logo
Zuid-Holland
NaamMiddendorp Motoren
URLhttp://middendorp-motoren.nl
PlaatsAlblasserdam (zoek op de kaart)
Oordeel15 procent tevreden (3)10 procent twijfelachtig (2)75 procent ontevreden (15)Henk, 02 Dec 2009, 16:00:45: Ontevreden
Niet duur, die Middendorp, maar wel merkwaardig: ik ging er heen voor een Guzzi en wilde een proefrit maken en vroeg, toen de motor buiten stond, hoe ik het snelst op een snelweg kon komen, maar dat bleek niet de bedoeling: ik moest de motor beoordelen door even op een dijkje, met toegestane max. snelheid van 60 km/u heen en weer te rijden. Dat leek me zinloos, maar het was vrijdagmiddag en ik begreep dat Middendorp zijn enige verzekerde kentekenplaat niet te lang kwijt wilde zijn. Ik stelde dan ook voor om op maandag terug te komen, maar dergelijk overleg vond M. kennelijk te moeilijk: hij sprak geen woord meer tegen me en reed de motor weer naar binnen.
Doordat een vriend van me die motor later alsnog heeft gekocht, weet ik dat ik hem, na een proefrit, nooit voor de gevraagde prijs gekocht zou hebben: het stuur/de voorvork stond scheef (valschade?), vanaf 120 km/u ging de fiets wiebelen (bleek te komen doordat de Koni's achter op demping 1 stonden), nadat het in de winkel al meer dan een half uur duurde om de motor aan de praat te krijgen wilde hij op weg naar huis, na een tussenstop, bijna niet meer starten (startsproeierplunjers bleken vastgerot) en op die zelfde terugweg viel geregeld het licht uit (kabelbreuk bij balhoofd). De boordspanning was, door een kapotte regelaar, 17 Volt en de accu was dan ook overgekookt en gebarsten. Met flink wat sleutelwerk is het allemaal goed gekomen, maar het is duidelijk dat Middendorp niet zorgt dat een motor in orde is, voordat hij hem verkoopt, en het niet toestaan van een echte proefrit spreekt op zichzelf natuurlijk al boekdelen. Goed uitkijken dus, voordat je daar iets koopt!

Peter, 29 Jan 2010, 15:24:09: Tevreden
Als je verstand van zaken hebt kun je hier best een aardige motor kopen, zeker als je een beetje normaal blijft doen en niet verwacht dat je voor een dubbeltje eerste rang kunt zitten.

ruud, 18 May 2010, 13:47:49: Ontevreden
ik heb mijn oude vtr firestrom daar gezien toen ik die verkocht stond er 50.000 km op de teller
nu staat er 20.000 km op de teller
mijn advies laat de motoren daar maar staan
want de tellers kunnen zomaar 30.000 km veranderd zijn

henk, 08 Aug 2010, 09:31:52: Ontevreden
3 jaar geleden een magna gekocht die stotterend liep dat was vuil zei de verkoper even reinigen en loopt als een zonnetje wij hebben er zelf geen tijd voor.. zei tie... op vertrouwen dit dan gedaan na veel sleutelen en problemen waren de carborateurs toch aan vervanging toe.. en bij terug gaan was er niemand thuis. dus wil wel verkopen maar verder niets.. ook niet bij low budget fietsen voor mensen met een kleine beurs.. je kan niets verwachten maar dat doe ik dan maar ook niet meer... Middeldorp NOOIT MEER dus..

Gerhard, 10 Sep 2010, 01:19:35: Ontevreden
gebeld voor een proefrit, en dat was mogelijk. Volgende dag er naar toe, toen was het ineens moeilijk aangezien ik de motor toch niet zou gaan kopen aangezien ik niet verlieft ben op 1 bepaalde motor. Uiteindelijk wel kunnen proef rijden. De motor beviel prima tot dat ik de handen van het stuur deed en de motor duidelijk naar links voelde trekken. Voor mij is het dan einde verhaal. Natuurlijk dacht dat de verkoper dat dit dus een duidelijke smoes was om de motor niet te kopen en bood bij toen een belachelijk goed bedrag voor mijn huidige motor. aangezien ik iets niet vertrouw ben ik er niet op ingegaan. Naast het trekken was het verhaal waar naar de herkomst van de motor ook zeer onduidelijk.
Ben daar met een rot gevoel vertrokken.

