logo
Zuid-Holland
NaamVan Veen Motoren
URLhttp://www.vanveenmotoren.nl
PlaatsWateringen (zoek op de kaart)
Oordeel59 procent tevreden (10)6 procent twijfelachtig (1)35 procent ontevreden (6)Jeffry, 31 May 2005, 15:21:08: Tevreden
Langsgeweest voor motorkleding. Kreeg een volledige uitleg over elk kledingsstuk, wat de voor en de nadelen waren, welke stof gebruikt was, enz. Erg veel kennis in huis en prima service. Vooral de persoonlijke instelling bevalt mij.

RolandN, 30 Jan 2006, 16:53:15: Tevreden
Van veen motoren is niet altijd even ruim in assortiment maar ze willen echt alles voor je proberen te bestellen zonder dat je het moet kopen. De service is echt geweldig naar mijn ervaringen! Klantvriendelijkheid staat daar op nummer 1 en dat laten ze merken ook! Bijna perfecte dealer naar mijn zinnen en heb er ook nog maar weinig kritiek over gehoord.

Rob, 09 Feb 2006, 00:48:06: Tevreden
Hoewel ik mijn beurten elders uitbesteed (KMS) ben ik tevreden over het technisch werk wat Van Veen tot nu toe voor mij uitgevoerd heeft. Het is gastvrije zaak met gunstige openingstijden voor de werkenden onder ons (tot 19:00 uur 's-avonds!!) en sympathieke medewerkers. Men kan meer leveren dan daadwerkelijk in de winkel staat en men is niet beroerd om Nederland af te speuren naar het gewenste model motorfiets tegen de gewenste prijs (mits niet onrealistisch). De keuze aan accesoires lijkt op het eerste gezicht beperkt maar ook hier geldt dat wat er niet is ook zo besteld kan worden (en ook snel in huis is) zonder dat dit meer moet kosten dan in winkels waar het product wel op voorraad is. Men weet waar men over praat en krijgt eerder "teveel" informatie dan te weinig (maar dat is echte geen min punt!!). Voor banden is het "het adres" voor Den Haag en omstreken gezien de forse korting die standaard gegeven wordt. Onderhoud alle merken maar Japanse motoren is toch de specialiteit.

Marc, 22 Feb 2006, 12:30:44: Tevreden
Ik ben al een paar jaar een zeer tevreden klant. Openheid van zaken en klantvriedelijkheid staan hier voorop. Bijna alles is inderdaad te bestellen en snel beschikbaar. Het assoriment is niet al te groot maar dit compenseert men ruim voldoende door de inspanning om de gewenste motor te vinden, zonder extra kosten.

Ga eens kijken in Wateringen vlak bij de Hornbach, het is de moeite waard.

Cokkie, 21 Jun 2006, 20:10:50: Tevreden
Wereldzaak, kijken verder, goed advies en redelijke prijzen!

john, 23 Jun 2006, 18:40:34: Ontevreden
ik was net verhuisd naar den haag. Ik op zoek naar een goede motorzaak en na wat zoeken (dichtbij) terechtgekomen bij Van Veen Motoren te Wateringen. Na 2 service beurten van 2 motoren en aanschaf van wat kleine dingetjes van in totaal bijna 1.800 euries ging ik op een trip naar de Dolomieten en daar bleek mijn ventilator van de koeling niet aan te slaan. Mijn motor sloeg uit en ik kreeg hem niet meer aan de gang. Ik weer terug naar van Veen, na controle bleek er nix aan de hand. Na 5 minuten warm draaien en controle en doormeting (van 10 minuten) bleek er niets aan de hand. Hij zei dat de oorzaak waarschijnlijk benzine toevoer was.
Ik moest afrekenen van een x bedrag (daar gaat het me juist niet om) voor een kwartiertje werk waarvan 5 min warmdraaien en 10 controle, dat noem ik nou echt eens service ....
hier had ik echt (omdat ik dat bij mijn vorige motorzaak niet gewend was en zeker omdat motoport den haag er schuin tegenover komt) iets anders van verwacht daar men heel veel "service" verleent volgens van Veen.
Vergeleken bij mijn vorige motorzaak .... echt toppie en dat was MCT Terneuzen (daar krijg je echt waar voor je geld) ik moet er even een paar km's voor rijden maar dat heb ik er dan graag voor over....
ik betaal liever iets meer voor motorzaak maar dan wel met goede service dan voor ....
voor mij geen van Veen meer dus ...

