logo
Drenthe
NaamOlijve Motorsport
URLhttp://www.olijve.nl/
PlaatsAssen (zoek op de kaart)
Oordeel33 procent tevreden (4)67 procent ontevreden (8)Roald, 28 May 2005, 15:33:07: Tevreden
Aardig en deskundig personeel dat graag een beetje extra moeite doet om je tevreden te houden. Top zaak.

magnum, 13 Jan 2006, 15:55:09: Tevreden
Mooie zaak ga er af en toe eens kijken naar al die mooie ducati,s service weet ik verder niet maar wel altijd koffie en een praatje

Niels, 14 Feb 2006, 19:42:30: Ontevreden
Waardeloze zaak.

Me maat brengt zijn motor weg en krijgt hem vol krassen terug.
Paar dagen later kreeg ik me Arai helm terug met nieuwe voering zat die ook helemaal onder de krassen.
Prijzen zijn ook veels te hoog in verhouding tot service en kwaliteit

Dirk, 25 May 2006, 17:04:12: Ontevreden
Er werd mij tot twee keer toe een motor (Kawa en Yamaha) aangeboden met onjuiste bouwjaar. Namelijk oude geimporteerde type's die nieuw op kenteken komen in Ned. Je kunt dit herkennen aan de kleustellingen en details. Aardig personeel en koffie staat altijd klaar. Het lijkt gezellig maar je wordt besodemietert waar je bij staat!

Maarten, 04 Aug 2006, 18:25:08: Ontevreden
Ik heb bij deze zaak mijn motorkleding gekocht. Met het kopen geen problemen gehad en werdt vriendelijk geholpen.

Ik kwam later terug om de carberateurs van de motor te laten synchroniseren. Na 4 weken wachten kon ik eindelijk de motor langs brengen, ze hadden niet eerder tijd. Na een aantal dagen niet te zijn gebeld ging ik er maar eens bellen.. ze hadden zich in de datum vergist en de motor zou pas een week later worden afgesteld. Uit einderlijk heeft mij dit 2 weken gekost voor zoiets simpels.

Mijn jas was een keer kapot gegaan en Olijve zou hem repareren. Ze zeiden dat dit maximaal 1 week zou duren, dat werdt in totaal 4 week. Ze lieten mij al een keer voor jan lul langs komen door te zeggen dat de jas gerepareerd was (was niets mee gebeurt).

Ik kom alleen nog bij Olijve voor een bak koffie, voor onderhoud of kleding echt niet meer! Ze kunnen zich niet aan hun afspraken houden en levertijden zijn altijd 3 keer zolang dan van te voren is gezegt.

Geen klant meer,, 24 Jan 2007, 19:44:02: Ontevreden
Ben opgelicht met de tuimelaars voor mijn ducati denk ik,10.000 km gelopen geen garantie meer dan 1000 ga zo door dan ben je zo kapot met die "zaak".
Tjeu.

, 24 Jan 2007, 22:17:55: Redactie: oordeel telt niet mee in beoordeling.
- dubbel -

Yukkie, 21 Aug 2007, 00:15:30: Ontevreden
Dingen die je besteld laten vl te lang op zich wachten. Bij gloednieuwe motor blijkt de ketting te strak te staan en nog leuker... het achterwiel staat er scheef in! Plus dat er "zogenaamd" iets niet afgesteld kon worden .... heb ik dus zelf maar even gedaan in 3 min. Dan heeft men ook nog een zgn kleding afdeling die alleen geopend is als er bepaalde personen aanwezig zijn, zelf kunnen de heren waarschijnlijk geen sjaaltje verkopen en inpakken. En alleen voor de koffie ga ik er niet heen, drink ik liever thuis, en jullie zijn hierbij uitgenodigd

Monster, 08 Sep 2007, 02:25:35: Tevreden
Een tevreden klant! Kom er al jaren en kan goede zaken doen met de heer olijve zelf. Ook de monteur Eric is iemand met passie en verstand van de ducati. Overig verkooptalent ontbreekt in deze zaak......helaas

Tip: vraag of je bij je motor mag kijken tijdens het onderhoud.....leer je ook nog wat van en je kan de controle in handen houden (dat laatste zal niet nodig zijn bij deze dealer)

ps het verhaal van yukkie moet ik onderschrijven (wachten op onderdelen etc), maar goed uiteindelijk komtr alles weer goed bij ome Dirk

Mogu, 26 Jan 2008, 19:31:02: Ontevreden
Ik vind het een zaak van niks. Ik kwam er een keer toen ik overwoog om motor te gaan rijden naar motoren kijken. Toen ik een medewerker aansprak en zei dat het me fantastisch leek zei hij nors: "Hmm ja is wel leuk als het mooi weer is." Meer kon er niet af.

Later hadden we een keer telefonisch afgesproken dat hij een band voor mij zou verwisselen. De kosten zouden 40 euro bedragen. Toen ik daar op de motor aankwam (met de band om me heen) kon het ineens niet meer en zou het zo'n 85 euro gaan kosten.
Dikke stinkapen, mij zien ze niet meer!

Jeroen, 26 May 2008, 23:40:28: Ontevreden
Hier heb ik mijn banden michelin pp 2ct laten monteren, ik vroeg of ik er bij mocht zijn dit doe ik bij alle zaken waar iets aan me motorfiets gebeurd.
Dit was niet mogelijk, ivm dat er dan fouten zouden worden gemaakt.
Na 500 km begon hij bij 80 km/h te schudden in het stuur. Monteur heeft r een stukje mee gereden en zegt niks te hebben gemerkt, niet eens de moeite genomen om het wiel eruit te halen en te balanceren.
Tijdens het wachten met thee, probeerde iemand een klant een helm te verkopen, ging alleeen over de kleur en verkoper had het er over dat je kinbandje goed moet zitten tegen het af waaien. pfffffffffffffffffffffff

Junior, 02 Aug 2009, 12:03:36: Ontevreden
Zeer klantonvriendelijk. Meerdere malen daar geweest voor de aanschaf van tw nieuwe ducati's. Schijnbaar willen ze niet verkopen, want van klanten helpen komt weinig terecht. Eerste keer bleven ze gewoon achter staan, 2de keer zaten ze gezellig te eten. Ook na vragen of ze konden helpen "kwamen ze er zo aan", maar na 15 minuten besloten om by Startwin in Loenen de motoren aan te schaffen.

Waardeloze, asociale, schijnbaar veel te goed lopende, "motor" zaak.
En mochten ze dit lezen; Motorzaken draaien 99 van de 100 keer op de gezelligheid

Jos, 30 Aug 2009, 18:58:27: Tevreden
Heb mijn Suzuki TL1000R met Power Commander 3 hier laten afstellen op de dynobank. Perfect geholpen. Men nam alle tijd en niet duur. Motor loopt perfect. Aardig en zeer deskundig personeel.

Admin, 27 Feb 2012, 09:57:15: Redactie: oordeel telt niet mee in beoordeling.
Deze motorzaak is gesloten.

Deze motorzaak beoordelen is niet mogelijk. Mocht u hier vragen over hebben, stuurt u dan een e-mail naar

Terug naar dealerinfo