Jaap, 10 Jan 2011, 14:34:16: Ontevreden
Wij zijn er op een vrijdagavond naar toe gereden, toen we het gevonden hadden bleek hij niet aanwezig/open te zijn terwijl we binnen de openingstijden die op zijn site stonden daar voor de deur stonden.
Zijn noodnummer nam niet op, op het andere telfoonnummer wel. We konden de motor niet meer zien want de volgende dag zou iemand een proefrit komen maken.
Terwijl hij totaal niet zeker was of deze persoon de motor ook wilde kopen, was er voor ons geen mogelijkheid om hem te zien. we mochten zaterdagmiddag terugbellen om te zien of hij verkocht was.
Het vreemde was ook dat hij 2 dezelfde motoren had met een iets andere kilometerstand, maar toch mochten wij niet komen kijken. Uiteindelijk had hij hem niet verkocht die zaterdag, toen we belden had hij al weer een nieuwe koper en moestten we nogmaals wachten totdat deze persoon zijn proefrit had afgerond en besloten had of hij de motor zou kopen(op de donderdag erna). en hij heeft er nog steeds 2 te koop staan.

ik krijg er iig een heel naar gevoel bij en er staat te veel negatieve info over deze toko op internet.... ik zal er iig noit meer heen gaan

Michel, 31 May 2011, 21:00:24: Tevreden
wel eens wezen kijken voor een zzr250, maar die motor stond er gewoon niet netjs bij, en liep ook niet netjes.

later wel eens wezen kijken voor een 1100gs maar een proefrit was niet mogelijk.

ben er ook achtergekomen, dat het een broer is van ruud motoren uit bleskensgraaf, zijn broer werkt op de zelfde wijzen, oftewel: met de verkoop van disputabele motoren.

Vera, 31 May 2011, 21:13:36: Ontevreden
Rare toko, onvriendelijk en onge´ntereseerde man.
Geen aanrader

Dordtenaar, 17 Jul 2011, 11:42:59: Twijfelachtig
Ooit daar een VFR gekocht. Bleek ook schademotor te zijn. Eerlijk prijs was ook lager maar geen melding oid. Is geen monteur en alleen verkoper. Veel twijfel over km standen?

Alexander, 20 Dec 2011, 18:34:19: Ontevreden
Kennis van me verkocht zijn FMX650 aan Middendorp Motoren. Kmstand rond de 65.000km. Een week later stond deze online met 22.000km op de teller en was er niets aan gebeurd qua onderhoud. Niet netjes, onge´nteresseerde eigenaar, gewoon een afrader.

Xander, 29 May 2012, 22:58:46: Ontevreden
Duistere zaak (letterlijk en figuurlijk). Weinig verlichting waardoor je de motoren niet goed kunt bekijken. Maar de totaal niet-geinteresseerde verkoper die gewoon wegloopt terwijl je tegen hem praat gaf mij de doorslag om daar niks te kopen.

Bochtenkoning, 03 Dec 2012, 00:54:20: Ontevreden
Deze man is volgens mij aardig rijp voor professionele geestelijke hulpverlening. De motoren die hij verkoopt zijn meestal door reguliere dealers doorgeschoven inruilertjes waar Middendorp hooguit wat cosmetisch oplapwerk aan verricht. Hij verkoopt eigenlijk alleen door en heeft weinig weet van de technische staat van zijn handel. Dat is ook de drijvende kracht, goedkoop inkopen en snel en relatief goedkoop weer doorverkopen. Daarmee zijn zijn motoren per definitie niet slecht, je moet alleen goed uitkijken en niet verwachten uitgebreide garantie te krijgen. Maar de beste man zelf zit naar mijn mening Ún in het verkeerde vak (kan echt niet met klanten omgaan) en is toe aan psychische begeleiding want compleet gefrustreerd. Als je de man nadat hij vreemde en verkeerde signalen over zijn handel geeft ("je moet er nooit meer mee terugkomen") wil doorvragen over de staat van de te koop staande motor moet je ineens wegwezen en krijg je een preek over wat voor vreselijks hij als verkoper allemaal moet doorstaan (????).
Nogmaals, zijn handel hoeft niet slecht te zijn maar Middendorp zelf is op zijn zachtst gezegd een rare.