Josh, 17 Apr 2008, 14:04:16: Ontevreden
Ook ik ben echt ontevreden. Heb bij deze mortorzaak een nieuwe motor gekocht. Na 1000 kn voor de 1000km beurt en gewoon € 170.- afrekenen. Er wordt echt voor alles de hoofdprijs gerekend zelfs als je er een nieuwe motor koopt. Setje nieuwe banden voor en achter bijna € 500.-!! 120 voor - 180 achter. Wilde een nieuwe uitlaat, adviesprijs € 630.- ik denk nou ik koop er net een nieuwe motor misschien krijg ik wel korting kosten bij van Veen € 642.-
Hierna de uitlaat bij een ander besteld voor 570.-
Het lijkt een gezellige kleine ondernemer, maar ik ga er echt niet meer heen

emmely, 23 Jun 2009, 13:45:29: Ontevreden
ik ben zeer ontevreden over van veen. ik was opzoek naar een helm en werd heel goed geholpen, hij heeft me een shark helm verkocht, tijdens het verkoop praatje een helm van zeer hoge kwaliteit en een uitermate goede prijs/kwaliteit verhouding.
na 1 week deze helm terug gebracht omdat mijn vizier constant open sloeg bij 70km/h

hij zou hem terug sturen voor controle. na wat heen en weer gemail wil ik mijn helm terug halen omdat het niet opschoot. verteld hij me; heb je moeder al gebeld, zij heeft hem al opgehaald. klaar!

maar mijn moeder heeft hem niet opgehaald! ondertussen aangifte gedaan van verduistering.
kleine zaak achter motoport, ik had juist goede service verwacht (wat bij aankoop ook werd verleend) maar na het betalen houdt het op!!

emmely, 23 Jun 2009, 17:14:02: Tevreden
na enkele maanden is dit probleem opgelost en ben nu tevreden (klinkt raar na een paar uur maar ben net weer langs geweest)

Leen, 12 Mar 2010, 03:03:05: Twijfelachtig
Kort samengevat,
alles werd gedaan maar had wel een scheur in een kap waarover ik iets had gezegd maar dat zijn ze vergeten. Een motor gekocht maar wel constant de hoofdprijs betalen.
Verschillen in schadetaxaties en dat binnen een jaar een een verschil van 75 euro. En ik hoef niet het onderste uit de kan maar de bedragen die er gegeven worden voor inruil en aankoop???
Ruil je een motor in krijg je te horen 2000/2500 euro voor je motor maar dat terwijl dezelfde motor, met meer km's en minder opties zoals uitlaatsysteem, banden nieuw etc in de zaak staat voor 4500. En had ik 'm er nog gekocht ook.
Ach ja je moet t zelf weten maar in vind 'm gewoon te duur.

Jaap, 20 Jan 2011, 12:06:26: Tevreden
heeft mij eens goed geholpen met het loshalen van wat schroeven op een carb... moest soms ff wachten als ie een motor moest aanprijzen/verkopen. maar uiteindelijk heeft hij mij heel goed geholpen en wilde er niets voor hebben.

prima service

Frank, 08 May 2012, 10:53:30: Tevreden
Nette Honda voor mijn vrouw gekocht voor een scherpe prijs. Eerst proefrit afgesproken, ook nog proefgereden op een andere motor. Stonden beiden keurig conform afspraak klaar. De Honda is precies volgens afspraak afgeleverd, er waren twee kleine gebreken en die zijn verholpen zoals we hadden afgesproken. Met de garantie heb ik geen ervaring want de Honda loopt na ruim 2000 km nog als een zonnetje. Algemene indruk: nette zaak, correcte mensen en scherpe prijzen. Daardoor wel weinig onderhandelingsruimte. Maar wat mij betreft prima.

