logo
Noord-Brabant
NaamSwinkels
URLhttp://swinkelsmotoren.nl
PlaatsTilburg (zoek op de kaart)
Oordeel100 procent tevreden (6)Harrie, 06 Feb 2010, 20:09:31: Tevreden
Heb daar 7 jaar mijn gsxr 750 uit 1990 gekocht en onderhouden met toen 64000 km nu staan er ruim 110000 km op en loopt nog steeds prima.
Niet duur,eerlijke zaak en veel onderdelen.
Laatst daar ook een SRAD 750 gekocht met wat schuifschade voor een zeer laag bedrag,technisch prima in orde en omdat het schakelpookje en rempookje ervan defect waren heeft ie er zonder problemen 2 compleet nieuwe voor niks opgezet.
Prima service

Bram, 13 Jan 2011, 22:26:20: Tevreden
eerste motor hier gekocht, dik tevreden. Verder ook voor al mijn onderhoud hier naartoe. Prima zaak, eerlijk, niet duur.

Frits, 21 Mar 2011, 09:47:31: Tevreden
Ga er naar toe voor al het onderhoud ,Altijd goed , eerlijk en niet duur

Michiel, 16 Mar 2013, 07:33:51: Tevreden
Fijne zaak, eerlijk en kennis van zaken. Ik heb alle motoren die ik heb gehad bij Jozef in onderhoud gehad. Service is prima voor elkaar. Ik heb een keer met pech gestaan en toen netjes met motor opgehaald en thuis afgezet. Ook motor ophalen voor onderhoud is geen probleem. Zeer tevreden.

Michel, 20 Nov 2015, 16:14:09: Tevreden
een prima zaak met een persoonlijke benadering en scherpe prijzen voor motorfietsen en onderhoud. defect aan oliepomp werd netjes binnen garantie gerepareerd. zeer tevreden!

Bouke, 05 Jun 2016, 20:58:51: Tevreden
Ook ik ben zeer tevreden. Prima zaak, no nonsense, geen onnodige franje. Geen irritante nadruk op sales, geen ongevraagde "adviezen", gewoon je motor brengen, goede service krijgen en weer vertrekken.

Inderdaad, zoals al gezegd, de prijzen zijn gewoon goed. Ze hebben er ook meestal een mooie collectie van de meest uiteenlopende occasions staan. Niet van dat zeurderige "wij willen merk bij merk en alleen de krasloze mint exemplaren mogen zichtbaar zijn".

Bottom line: geen zaak voor patsers of posers, gewoon een zaak voor rijders. Punt.

Klein detail dat me toch opvalt als je wacht op je service (zoals nieuwe banden of een beurtje of zo): motor wordt voor je ogen nog even uitgelaten voor een proefrit. Iets waar ik bij veel andere motorzaken vaak zeer over twijfel of ze dat wel doen.

Alleen de koffie kan beter :) Maar hij staat wel altijd klaar en even aan het barretje hangen met een andere klant of met Jozef is altijd gezellig.

Jouw naam
Oordeel
Opmerkingen 
Vanwege vervelende spammers kunnen we geen url's accepteren.

Terug naar dealerinfo