Harry Groenendijk, 03 Mar 2014, 19:33:33: Ontevreden
Ik ging voor de qua uiterlijk hele mooie ZZR1100 van 1996. maandag een proefrit gemaakt werd net als eerder gelezen dat 60 kilometer dijkje in gestuurd met een liter of 2 benzine in de tank maar dat was voldoende om te merken dat hij beneden de 3000 maar op 2 of 3 cilinders liep. Donderdag zou hij het slechte lopen oplossen door de carburateurs schoon te maken en synchroon af te stellen, de olie verversen en de bougies vervangen. Dus ik donderdagmiddag gebeld of het gelukt was en het antwoord was ja hoor hij loopt weer als een zonnetje dus een afspraak gemaakt om zaterdag nog 1x proef te rijden en dan tot aanschaf over te gaan. Kom ik vanochtend om 10 uur in Alblasserdam rijdt dat ding nog als een ziekenhuis en bij stationair draaien gaat het olieldruklampje branden. Ach joh dat lampje zegt niks en dat stotterende lopen dat gaat met een beetje carburateurreiniger in de benzine vanzelf over. Ja joh ik kom uit een ei. Ook werd gezegd dat ik de 2e eigenaar zou zijn want hij was 1x overgeschreven van de vorige eigenaar naar Dhr. Middelkoop na kentekencheck bleek de motor in 2008 geimporteerd te zijn dus hij kan nooit weten hoeveel eigenaren in het land van export er zijn geweest. Dus na in totaal 3x achteraf voor Jan Lul de afstand van huis naar Alblasserdam( in totaal toch een 300KM)weer op mijn oude GPXje naar huis. Ik koop daar nog geen ventieldopje

Harry, 26 Jul 2014, 09:30:29: Ontevreden
Ik kom een middendorp nog al eens tegen op marktplaats en bied graag op schademotoren zou dat deze middendorp zijn??

Willem, 18 Jul 2017, 21:49:36: Twijfelachtig
Tijdje geleden 1 keer binnengelopen om bij een motor te kijken. Heb er weinig verstand van, maar zag er goed uit. Volgens hem stonden vergelijkbare motoren voor 1000 meer op internet. Voor een handelaar vraag ik me dan af waarom je hem niet 500 duurder te koop zet. Sowieso ziet de zaak er niet helemaal fris uit. Ik zou er nooit iets kopen, zeker niet als je de recensies leest.

Martijn, 30 Jul 2017, 12:32:10: Tevreden


Aad, 05 Jan 2018, 12:45:19: Ontevreden
Leuke prijzen maar onveilige motoren die er verkocht worden. Slecht bereikbaar bij problemen met de motor.......

Henk de vries., 21 Jan 2018, 16:14:05: Ontevreden
Deze dealer is onbetrouwbaar!!
Motoren worden alleen gewassen en gaan zonder enige inspectie weer de verkoop in.
Slechte zaak dus.

jan, 17 Sep 2018, 11:33:52: Ontevreden
deze zaak erg onbetrouwbaar..waarom neemt de foon niet op ..belt niet terug ..beantwoord je mail niet..zegt al genoeg..heb daar goed woord voor flapdrollen..
mensen zoek verder dat je neus lang is..

Rene, 30 Dec 2018, 22:27:14: Ontevreden
Nooit een motor kopen ! Ging keer kijken voor een gsxr. Vroeg om het kenteken(maat van me werkte bij een verzekeringsmaatschappij ) werd nogal moeilijk om gedaan. Mankeerde niks aan de motor bla bla bla. Bleek dat ding total loss te zijn geweest. Kansloos dat zo zaak kan blijven bestaan terwijl hij zulke bagger zooi verkoopt. Beter iets meer uit geven en een goeie ergens anders kopen dan bij deze beunhaas.

Jouw naam
Oordeel
Opmerkingen 
Vanwege vervelende spammers kunnen we geen url's accepteren.

Terug naar dealerinfo