ProjectNL, 27 Aug 2012, 13:12:51: Ontevreden
Windscherm besteld, na 3 maanden gebroken. na heel veel gesteggel bod voor nieuw ruitje tegen kostprijs, laat me niet lachen.

Hans S, 27 Aug 2012, 18:14:43: Tevreden
Ik heb mijn motor gebracht bij van Veen(koppelings plaat etc vervangen van een K1200RS) en moet zeggen dat ik zeer tevreden was en ben over het fixen van deze klere klus, ik wist dat het geld ging kosten en wat iets minder kwijt dan dat ik zelf had berekend.

C.K., 05 Aug 2014, 22:38:16: Ontevreden
Ik had een motor gezien op de site van Van Veen Motoren, vervolgens had ik ze voor voor wat verdere informatie opgebeld. Ik werd hier netjes te woord gestaan.

Na een dag, besloten om te bellen en een proefrit ingepland voor de daarop volgende zaterdag.

Er werd gevraagd hoe laat ik dacht te komen en ik had gezegd rond 10 uur in de morgen.

Zaterdag vroeg van huis vertrokken aangezien het meer dan een uur rijden was.

Eenmaal aangekomen, na een keertje fout gereden te zijn, was het inmiddels kwart over 10. (een kwartiertje later als afgesproken).

Ik zie vervolgens de motor staan maar er staan al andere mensen bij. Na een ogenblik kwam er een medewerker aan, een goedemorgen kon er niet eens vanaf.

Dus ik vertelde dat ik een afspraak had gemaakt, waarop de medewerker zei; ja helaas mijn collega heeft al een potentiële koper, u bent te laat.
En dat ik even kon rondlopen in de winkel om te kijken wat de andere potentiële koper deed.

Hier had ik dus geen zin in, na meer als een uur rijden, en ben bij Motoport gaan kijken (welke aan de overkant van de weg zit).

Eenmaal teruggekomen bij Van Veen was de motor dus daadwerkelijk verkocht, aan iemand anders.

Voor mij dus absoluut geen Van Veen Motoren meer. Zij denken schijnbaar alleen aan geld, en komen hun afspraken niet na.

Het enigste positieve aan Van Veen is dat ik doordat Motoport aan de overkant van de weg zit, daar een mooie motor tegen het lijf ben gelopen.
anton, 20 Aug 2014, 12:09:09: Ontevreden
Ik had mijn motor weggebracht voor onderhoud bij van Veen. Bij thuiskomst daarna ontdek ik een behoorlijke scheur in de kuip. Ik dus weer terug. Van Veen erkent dat het bij het sleutelen aan de motor was ontstaan maar wil er niet aan beginnen daar iets voor te vergoeden. Hij gaf aan dat dat nu eenmaal kan gebeuren als je aan een oudere motor sleutelt. Hij heeft het deels kunnen lijmen. En daar mag ik het mee doen. Schandalig, je eerst de motor mee terug te geven zonder iets te zeggen en daarna alleen maar praatjes over waarom hij de schade niet hoeft te compenseren. Ik ben er helemaal klaar mee. Ik kom hier niet meer terug.

Erwin, 06 Mar 2015, 08:52:40: Tevreden
Kom al enkele jaren bij Van Veen nadat ik er in 2009 mijn eerste motor had gekocht (Diversion 600).

Ben erg tevreden over de service en kwaliteit van het onderhoud en vooral omdat ik intensief gebruik maak van mijn motor is dat heel belangrijk voor me.

Prima zaak!

Jouw naam
Oordeel
Opmerkingen 
Vanwege vervelende spammers kunnen we geen url's accepteren.

Terug naar dealerinfo