logo
Gelderland
NaamSolomoto Tiel
URLhttp://www.solomoto.nl/
PlaatsTiel (zoek op de kaart)
Oordeel72 procent tevreden (43)10 procent twijfelachtig (6)18 procent ontevreden (11)Peter, 29 Jan 2010, 15:44:41: Twijfelachtig
Zaak wordt gerund door jong stel. Soms wat pusherig in verkoop, vooral de kledingdame.
Mooi nieuw pand, motoren staan er netjes bij.
De vraag is of er hier echt een motorhart klopt of dat het meer gaat om de poen

jan verdoorn, 02 Feb 2010, 20:30:49: Ontevreden
kwam de zaak binnen en die jonge kerel daar kwam zeer onvriendelijk over , hier klopt zeker geen motorhart en kwa kleding hebben ze ook niks hij adviseerde mij een suzuki met 64000 km op de teller alsof deze nog nieuw was.nee mij zien ze hier noooooooooooooit meer.....

Jeroen Wijgerse, 11 Feb 2010, 17:41:40: Tevreden
Kan Solomoto Tiel helemaal niet herkennen in bovenstaande reacties. Ik kom hier al sinds dag 1 dat ze in Tiel zijn gevestigd en nog nooit een onplezierige ervaring gehad met Dennis, verkoop of Alex, werkplaats.
Prijzen zijn goed en de service helemaal, voor wat betreft of hier een motorhart klopt of poen, weet ik het wel, het eerste zeker weten, ga maar eens langs en oordeel zelf. Ze hebben idd geen bijzonder grote kledingcollectie, maar het nodige is er zeker.

Maartje, 19 Feb 2010, 17:35:37: Tevreden
Meteen vanaf de eerste dag zeer vriendelijk behandeld, goede service ook. Eerlijke mensen, in tegenstelling tot bij sommige andere zaken. Dat motorhart dat klopt daar zeker wel.

Hans, 11 Jun 2010, 15:47:53: Tevreden
Pusherig in verkoop? Herken ik niet. Ben vorig jaar geweest voor een 1200GS, maar ze hadden er 1, maar met net niet alle opties die ik zocht. Werd me niet opgedrongen. Monteur (Alex) is voorkomend, oplettend en zeker vakkundig. Service ook goed.

Anton,, 15 Jul 2010, 21:05:47: Tevreden
Ik heb 2 jaar geleden een R1100RT bij ze gekocht. Werdt niet gepusht, kreeg alle tijd voor een proefrit heb daarna nog wat dagen over een en ander nagedacht en toen de motor gekocht. Net na de garantie periode een probleem gehad met het ABS relais en de versnelling. De zaak wordt zonder morren gemaakt en viel nog onder de garantie. En alex verstaat zeker zijn vak. De kleding collectie is niet groot maar daar voor kan je ook naar een ander gaan.

gerrit jan, 21 Sep 2010, 08:02:36: Tevreden
ik ben er een paar keer geweest niks gekocht. Maar gewoon aardig behandeld

Jeroen de Ruijter, 02 Nov 2010, 21:41:46: Ontevreden
Had afspraak om motorscooter te bekijken. Verkoper Peter kwam niet opdagen.Jongere verkoper verklaarde dat alle motorscooters wel een keer gevallen zijn en daarom ook logisch dat diegeen die ze hadden staan flink beschadigd is. Verder waren ingesleten remschijven heel normaal en niets mee aan de hand terwijl de andere vooremschijf glad was. Gebeld met Peter maar die gaf ook niet thuis. Ben snel vertrokken en mij niet meer gezien. Ik heb gelukkig al meerdere personen kunnen redden van een foutieve aankoop

Judith, 19 Nov 2010, 13:20:31: Tevreden
Ik kan me alleen maar aansluiten bij de positieve reakties. Er is zeker sprake van hart voor de zaak en professioneel personeel. Ook over de service heb ik niets te klagen. Kan alleen maar zeggen dat ik nog geen prettigere motorzaak met dezelfde sfeer als bij SoloMotoTiel tegen ben gekomen.

