logo
Gelderland
NaamJan Van Sommeren
URLhttp://www.jvs-motoren.nl/
PlaatsAfferden (zoek op de kaart)
Oordeel80 procent tevreden (4)20 procent ontevreden (1)Tim, 08 Feb 2010, 17:27:16: Tevreden
ZEER tevreden zelfs. goede (persoonlijke)service, vriendelijke mensen

gerrit jan zijl, 26 May 2010, 14:03:59: Tevreden
zeer zeer tevreden, pas een nieuwe 1250gt gekocht en goed geholpen ook maanden na de koop kun je met al je vragen terecht en wordt er alle tijd genomen.
Nu had ik jaren geleden al een goede ervaring met jan zonder dat de motor daar vandaan kwam.
toppie jan van Sommeren

J. R., 24 Nov 2010, 09:41:40: Tevreden
Erg aardige mensen, willen je prima helpen en denken mee. Zo hoort het!

Paul, 25 Mar 2011, 01:06:22: Tevreden
DE ORIGINELE JvS
Ik kom er sinds 2000 en voelde me er bijna thuis. Mensen met hart voor de zaak en voor de klant. Brabantse gezelligheid. Niet de goedkoopste. Kwaliteit mag wel iets extra kosten. De echte Jan van Sommeren krijgt van mij een fijne 9,5!

Eind 2010 is JvS van eigenaar verwisseld.

Roy, 10 Apr 2014, 17:30:30: Ontevreden
Wil de hoofdprijs voor beschadigde onderdelen. Reageert geagiteerd bij vragen of als je opbelt hoe het staat met onderdelen die je via hem besteld hebt. Houdt zich niet aan afspraken m.b.t terugbellen. Prijzen van onderdelen worden zowat random ingetikt in de kassa, zo kosten twee uitlaatpakkingen en 4 inbusbouten de ene dag 17 euro en een week erna opeens 8 euro. Geen aardig en nep persoon, alleen vriendelijk naar de big spenders toe. Heeft een assistent waar je echt helemaal niks aan hebt, krijgt alleen antwoorden dat Jan dat wel weet maar met klanten in gesprek is, en dat je over een half uur nog maar een keer terug mag bellen. Inmiddels overgestapt naar de Valkenier, wat in elk opzicht een veel betere zaak is. De vorige eigenaar (bruur motoren?) dat was al waardeloos, maar vergeleken met de echte JVS waren ze een stuk vriendelijker. Snap de lovende reacties over JVS hier echt niet, maar die zijn dan ook wel van een tijdje terug.

Jouw naam
Oordeel
Opmerkingen 
Vanwege vervelende spammers kunnen we geen url's accepteren.

Terug naar dealerinfo