logo
Noord-Holland
NaamVan De Kuinder Motorfietsen
URLhttp://www.vandekuinder.nl
PlaatsHilversum (zoek op de kaart)
Oordeel68 procent tevreden (13)5 procent twijfelachtig (1)26 procent ontevreden (5)Zilvervloot., 20 Oct 2010, 17:35:47: Ontevreden
Pas als je zeker weet dat je een motor koopt, dan pas mag je een proefrit maken.

Wat een vervelend bezoek heb ik net gehad. Ik wil een occasion kopen; ik heb mijn huiswerk gedaan, want ik weet precies waar die motor aan moet voldoen. Daarnaast had ik allang op de site van van de Kuinder gekeken wat daaraan zou voldoen. Ik wist dus welke modellen ik potentieel wil kopen. Maar om te kijken of ik goed geadviseerd zou worden heb ik dat aan de verkoper voorgelegd. Mijn keuze werd snel en adequaat tot een drietal beperkt. Op mijn vraag of ik dan een afspraak zou kunnen maken om te proberen welke het beste is, kreeg ik die rare uitspraak die bovenaan staat. Iedere motor in de showroom ziet er gelikt uit, pas als je er mee rijdt dan pas weet je of het iets is.

Blijkbaar is mijn geld hier niet goed genoeg.
Blijkbaar had ik me eerst moeten scheren voordat ik hier zaken mag doen.
Blijkbaar had ik eerst mijn driedelige werkkleding moeten aandoen om hier serieus genomen te worden.

Ik zal in de komende dagen een motor kopen maar reken er maar op dat dat niet hier is. Gelukkig zijn er meerdere dealers die wel reel zijn.

Zilvervloot.

Scoot_020, 13 Jan 2011, 00:00:44: Tevreden
In 2009 een nieuwe motorscooter gekocht bij vdKuinder. Een prettige zaak waarbij ik veel service ontvang als ik kom voor een onderhoudsbeurt. Ook bij aanschaf van extra's goed geholpen waarbij ook het advies goed was.

Hanzzzz, 11 Feb 2011, 08:59:55: Tevreden
Vervangen van de NAKS goed en voor een redelijke rpijs gedaan.

Burghout, 11 Apr 2011, 00:10:10: Tevreden
3 Jaar geleden langs gereden met een gloeiend hete remschijf omdat het veertje (jaren 70 klauw) gesprongen was. Na een kwartier zoeken wordt het veertje er nog op gezet ook, voor welgeteld 0,-

Je kan hoog en laag lullen, dat is echt een teken van topservice!

David, 13 Apr 2011, 15:40:29: Ontevreden
Voor je neus een motor verkopen aan een ander terwijl je een afspraak hebt gemaakt om deze te bezichtigen en er een proefrit op te maken... daar kom je dan 100 km voor op en neer gereden.

Jan, 20 Jul 2011, 19:27:27: Ontevreden
Snelle verkoop is het devies hier, er wordt redelijk snel op een keuze aangestuurd zonder dat je goed geinformeerd wordt. Geen prettige verkooptechniek, geen prettige verkoper. De aandacht verflauwt snel als je vragen hebt die niet direkt met "kopen" te maken hebben.


jan, 19 Aug 2011, 12:48:51: Ontevreden
navraag gedaan voor het afstellen van de balhoofdlagers, werdt meteen door de eigenaar verteld dat dat niet mogelijk was en ik maar nieuwe moest laten monteren voor ong 300 euro!
Gisteren naar MVM Motoren in Soesterberg geweest waar ze de balhoofdlagers wel konden afstellen en voor slechts 38.45 een half uur later op een complete andere motor op weg naar huis ben gegaan!! Zo kan het dus ook meneer van de Kuinder........

jan.

Jan, 19 Aug 2011, 22:46:05: Tevreden
Veel Jannen als klant die van de Kuinders :-)

Sander, 19 Oct 2011, 15:12:24: Tevreden
Deze zomer bij van de Kuinder een tweedehands motor aangeschaft. Allereerst over die motor helemaal tevreden, alles helemaal in orde en netjes afgeleverd. Ik had hier tevoren gelezen dat je voor een proefrit serieus geinteresseerd moet zijn, waarna inderdaad ook gevraagd werd. Ik heb aangegeven dat ik natuurlijk pas kan besluiten als de rit mij bevalt op een voor mij onbekend type en dan pas wil gaan bedenken of ik mijn geld voor deze motor wil uitgeven. Ik kon gewoon een proefrit maken (had tevoren geen afspraak gemaakt). En ik was ook ongeschoren! Ik weet eigenlijk niet hoe andere zaken dit doen, maar ik vond het niet zo'n probleem. Daarna nog een keertje terug geweest voor onderdelen, ook netjes geholpen. En er waren beide keren best wat klanten in de zaak, wat mij ook geen slecht teken lijkt. Goede indruk dus, Sander

Gerrit, 30 Nov 2011, 11:38:43: Tevreden
Kom al jaren bij van de Kuinder Motoren en wordt tot op de dag van vandaag altijd naar hun beste vermogen geholpen.