Erwin, 22 Nov 2010, 07:53:07: Tevreden
Inmiddels heb ik hier al meerdere motoren en mijn volledige garderobe vandaan. En naar volle tevredenheid.
Wat ik als extra positief ervaar is de sfeer en de service.
Natuurlijk kan net als overal ook hier wel eens iets niet naar wens zijn, maar het wordt altijd perfect opgelost.


marry beverloo, 12 Dec 2010, 22:39:51: Tevreden
ik kom nu al een paar jaar bij solo en ben zeer tevreden de service is goed en eerlijk en er klopt wel degelijk een moterhart de monteurs zijn kundig en halen niet het onderste uit de kan maar ja je kan niet iedereen tevreden stellen

Johan Boudewijn, 12 Dec 2010, 22:43:57: Tevreden
Na het verdwijnen van Motoport Vianen ben ik via clubleden bij Solo Moto Tiel terecht gekomen. Mijn Motor is daar in alle tevredenheid in onderhoud genomen. Met Dennis (bedrijfsleider) Tonny (verkoop kleding) altijd goed contact gehad. Ik heb alle heel wat motorrijders door gestuurd naar dit adres. Zover ik weet, heb ik nog geen negatieve geluiden terug gekregen.
Ondanks alles kun je het misschien niet altijd eens worden, misschien een volgende keer wel. Maar ik zelf ben tevreden en zal zeker een eventuele volgende motor bij hen willen kopen.

Jeroen Jansen, 16 Feb 2011, 11:50:23: Tevreden
Recent een Suzuki GSR-600 gekocht bij Solo Moto. Zeer bekwaam geholpen door Dennis en (hulp) verkoper) monteur van de werkplaats. Alles is volgens afspraak gegaan. Zeker een aanrader om naar toe te gaan. Als ik een cijfer mag geven, dan zeker een dikke 9


Bart, 07 May 2011, 09:36:04: Ontevreden
Motor gebracht voor een schadetaxatie,
vervolgens de motor 3 dagen kwijt en een rekening krijgen van 238,00euro.(voor een taxatierapport).
En dan ook nog dingen zoals de standaard en voetsteun die beschadigd zijn gewoon niet opschrijven....
Nee voor mij geen Solo moto meer...
Ik raad het je iniedergeval niet aan om je motor daar te brengen voor een schadetaxatie.
Overigens was de verzekering ook niet happy met deze rekening....

Solo Moto Tiel, 20 May 2011, 09:58:54: Reactie van dealer
Beste Bart,

Vreemd jouw verhaal hier te vinden.

Bij het ophalen en bespreken van je schade heb je namelijk geen enkele opmerking gemaakt over bovenstaand relaas.
Mocht je ergens niet tevreden over zijn dan is het wellicht beter dit bij ons te melden zodat wij de mogelijkheid krijgen om een en ander uit te leggen voor het geval het niet duidelijk is.

Je brengt je motor voor een taxatie en daarvoor moeten wij diverse onderdelen demonteren om te onderzoeken wat er stuk is, vervolgens moeten we de onderdeelnummers opzoeken, een rapport maken en de schade met de expert bespreken.
238 euro is in dit geval een reeel bedrag en als dat niet zo zou zijn dan is een verzekeringsmaatschappij zeker niet te beroerd om even contact met ons op te nemen.

3 dagen lijkt wellicht een lange periode, maar ik denk dat dit geen schande is midden in het seizoen (lprachtig weer).
Wij trachten iedereen zo snel mogelijk te helpen maar moeten afspraken die weken daarvoor gemaakt zijn wel voor laten gaan.
Je kunt niet verwachten dat we die klanten gaan bellen met de mededeling dat er een spoedgeval tussen is gekomen waardoor ze hun motor niet kunnen halen..

Dennis Rikken
Solo Moto Tiel bv

wim, 18 Jun 2011, 23:06:27: Tevreden
mooie bijna gelijke km standen van alle motoren

Maurice, 22 Jun 2011, 12:30:02: Tevreden
Bij solomoto BMW F650GS gekocht. Prima behandeld. Goede prijs, eerlijke informatie. Voor redelijk bedrag motor thuis in Maastricht afgeleverd.

Jaap, 27 Jan 2012, 11:18:58: Tevreden
Het is prima zaken doen met deze zaak, positieve houding en bereid om mee te denken, aanrader.

Niek, 18 Feb 2012, 18:21:15: Tevreden
Vandaag eventjes een DUC gekocht. Onder de indruk van de professionele aanpak van de fotografie van de te koop staande producten (zelf pro fotograaf). Vooorafgaande email communicatie oprecht, snel en direct. Bij aankomst bij de dealer een werd ik te woord gestaan door Mr Rikken zelf, zeer behulpzaam en had antwoord op alle vragen die ik had.
Bij aankoop van mij DUC niet alleen besloten de duc van mij te maken. Maar ook dit bedrijf als uitval basis voor alle motor mankementen en/of advies.

Top zaak.

