logo
Limburg (BE)
NaamBeerens Motoren Roggel
URLhttp://www.beerensmotoren.nl/
PlaatsRoggel (zoek op de kaart)
Oordeel43 procent tevreden (3)57 procent ontevreden (4)Anton, 03 Jan 2011, 16:41:21: Tevreden
Heb hier in 2004 een tweedehands Suzuki VS1400
gekocht. Motor was in perfecte staat, scherp geprijsd, en heel veel plezierige kilometers mee gemaakt. Prima geholpen door Jeroen. Zal hier zeker heengaan mocht ik nog eens een motor willen kopen.

Foster, 05 Jan 2011, 21:34:26: Tevreden
Een jaar geleden een R6 gekocht. import. Erg mooie motor. Eenmaal problemen gehad met aanlopen ketting. Gezien de afstand wilde ik niet helemaal naar Roggel rijden. Hiervoor kon ik toen gratis terecht bij een bevriende dealer rond utrecht. Erg netjes.

Michel, 31 May 2011, 20:47:39: Ontevreden
Ik heb bij Beerens Motoren pas geleden een BMW gekocht, de motor werd binnen een week netjes thuisbezorgd, maar in de 1e week kwamen er al een hoop mankementen naar boven: - Bouten van het achter frame zijn los getrild - Helmslot werkt niet. - Stuurslot werkt niet - Scheur abs sensor ring - Lekt olie bij rechter cilinder - Rechter uit laat zit maar op 2 v/d 3 punten vast. Na dat ik gebeld had, werd de motor na ruim een week weer opgehaald, en toen bleek dus dat er in het frame te korte bouten zaten, en de rest was gewoon niet goed nagekeken, terwijl de motor wel een onderhoudbeurt had gekregen. Maar dat de uitlaat maar op 2 v/d 3 punten vast zat konden ze niet verhelpen, dat gebeurde wel eens vaker, maar dat was geen probleem zo volgens hun. Bij de plaatselijke motordealer zijden ze ook dat het een schade motor geweest is, en dat hadden ze bij Beerens er ook niet bij verteld. de motor is inmiddels gemaakt, maar thuisbezorgen schijnt nogal een lastig verhaal te zijn. Na 5 weken is de motor nog steeds niet gemaakt, en na hem meerdere malen gebeld te hebben, weet hij nogsteeds niet wanneer de motor bezorgd gaat worden, het kon nog wel een maand duren. Oftewel, de eerste indruk is goed, bezorgen van de motor is geen probleem, geeft ook goede inruilprijzen, maar als je na de koop nog service verwacht, kan je het wel vergeten. Als je er egt een motor gaat kopen, doe het dan niet als je niet in de buurt woont, want thuisbezorgen is een ramp, ookal adverteert hij met gratis thuisbezorgen binnen heel NL

Erik, 30 Jun 2011, 13:55:23: Ontevreden
Ik heb onlangs een Ducati gekocht bij Beerens motoren, al vanaf het moment dat ik hem kocht bleef de motor afslaan door voor mij onverklaarbare redenen. Ik ben daarom teruggegaan ermee en volgens henn was het voldoende 2 busjes motorspoeling in de tank te gooien, hier zou het probleem mee verholpen moeten zijn. De motor bleef echter slecht lopen, toen heb ik de motor laten nakijken door een vriend van mij die bij een Ducati garage werkt en volgens hem heeft de motor geen grote beurt gehad zoals door hem wel overal geadverteerd wordt en mij verzekerd werd bij de koop. Niet vervangen zijn: bougies, riemen, luchtfilters, oliefilters (raar dat deze zaken allemaal erg versleten uitzien na 3.000 km?!). Hier heb ik uiteraard telefonisch contact over gezocht omdat ik ook niet in de buurt woon van zijn vestiging en ik kan niet zeggen dat ik respectvol behandeld werd. Volgens hen was het wel allemaal uitgevoerd toen ik de motor gekocht had en hier bleef het bij. Uiteindelijk werd ik afgescheept als zeikende klant en het gegeven dat ik erg ontevreden was over zijn service interesseerde hem niks. Alle kosten die ik nu alsnog heb voor het in orde maken van mijn motor zijn dus lekker voor eigen rekening. Erg leuk als je denkt dat je motor tip top in orde is als je hem voor een behoorlijk bedrag koopt en daarna alsnog voor bijna 800, - euro zelf eraan moet gaan uitgeven om hem fatsoenlijk lopende te krijgen. Ik wil me dan ook aansluiten bij het gegeven van Michel, indruk bij kopen is goed. Verwacht daarna geen fatsoenlijke service en persoonlijke afhandeling (om mezelf WEL netjes te houden), daarvoor moet je toch echt naar een echte dealer gaan!

Patrick, 30 Jun 2011, 18:55:25: Ontevreden
Ongeveer een jaar geleden bij Beerens motoren mijn Honda gekocht. Het probleem met mijn motor is dat hij niet start als hij warm is, bijvoorbeeld na het tanken. Ik terug gegaan naar Beerens en na een kwartiertje 'kijken' was het probleem volgens hun verholpen. Op dat moment startte de motor inderdaad prima, tot ik weer bij het benzine station stond. Alweer problemen! Gebeld met hun en was volgens hun niet mogelijk dat hij het niet deed. Een hoop problemen en discussies en op een gegeven moment ook nog een grote mond van de eigenaar. Hier ben ik als klant niet van gediend en ben ook niet tevreden met zijn service. Bij het kopen van de motor was het redelijk, soms erg bot en ik kreeg niet de indruk dat hij veel wilde verkopen. Al met al, kopen was redelijk, service erg slecht. Ik ga er nooit meer naar toe!

Emiel, 23 Aug 2011, 15:51:56: Ontevreden
Slechte service, monteurs hebben geen vakkennis. Onderhouds beurten worden niet naar behoren gedaan (2 ervaringen mee!!!) Verder kan de verkoper er brutaal uit de hoek komen.

Fransalp, 10 Nov 2011, 23:47:17: Tevreden
Bij Beerens in juni een HD Road King gekocht. Was ge´mporteerd uit Engeland.
Was al even op zoek en deze motor op speurders gevonden. De prijs was uitstekend en de motor was in nieuwstaat.
Proefrit gemaakt, aanpassingen besproken.
Nieuwe prijs, nog een proefrit en gekocht.
Bovag garantie prima.

Vanwege de aanpassingen moest ik enkele keren terug en ik kan maar 2 dingen zeggen: zelfs voor 2000 Euro meer kan hij mijn motor niet terugkopen, zo tevreden ben ik erover.
Mijn volgende motor (als dat ooit nodig is) komt van hem want de service en het vertrouwen (van hem in mij en wederzijds) zijn zˇ goed dat ik geen risiko ergens anders ga lopen, daar kan het alleen maar slechter zijn.

Jouw naam
Oordeel
Opmerkingen 
Vanwege vervelende spammers kunnen we geen url's accepteren.

Terug naar dealerinfo