Top service.

Ze doen hun best om nieuwe klanten te krijgen maar nog meer hun best om bestaande klanten service te verlenen. (zie je niet veel meer).Dr, 01 Apr 2012, 18:48:14: Tevreden
Ook ik kom er al jaren bij vdK en ben het helemaal eens met het verhaal van Gerrit .

Eric, 07 Jul 2012, 19:54:13: Tevreden
Afgelopen zaterdag motorscooter gekocht,bij aankomst gelijk bakje koffie,Geen probleem om een proefrit te maken,je krijgt zelfs nog een leuke route beschrijving voor de proefrit,eerlijke prijs betaald geen gladde praatjes,nog een kevlar broek gekocht uit de kledinghoek,prima geholpen door twee dames in een woord klasse,hier kom je vaker.

Kapitein, 26 Aug 2012, 10:38:55: Tevreden
Nog nooit een motor gekocht bij vdk, ik schaf er wel altijd mijn kleding en onderdelen aan. Wordt altijd netjes geholpen, aan kennis over motorkleding in ieder geval geen gebrek.

vn der heijden, 26 Aug 2012, 14:30:11: Tevreden
twee jaar geleden hier mijn motor ingeruild op een vrijwel nieuwe motorscooter, prima inruilprijs gehad en goed advies. Zou hier zeker opnieuw kopen (ken ook motorzaken waar ik zeker NIET meer zou kopen).

Burghout , 24 Feb 2014, 15:45:30: Tevreden
De ultieme test voor een motorzaak: Ik reed er langs met een gloeiend hete remschijf omdat er een afstelboutje van mijn remklauw afgebroken was (oldtimer Honda). Niet alleen hadden ze het boutje en de bijbehorende veer liggen, maar ze werden ook nog beide gemonteerd voor 2,50. Dat is top service dus ik gun ze in het vervolg zeker de omzet als ik nog eens iets nodig heb.

Marcel, 17 Mar 2015, 10:17:46: Tevreden
Ik kom al sinds 1978 bij vd Kuinder omdat het de dichtstbijzijnde motorzaak is. Meestal voor kleding, soms voor onderdelen en n enkele keer voor een reparatie (mijn motor is van een merk waar vdK geen dealer van is) Altijd goed geholpen. Afgelopen zomer moest mijn motor door de ANWB thuisgebracht worden, en dat kon enkel naar een garage. vdK heeft toen mijn motor in ontvangst genomen en een paar dagen gestald, zonder dat in rekening te brengen.

Lars, 26 Jun 2015, 15:20:04: Twijfelachtig
Nogal een beetje een killige zaak zonder echt goede service aan te bieden. Meestal als ik bij een zaak langskom worden er mij dingen aangeboden om bijvoorbeeld even op een motor te zitten (of die mij past) of gewoon een bakje koffie, maar hier dus niet. Zou hier niet snel nog is terugkomen als ik kan kiezen.

Pieterse, 01 Dec 2016, 22:18:00: Tevreden
Nog zonder motorrijbewijs een keer binnengelopen om de nieuwe Yamaha MT-03 te bekijken. Ik werd vriendelijk ontvangen en kreeg meteen een proefrit aangeboden. Ik had nog geen rijbewijs, maar ik mocht wel alvast op de motor zitten, wat ik toen erg tof vond.

Voor de rest had ik nog een aantal vragen over kleding en helm e.d.. Zonder wat te willen kopen kreeg ik een aantal catalogussen mee met motorkleding. Ik heb wel een goede indruk van dit bedrijf.

Ruud, 21 Mar 2019, 16:53:13: Ontevreden
Na telefonisch overleg over in te ruilen eigen motorfiets uit friesland komen rijden voor proefrit. Uiteindelijk blijkt achteraf dat men geen Harley wil inruilen. Kortom vooraf goed overleg gehad over de transactie, wel laten komen, wel proefrijden, maar dan niet willen inruilen. Alles voor niets geweest. Men wilde de HD alleen direct doorverkopen aan "de handel" en deze inruilwaarde was kennelijk zo laag dat een inruilvoorstel niet wordt gedaan. Beschamende gang van zaken terwijl de betreffende HD juist behoorlijk waardevast is. Heb in een eerder transactie voorstel gewoon normale voorstellen ontvangen op de HD. Onbegrijpelijke gang van zaken.

Jouw naam
Oordeel
Opmerkingen 
Vanwege vervelende spammers kunnen we geen url's accepteren.

Terug naar dealerinfo