Jaco, 18 Mar 2012, 00:11:11: Tevreden
Zeer tevreden.
In het verleden zaken gedaan bij Solomoto in Geffen. Tweetal trailmotoren gekocht en goed geholpen. Terzake kundig, betrokken en klantvriendelijk.
Na enkele jaren zonder wegmotor, onlangs weer een BMW gekocht, ditmaal bij Solomoto in Tiel. Fantastisch geholpen door Dennis en Peter. Zeer goede service, die veel verder gaat dan hetgeen ik binnen aflevering en garantie mocht en kon verwachten.
Ben zeer positief over kennis, kunde, prijs en aanbod. Bovendien vastgesteld dat men zich echt weet te houden aan afspraak en belofte. Duidelijk is dat het - terecht - gaat om de business, maar dat de klant eerst komt.
Peter en Dennis zijn beiden gepassioneerde en ervaren motorrijders en dat is (mede-)bepalend voor de prettige sfeer in de winkel en werkplaats. Soortgelijke ervaringen mogen vernemen van vriend, die eveneens al jaren klant is bij Solomoto. Eerder zaken gedaan met o.a. BMW-dealer in Amersfoort en dealer in Barneveld, maar nimmer zoveel betrokkenheid en commitment ervaren. Solomoto heeft er een ambassadeur bij. Chapeau en aanrader!

Fred, 29 May 2012, 17:17:19: Tevreden
Mooie BMW K1200 LT bij Solo Moto Tiel gekocht. Tijdens de garantieperiode ging de ABS pomp stuk. Geen probleem en deze dure reparatie volledig voor rekening Solo Moto vervangen, met de mooie woorden erbij " Daar heb je toch recht op" . TOP !!!!

henk, 22 Jul 2012, 01:23:04: Twijfelachtig
238e voor een schadetaxatie ???????????? kost door de regel overal 90e ex btw

Robbert, 07 Aug 2012, 10:54:15: Ontevreden
Slechte ervaringen mee met Solomoto Tiel. Ze hebben totaal geen interesse in de klant. Afspraken komen ze niet na. Het lijkt net of de zaak al failiet is en ze de hoop al hebben opgegeven. Een onvriendelijk bedrijf, zeker geen aanrader.

Solo Moto Tiel bv, 09 Aug 2012, 09:44:47: Reactie van dealer
Beste Robert,

Ik weet niet wie je bent en wat je ervaring is geweest waardoor je deze reactie plaatst, maar bel me gerust eens zodat ik de kans krijg om het op te lossen.

Mvg. Dennis Rikken

Solo Moto Tiel bv
0344-695 666
06 55 333 538

Carlo, 15 Aug 2012, 07:32:59: Tevreden
Nog niet "gekocht" maar wel in een zeer prettige sfeer in onderhandeling.
Hier wordt nog naar je geluisterd.
Hoop dat het zo blijft na aankoop maar daar heb ik alle vertrouwen in.
Dat ze niet in je geďnteresseerd zijn is dus absolute onzin!
Tot zover een absolute aanrader.


Paul Klaver, 17 Aug 2012, 10:38:45: Tevreden
Kom al jaren bij Solo, ook toen ze nog alleen in Geffen zaten, diverse motoren gekocht en altijd naar volle tevredenheid behandeld.
Bij al deze mensen klopt het motorhart harder dan de gemiddelde motorrijder!

Anton, 28 Aug 2012, 15:56:00: Twijfelachtig
Ik ben er even binnen geweest. Misschien zijn ze voor vaste klanten heel aardig zoals ik hier boven lees, maar daar heb ik zelf niets van kunnen merken. Desinteresse, zo komt het op mij over. De motoren zien er wel netjes uit, maar behoorlijk aan de prijs. Gelukkig zijn er nog genoeg andere bedrijven in deze omgeving en daar ben ik wel erg vriendelijk geholpen.

Rene, 12 Nov 2012, 16:16:38: Tevreden
Solomoto is al bijna 20 jaar mijn vaste motordealer. Wat ooit begon als een avontuur op afstand, is een blijvende relatie geworden met inmiddels mijn derde tweedehands motor door hen geleverd. Mijn motor is een werkpaard die daarom ook regelmatig hier onderhoud krijgt. Ook daarover niets dan goeds

Solomoto werd mijn motordealer nadat ik bij een groot landelijk concern steeds weer teleurgesteld werd en te vaak naar mijn zin langs de kant van de weg stilstond. Twee keer zelfs binnen vijf kilometer na uitgevoerd onderhoud!!! Dat is me bij Solomoto nooit meer overkomen!

Ton Grosfeld, 31 Dec 2012, 00:24:00: Tevreden
Ik kocht in 2007 een Suzuki SV 650 bij Dennis en Peter van SOLOMOTO. Motor is er ook in onderhoud. Vriendelijk en deskundig. Echte motorliefhebbers met verstand van zaken.

