logo
Limburg (NL)
NaamMotorhuis Napoleon B.v.
URLhttp://www.napoleonmotor.nl/
PlaatsHaelen (zoek op de kaart)
Oordeel42 procent tevreden (5)58 procent ontevreden (7)Micha, 07 May 2010, 01:25:03: Tevreden
Twee motoren gekocht vorig jaar bij Napoleon! Motoren staan er supernetjes bij in de zaak. Mooie inruil en reeele prijzen!! Aanrader!

Marc, 20 Feb 2011, 13:28:07: Redactie: oordeel telt niet mee in beoordeling.
edit: graag met onderbouwing, hier heeft niemand wat aan.

Jonne, 27 Feb 2011, 20:54:31: Ontevreden
Tijdje geleden daar een R1100GS gekocht met garantie na inruil van een andere motor. Vele kleine en grote gebreken aan deze motor. Voorbeeld van een klein gebrek: KM-tellerkabel kapot binnen een week. Hun reactie: geen garantie, is een slijtageproduct...
Maar wat ernstiger was: de KM-stand was teruggedraaid. Ws niet door hun, maar ze boden ook geen schappelijk voorstel (ze wilde de motor terug nemen na €500,- aftrek....). En telkens wanneer ik weer wat op te merken had kreeg ik te horen dat ik op een dubbeltje op de eerste rij wilde zitten of dat ik blij moest zijn omdat ze mijn in te ruilen motor eigenlijk niet wilde hebben. Had hem dan niet ingeruild!

De eerste indruk was echter zeer goed. Zo zie je maar weer. Nooit meer bij hen koop ik een motor.

Johan, 21 Mar 2011, 22:44:01: Tevreden
Al heel veel motoren daar gekocht. Prijs en service altijd naar tevredenheid.....

Ruben, 21 Apr 2011, 14:10:22: Tevreden
Dit jaar een motor bij Napoleon gekocht.
Wat gekletst met de mensen in de winkel, afspraak gemaakt voor een proefrit en over inruil van mijn oude motor.
Allemaal geen probleem. Aflevering van de nieuwe motor en inleveren van mijn oude motor ging allemaal zonder problemen.

Henk, 12 Oct 2011, 16:06:16: Ontevreden
nadat via mail was geinformeerd of een keuring van een motor in zeer fraaie staat mogelijk was, de volgende reactie:

". Met keuringen door de heer van Lent hebben wij geen ervaring echter wij horen van collega’s dat die daar niet over te spreken zijn.
Wij werken hier danook niet aan mee.
Succes verder.

Mvgr. Motorhuis napoleon"

Doe er je voordeel mee, mocht je een motor willen kopen!!

GSX-R SRAD, 09 Aug 2013, 09:09:12: Ontevreden
Toen ik ging kijken voor mijn huidige motor had ik in eerste instantie de meeste interesse in een SRAD die bij Napoleon stond. Na de eerste keer kijken wou ik graag terug komen om een proefrit te maken, en de verkoper deed alsof dat allemaal teveel moeite was. Uiteindelijk toch een afspraak kunnen maken, en bij aankomst kwam net de monteur terug rijden met de motor. Hij had een tijd stil gestaan, dus ik wou natuurlijk ook zien of deze koud goed startte.. De proefrit gemaakt, en hij liep echt niet lekker. Toen ik dat vertelde bij terugkomst zei de verkoper ‘Een beetje carburateurreiniger erin en hij loopt weer perfect’. Ik heb maar eieren voor mijn geld gekozen en diezelfde middag nog een proefrit gemaakt op een zelfde type motor bij RIMA die wél heerlijk liep. Deze heb ik nu inmiddels alweer bijna 4 jaar trots in mijn bezit.

Ik ga in ieder geval nooit meer bij Napoleon kijken voor een motor, al is het alleen maar om de onvriendelijke manier waarmee hij mij behandelde.


marcel, 24 Dec 2013, 16:10:58: Ontevreden
vriendelijkheid is ver te zoeken vooral als je ergens aan wilt komen. De oudere dame (bazin?) bijt, denk ik. Of gromt ze alleen maar?

jos , 28 May 2014, 23:59:22: Ontevreden
intruder ingeruild bmwk1200gt afleveringskosten betaald 250 3maanden garantie aug 2013 even proerit want er wou nog iemand proefrijden niet waar alleen druk leggen op verkoop winter ingevllen nietveel gereden carnaval naar cochem gereden akku kapot remblokjes achter versleten gebeld moest maar nieuwe akku kopen hele botte manier dan krijg je ze wel aan inkoopsprijs week erna gebeld wat het ging kosten grot mond waarom ik zo vroeg belde hoe de prijs nu alkon weten en had mensen in de zaak antwoord omdat je al 40 jaar een motorzaak hebt maar toe je een motor kon verkopen van11000 was het niet te vroeg heb via iemand anders onderdelen kunnen kopen voor dat je de motor koopt alles goed straat uit daarna heb ik nog nooit zoon botte man mee gemaakt zal hier nooit meer wat kopen heb hem nog een keer gebeld dat ik goede reklame voor hem zou maken dee net of hei geen kontakt met mehad weet dat het wel zo was aanbevelen zou hier nooit een motor meer kopen afleveringskosten doet hij niets mee weggegooid geld

Frans, 31 May 2014, 11:32:09: Ontevreden
Na eerste indruk van zaakvoerder wist ik al genoeg,kopen of wegwezen,toen heb ik dat laatste maar gedaan en daar heb ik nooit spijt van gehad.

peter, 05 Jun 2014, 17:13:53: Tevreden
is al gestopt met zijn bedrijf

Cas, 01 Oct 2014, 21:28:24: Ontevreden
Drama die eigenaar. Hopelijk is hij inderdaad gestopt met zijn zaak. 200 km gereden voor een proefrit. Eenmaal aangekomen werd er gevraagd: ben je serieus? Ik: ja, ik heb niet voor niks 200 km gereden toch? Maar ik ga zo nog wel verder Limburg in voor een vergelijkbaar exemplaar van een ander merk. Nou, dan ga maar eerst daar naar toe... Als jij die niks vind dan kom maar terug. Er word nu niet gereden. Die man heel zielige verhalen vertellen dat hij al 3x hartaanval had gehad, dat hij al 10x belazerd was door klanten enzo, klanten maakten hem kapot, bla bla bla. Nou, zo gezegd zo gedaan. Uiteindelijk bij Napoleon toch de motor gekocht. Kwam van Motoport Echt vandaan en nog nooit een krasje gehad. Na aankoop bleek dat deze motor NIET bij Motoport Echt vandaan kwam en al 2x schade had gehad. Top vent die eigenaar met zijn dikke MB E-klasse cabrio...

Luc, 23 Nov 2016, 22:19:35: Tevreden
Zaak is al een tijd failliet!

Jouw naam
Oordeel
Opmerkingen 
Vanwege vervelende spammers kunnen we geen url's accepteren.

Terug naar dealerinfo