word €750 verschil hij daarop dat hij €100 tegemoet wilde komem. Ik gaf hem dan maar gelijk omdat ik de motor te graag wilde maar vindt het wel een belachelijke gang van zaken!!!!! Wees allert bij aankoop en zorg dat je eerst het factuurbedrag ziet !!! ze proberen je te naaien!! Ik heb nu ook nog een conflict over het zitje die erbij hoort, zouden ze er ook bij leveren. En tot nu toe geen zitje !! Hadden ze niet op voorraad dus moet ik het zelf maar uitzoeken. Kopen ze zich af met door te zeggen dat ik hem zou krijgen als ze hem hadden. Maar ze hadden toegezegd dat ze hem hadden. Jammer maar ik doe geen zaken meer met hun!!

Marloes, 28 Apr 2016, 16:10:53: Tevreden
Onlangs een Er-6n gekocht. Ik ben erg blij met de motor, en hun service.

Bert, 15 Aug 2016, 15:23:38: Tevreden
Timide verkopers, maar laat ze maar schuiven.
Prima zaak die niet voor niks al jaren blijft bestaan.

Harold, 02 Oct 2016, 15:55:37: Ontevreden
Onbetrouwbaar, komen afspraken niet na.

Hans, 20 Oct 2016, 11:18:09: Ontevreden
Prutsers of oplichters, daar ben ik nog niet uit. Hoe dan ook, vermijden als de pest.

Frans, 11 Sep 2017, 08:44:33: Ontevreden
Mijn motor gebracht omdat deze benzine lekt.

Na 6 weken wachten en een aantal keren bellen maar eens naar binnen gestapt.

(In die 6 weken is mij meerdere malen verteld morgen bellen we. Ik geloof dat ze mijn nummer niet meer konden vinden.)

Hij is klaar (fijn om te weten).

Gelijk maar een jas besteld.Na 2 weken in mijn vakantie wordt ik gebeld de jas is niet binnen.

Geen probleem ik heb nog een jas, ik wacht wel even.

Na mijn vakantie van 3 weken op de motor naar het werk.

Hij lekt nog harder en van de jas hoor ik niks meer.Nog maar een keer erheen om te vragen om een reparatie van de reparatie.

Nou moet ik zelf maar even kijken wat het is en dan kan men dat repareren.Ik breng hem dus elders.


Jouw naam
Oordeel
Opmerkingen 
Vanwege vervelende spammers kunnen we geen url's accepteren.

Terug naar dealerinfo