Liek, 20 Mar 2013, 09:09:31: Redactie: oordeel telt niet mee in beoordeling.
Ben hier een paar keer geweest voor verschillende accessoires, maar steeds verkeerd geadviseerd terwijl ik aangaf wat voor motor ik had. Het paste elke keer niet. Ze komen ook wat stug over.

edit redactie:zie reactie hieronder van Solo Moto.

Solo Moto Tiel, 20 Mar 2013, 15:13:16: Reactie van dealer
Beste Liek,

Niemand binnen ons bedrijf kan mij vertellen wie je bent en waar dit over gaat.
Over welk merk/ type motor hebben we het, wat voor spullen zijn er besteld (en bij wie) en waarom past het niet???

Met vriendelijke groet,

Dennis Rikken
Solo Moto Tiel bvfrank kuypers, 03 Apr 2013, 22:39:19: Tevreden
Vandaag met de motor naar dyno gegaan om powercommander te laten mappen. Bijna klaar...blijft de motor ineens ontkoppeld ( denk zelf dat de hydraulische stift blijft hangen) maar goed, de motor naar solo moto geduwd en ze beginnen er gelijk aan nu ff afwachten hoe het word gemaakt maar heb er een goed gevoel overziet er netjes uit daar en komen betrouwbaar over dus ik:-)verwacht zeker geen spookrekening! Ik hou jullie op de hoogte.

Sander Molhoek, 25 Apr 2013, 09:39:49: Tevreden
Uitermate vriendelijk, zeer goede service.
BMW K1200RS gekocht waar achteraf toch wat mankementen aan bleken te zijn. Alles keurig netjes opgelost. Betrouwbare zaak en eerlijke reeele prijzen voor de motorfietsen. Aanrader.

Jurgen SchrIek, 02 May 2013, 18:39:07: Tevreden
Vandaag bericht gehad van Solo Moto dat deze mijn motor hebben verkocht in opdracht van mij !
Zoals altijd was het allemaal weer uitstekend geregeld, ik heb door de jaren heen met Peter en Dennis en de rest van het Solo Moto team een hele fijne tijd gehad bij zowel aankoop als onderhoud !
Het is een fijne zaak met kennis van zaken, en zeker goede prijzen voor zowel onderhoud als aankoop van een motorfiets !
Ondanks dat ik zelf niet meer motor kan rijden, is het ook leuk om gewoon langs te gaan en naar al het moois te kijken met een bakje koffie !
Ga zo door Solo Moto, een terechte aanrader !

dolf reitman, 31 May 2013, 12:37:51: Tevreden
gisteren een pan european gekocht,en ik moet zeggen tot nu toe erg tevreden,volgende week motor ophalen naar afleverings- beurt etc etc
ben benieuwd

René, 31 May 2013, 14:01:30: Tevreden
Defect aan SRC communicatiesysteem. Het nieuwe systeem ging na een paar maanden met dagelijks gebruik kapot (een koptelefoon werkte niet). Overleg met Solomoto en de zaak teruggestuurd naar de importeur. Binnen vijf werkdagen een compleet nieuwe set zonder gezeur.
En passant een beurt voor mijn motor met als resultaat weer een perfect draaiende machine.

Top bedrijf: blijvertje!

erik, 04 Jun 2013, 09:55:34: Tevreden
Zeer attent. Meedenken met de klant. Vantevoren informeren of iets duurder wordt, en alles altijd picobello in orde.

Heb in 20 jaar meerdere motorzaken versleten, door verhuizing, maar deze was de beste.

groet erik

Niek, 09 Jul 2013, 20:12:33: Tevreden
Heb er een ducati gekocht en een mv afgeleverd. Solomoto in combinatie met een grote dealer met een naam die rijm op "Hebben" Zijn DE dealers voor mij. Onderhoud, en service en gewoon dat stukje persoonlijkheid wat vrijwel overal ontbreekt.

Aanrader.

Chris, 25 Jul 2013, 10:27:49: Tevreden
Na twee weken, vijf dealers en drie proefritten bij Solomoto uitgekomen voor een Bandit 1250. Inruil conform conculega´s, vriendelijk geholpen en de motor is keurig volgens afspraak afgeleverd.
Tevreden.

Ray, 30 Jul 2013, 18:57:47: Twijfelachtig
Motor bij deze klojo's gekocht.
Na 1,5 week al klachten.
Motor terug gebracht voor onderzoek i.v.m. Garantie. Kort aangegeven wat klachten zijn.
Nu zijn inmiddels 3 weken voorbij. Vlgs deze figuren is het wachten op onderdelen. Maar wat er mis is ... daar moet ik op wachten tot alles is gerepareerd om te weten... god mag weten hoe lang dit duurt. Kut bedrijf, ik kan er heel slecht van slapen... Wie weet lopen ze mn hele motor om te katten en op een andere frame te gooien. Heel geheimzinnig allemaal. 5 mails heeft die peter nodig om uit te leggen dat ik niets mag weten wat er in de werkplaats met mijn motor aan defect is geconstateerd. Dit is toch niet normaal?? Ze hebben onderdelen besteld, maar welke en waarvoor... Dat mag ik niet weten. Intereseert deze mensen niets hoe je je als klant kennelijk voelt!! Maar hoe hun zich voellen, daar zijn ze als de kippen bij om aan te geven. Ongelooflijk dat ik zo snel al in zulke rotproblemen zit. Klojo's die geen empathy weten op te brengen en beseffen dat informatie delen essentieel is in een vertrouwens relatie. Vlg stap is progamma kassa. Beter helpt dit en krijg ik informatie. Ik wil me motor terug, of me geld als ik niks te horen krijg.... Tja, dat wordt dus gezeik ipv plezeier ... deze zomer. Kan hun aan hun reet hoesten nietwaar, zo is dat. Ike ike ike en de rest mag stikken.

Ray, 15 Aug 2013, 21:36:27: Tevreden
Bij nader inzien ben ik van mening veranderd. Solo Moto heeft m'n motor netjes gemaakt. Bij het ophalen heb ik m'n motor laten keuren. Alles is in orde! Ik ben helemaal tevreden :) Thx Solo Moto!!

Dolf Reitman, 06 Sep 2013, 20:31:27: Tevreden
De motor terug gebracht in verband met probleem schokbreker achter. Keurig netjes opgelost en snel. Ik word altijd vriendelijk ontvsgen, ze nemen de tijd voor je. Deze mensen doen nog echt hun best voor hun klanten. Zeer tevreden!

Jaap, 24 Oct 2013, 21:00:34: Tevreden
gebeld voor proefrit Deuville duidelijke uitleg vriendelijke mensen lijkt mij ee goede zaak

René, 08 Nov 2013, 20:10:00: Tevreden
Na enige jaren trouwe dienst vandaag afscheid genomen van mijn werkpaard en mijn vierde tweedehands motor bij Solomoto aangeschaft. Waarom je dat doet? Omdat je
vertrouwen hebt in de mensen, hun werk en de wijze waarop ze zaken doen met hun
klanten. Als je net als ik veel kilometers rijdt, moet je ook vertrouwen hebben in
de werkplaats. Tim heeft 'gouden' handjes en geeft na elke beurt eigenlijk een weer
bijna nieuwe motor mee.

Antwan van Uden, 11 Dec 2013, 00:33:06: Tevreden
Prima zaak, kundige mensen en een gezellige atmosfeer. Ik heb hier inmiddels al 4 motoren gekocht van diverse merken en ben altijd goed geholpen wat betreft koop, onderhoud en verkoop.
Al met al TOP !

Oguz Temel, 20 Dec 2013, 19:24:34: Tevreden
Over het algemeen wel ok, maar de laatste keer in 2012 niet. Mijn motor begon in te houden en sloeg naarmate de tijd verstreek ook af. Ik met deze klachten naar Solomoto Tiel, 2 a 3 dagen later word ik gebeld om naar de zaak te komen. Tegen mij wordt gezegd dat het een dure reparatie kan worden omdat ze niet exact kunnen vinden wat er aan de hand is (blok moet geopend worden). Advies van de zaak, motor zo verkopen of naar een beunhaas brengen. Ok tot dusver kan ik het nog wel hebben, maar als klap op de vuurpijl kreeg ik nog een rekening van 110,- onderzoekskosten van 1.5 uur.
Dit vond ik niet netjes en dus geen goede service, terwijl ik daarvoor mijn motor vanaf 2010 3 keer naar Solomoto had gebracht voor vervangen remvloeistof, vervangen wiellager achter en schoonmaken van carburateur, wel jammer het laatste keer.

Henk van den Berg, 21 Dec 2013, 12:47:41: Redactie: oordeel telt niet mee in beoordeling.
edit: dit is geen forum

Ronald, 19 Mar 2014, 10:29:01: Tevreden
Bij Solo Moto een oude Pan European van 22 jaar oud gekocht. We zijn door Dennis heel vriendelijk geholpen, en ook ruim ná de verkoop heeft hij nog extra moeite voor me gedaan om bijvoorbeeld de historie van de motor te achterhalen etc. Service met een flair alsof je net een nieuwe motor hebt gekocht i.p.v. een oud beestje.
Na een sleuteldagje bij mensen van het Pan European forum bleek dat ook onderhuids alles meer dan oké was, waarmee maar gezegd is dat de erg interessante verkoopprijs geen indicatie is gebleken voor verborgen gebreken.
Jammer dat het voor mij zo ver weg is, ik vind SoloMoto helemaal TOP!

Han Overkamp, 17 Jun 2014, 16:42:45: Ontevreden
Solo Moto Tiel is een onbetrouwbaar bedrijf die alleen gaat voor zo snel mogelijk verkopen en niet zorgt c.q. bouwt voor respectievelijk aan de relatie met bestaande klanten.

Martijn, 25 Jun 2014, 11:32:53: Tevreden
Enige weken geleden mijn motor ingeruild. Aangekochte motor stond als afgesproken keurig klaar voor de aflevering. Mondeling waren we nog een volle tank overeengekomen. Tijdens de aflevering viel het de verkoper op dat er niet getankt was en meteen werd er alsnog getankt zonder dat ik er iets over hoefde te zeggen. Helaas loopt er nu een garantieverhaal. Heel vervelend voor beiden. Hopelijk loopt dit proces net zo flitsend als de aankoop en aflevering...

Henry (Bikersplace), 04 Aug 2014, 16:03:55: Ontevreden
Afspraak: ik koop de PC800 zodra de dealer de bestelde gaskabel er op heeft gezet, dus nadat ik een proefrit zou kunnen maken. 3 dagen later blijkt de PC verkocht, dus tegen de afspraak in, aan een ander. Niet eens de kans gekregen een proefrit te maken. Terwijl mijn adresgegevens nog op de balie lagen, men zou bellen als ik een proefrit kon maken. Ongeveer een week daarvoor een accu besteld voor mijn VF750C. Accu volgende dag binnen en opgehaald. Bleek de verkeerde te zijn omdat de + aan de verkeerde kant zat en er was geen mogelijkheid de accu anders te plaatsen. Slordig en jammer van mijn weekend, want ik kon niet weg.

Peter, 17 Oct 2014, 14:28:21: Ontevreden
Voorbanden vervangen blijkt later de km teller kabel los te zitten waardoor zeer waarschijnlijk de snelheidsopnemer defect is. Volgens Peter is de kabel wel vastgezet en vanzelf losgegaan? Men beweerd ook dat als deze kabel los zit de meter niet defect kan gaan. Bij navraag bijn een andere motorzaak hoor ik het tegen over gestelde. Ze willen mij totaal niet te gemoed komen voor de kosten hiervoor terwijl er iets defect gaat door iets wat hun hebben veroorzaakt. Ik word door de telefoon hierover ook niet correct behandeld. Mij zien ze daar nooit meer. BALLETENT.

Solo Moto Tiel, 21 Oct 2014, 11:46:36: Reactie van dealer
Beste Peter,

Een maand na het vervangen van uw voorband is de kilometerteller er mee gestopt.
Afgelopen zaterdag zou u naar ons toekomen en hadden wij samen kunnen constateren of dit door ons was gebeurd.
Aangezien u niet bent geweest blijft het voor ons dus de vraag of wij hier wat aan hadden kunnen doen.

Helaas horen wij nu dus ook in het rijtje van “oplichters” waar u al over sprak (eerdere ervaringen met andere motorzaken).
Wij wensen u daarom ook veel succes met uw motor en helaas niet tot ziens!

Mvg. Team Solo Moto Tiel


Peter, 22 Oct 2014, 09:42:11: Redactie: oordeel telt niet mee in beoordeling.
edit Eén oordeel is voldoende, eventuele correspondentie graag met de motorzaak 1 op 1 afhandelen, of in ieder geval niet op deze site, omdat dit het totaal-oordeel verstoort. Bedankt!

Jan Paul, 21 Nov 2014, 08:57:12: Tevreden
No nonsens motorzaak, prettige sfeer, acceptabele prijzen en een goede service.

Heb hier inmiddels 2 motoren gekocht en beiden naar volle tevredenheid. Wat technische pech gehad maar alles onder garantie op een zeer coulante manier opgelost (zelfs buiten de garantieperiode).
Ik blijf hier komen!

Anna Marie , 16 Dec 2014, 20:17:32: Tevreden
In april een motor gekocht (verjaardagscadeau) deze is volgens afspraak netjes geleverd. Konden mij ook helpen met het verkopen van een andere motor. Bedankt. Nog steeds een tevreden klant

Motorrijder, 24 Dec 2014, 12:38:07: Twijfelachtig
Een jaar geleden een motor gekocht bij SoloMoto, waarmee inmiddels 10.000 km is afgelegd. Aan de motor zelf zijn tot dusver geen technische gebreken voorgekomen. Lijkt een meevaller, want de opleverstaat, communicatie naar de klant en garantievoorwaarden heb ik niet als transparant ervaren.

Paul, 28 May 2015, 16:42:41: Twijfelachtig
Hoor de laatste tijd veel verhalen over de Italiaanse import. Historie niet bekend dus ook terugdraaien van km.Mwa klinkt mij niet zo rooskleurig.
!ding is wel juist.de monteur Tim heeft verstand van zaken alleen zit ie daar op de verkeerde plek

Barrie, 14 Aug 2015, 22:20:27: Ontevreden
Wilde motor inruilen heeft die Peter de prijs met 100 euro verhoogd nou weet genoeg en dan nog adverteren met 40 jaar vertrouwd kopen zeker geen zaak met een motorhart maar een zwart hart Dennis daarintegen is vriendelijker maar was helaas op vakantie . Mij niet meer gezien had ik mooi voor jan ... Daar heen gereden.

Solo Moto Tiel bv, 27 Aug 2015, 16:08:17: Reactie van dealer
Hallo Barrie,

Jammer dat je hier zo negatief naar kijkt.
Je belde voor je in te ruilen motor en we hebben het over het bij te betalen bedrag gehad. Dat bedrag stond dus vast en of de motor nu 100 euro duurder of goedkoper wordt dat maakt dan niet meer uit..

We hebben op deze motor een krappe marge en hadden hem redelijk scherp qua prijs in de winkel staan. Eer werd veel op gereageerd en men kwam ook van verre om de motor te bezichtigen.
Echter wilde iedereen een korting en daar hadden we de marge simpelweg niet voor om die te kunnen geven.
Om uiteindelijk toch een korting op de motor te kunnen geven bij geen inruil hebben we de prijs ietsje verhoogd.

Dit is het verhaal er achter, jammer van het misverstand.

Ron, 13 Dec 2015, 15:30:38: Tevreden
No nonsense motorzaak, waar je, ook als je voor een budgetmotor gaat, serieus behandeld wordt.
Aanrader.

Ronald, 11 Feb 2016, 09:12:46: Tevreden
Nog even terugkomend op mijn reactie van 19 maart 2014 toen we net een 22 jaar oude Pan European hadden gekocht bij Solo Tiel: nu 2 seizoenen later zijn er 16.000 gereden waarmee de teller op 137.000 staat. Het is een fantastische betrouwbare motor gebleken die ik naast mijn andere motoren (Duc 1198S en Guzzi 850T3Cali) graag rij. Geen kat in de zak dus, jammer dat Solo Moto voor mij zo ver weg is.

Erik , 08 Apr 2016, 14:51:27: Ontevreden
Naar Tiel gereden om naar een motor te kijken die op hun website stond. Jammer dan, de motor was nog niet binnen. Voor niks 60 km gereden. Hij zou bellen als ie binnen was. Niks meer gehoord en dat zal ook wel niet meer gebeuren van de motor is inmiddels verkocht.

Martijn, 22 Apr 2016, 22:19:16: Ontevreden
1x en nooit meer!!

Mijn ervaring na het brengen van mijn motor zijn ronduit slecht.
Duidelijk aangegeven wat er scheelde aan de motor(hij loopt niet lekker) en welk budget ik daarvoor beschikbaar had.
In eerste instantie netjes behandeld en een prijs afgesproken voor de werkzaamheden.
Maar al snel telefoon het was Peter er moest geld bij voor exact dezelfde werkzaamheden die wij eerder hadden besproken!!!!
Vervolgens heb je vragen en word je afgewimpeld met “overleg maar even met je vrouwtje ik heb hier meer klanten staan aan de balie!”
Uiteindelijk toch maar akkoord gegaan want hij staat er al en je wil toch een goed lopende motor terug.
De rest van de week verliep niet veel beter.
Dinsdag.....sorry monteur is op cursus dus er word niets gedaan word morgen.
Woensdag........niets gehoord
Donderdag......sorry monteur heeft een paar dagen vrij genomen dus er gebeurt niets......moet mij niet zo druk maken en eigenlijk niet meer bellen. Wij bellen wel als WIJ zover zijn!!!!
Wanneer ik Peter zijn oproep gemist had en een half uur of 3 kwartier later terug belde om te vragen hoe of wat krijg je een preek dat je moet leren je voicemail af te luisteren!!(dit 2 keer gehad)
Weer gebeld door Peter.
Ze hadden de werkzaamheden afgerond maar kwamen er nu achter dat dat de motor slecht loopt...............slik...................DAAR BRENG IK HEM VOOR!!!!!!

Inmiddels de motor opgehaald en na een onplezierig gesprek een stukje mee gereden.
Ik merk wel dat er wat gebeurt is maar voor bijna 600 euro had ik toch wel meer verwacht.
Jammer dat tijdens mijn korte proef rit eerst de benzine meter en daarna aan de linker zijde van de knipperlichten uitvallen.
Ga ik terug.....nooit niet ga er zelf wel mee aan de slag.

Conclusie is dat je soms echt onbeschoft behandeld word door ene Peter. Er is er maar 1 die gelijk heeft en afspraken die je maakt kan hij zich dan in ene niet herinneren of begrijp jij als klant helemaal verkeerd.
Kan niet over de rest van solo moto oordelen en de jonge jongens die er lopen zijn beleefd en netjes.....maar ja uiteindelijk kom je toch weer uit bij Peter.
Ik had nog wel 2 kantjes kunnen schrijven maar hij is voor mij de rede om nooit meer terug te gaan!!
Uiteindelijk bijna het dubbele betaald van het in eerste instantie afgesproken bedrag dus wees gewaarschuwd.


Rob, 10 May 2016, 20:57:45: Tevreden
Vorig jaar BMW gekocht bij Solo Moto . Keurig afgeleverd . Ben ook geholpen door Peter . Nette vent,goeie uitleg over techniek van de motor. Vorige week nog een helm gekocht bij ze. Ze nemen alle tijd voor je . en ja,zeikerds heb je altijd !! Solo Moto , ga zo door.menig motorzaak kan hier een puntje aan zuigen succes !,,

Wim Brink, 14 Jun 2016, 18:00:45: Tevreden
Afgelopen zaterdag 4 juni een mooie ZX6R gevonden bij Solo, met Dennis een uiterst prettig en ongedwongen gesprek gehad, afspraken gemaakt over garantie en enkele andere zaken en de motor aangeschaft.
Zaterdag 11 juni de motor opgehaald, alles volgens afspraak afgehandeld en een zeer goede aflevering mee gemaakt. Ik ben zeer positief over SoloMoto precies wat ik er van verwacht had. Gewoon goed !


Luuk van Meijgaarden, 17 Jul 2016, 01:26:45: Tevreden
Afgelopen woensdag ben ik langs geweest voor een proefrit. Toen ik daarvoor de afspraak maakte met Dennis, had ik direct een goed gevoel. Over de telefoon was hij erg vriendelijk en toen ik de dag ervoor checkte of hij me nog verwachtte, bleek alles keurig ingepland te staan. Bij aankomst voor de proefrit, werden we heel relaxt en vriendelijk ontvangen met koffie. Rustig kennis gemaakt met Peter die onder het invullen van het formulier rustig de tijd nam om mijn vragen te beantwoorden. Hij maakt een reële en oprechte indruk op mij. Geen gladde, pusherige verkooppraatjes, maar eerlijk over de voors en tegens van de motor die ik op het oog had. Na de proefrit kreeg ik alle tijd om even met m’n maat van gedachten te wisselen. Ik moest helaas constateren dat het niet mijn droommotor was. Hij was technisch prima in orde, maar de kleur en gebruikssporen, weerhielden me van een koop. Dat accepteerde Peter zondermeer en we gingen ‘als vrienden’ uit elkaar. Helaas heb ik op mijn zoektocht bij zeker 3 (voorlopig niet nader te noemen) motorzaken gemerkt dat ze je proberen te dwingen om eerst de prijs uit te onderhandelen en zowat al akkoord te gaan met de koop, voordat je een proefrit mag maken. Letterlijk worden er dan termen op je afgevuurd als ‘ik ben geen proefrittencentrale, ik heb geen zin om telkens de motors voor niks te poetsen en rijklaar te maken’. Gelukkig voelde dat bij Solo Moto heel anders. Ik zou bij hen met een gerust hart een grote aankoop doen. Fatsoen, eerlijkheid en service staan bij hun hoog in het vaandel!

Hans M. WBD, 24 Aug 2016, 17:05:17: Ontevreden
Kwam aantal weken geleden voor Ducati onderdeel. Monteur zeer behulpzaam en bij dat overleg stond ik enigzins achter de balie. Dhr. Vos duwde mij plots richting voorkant balie en gaf aan dat ik daar niet mocht staan zonder dit te vragen. M.i. schaamde zijn monteur zich voor dit uiterst vriendelijke en agressieve gedrag. Ik begrijp dat Vos nu gaat stoppen met Solo Moto Tiel. Lijkt me geen gemis voor motorminnend Nederland.

Deze motorzaak beoordelen is niet mogelijk. Mocht u hier vragen over hebben, stuurt u dan een e-mail naar

Terug naar dealerinfo