logo
Noord-Brabant
NaamDivmo Rijen
URLhttp://www.divmo.nl
PlaatsLimburg (zoek op de kaart)
Oordeel44 procent tevreden (15)18 procent twijfelachtig (6)38 procent ontevreden (13)Kevin, 03 May 2005, 10:34:52: Twijfelachtig
Ze zijn er altijd heel vriendelijk

Laats gaskabels laten vervangen. Ze deden er 2 uur over en kostte me 133 euro (=veel)

Reed weg, motor deed raar, ge;lijk terug gegaan. "niets aan de hand, misschien beetje water, hij heeft buiten gestaan". &0 km later stinkt de motor nog steeds naar benzine, ronkelt de uitlaat, rijdt de CBR niet harder meer dan 120 en trekt hij amper op. Leuke zaak! Ben (nog) niet ontevreden, want ben beniuwd hoe ze dit gaan oplossen.

Johan, 16 May 2006, 00:51:08: Tevreden
Supper zaak. Altijd gezellig en zeker niet duur

chris, 23 Jun 2008, 13:18:57: Ontevreden
wat klantvriendelijkheid betreft, moeten ze nog veel oefenen. heel droge en passieve medewerkers (op de kleding afdeling na) die waarschijnlijk niet willen verkopen. voor mij geen divmo meer, alleen voor kleding...

Bernard, 17 Jan 2009, 16:10:33: Ontevreden
Ben hier nu 4 keer binnen geweest. Alle keren 20 minuten rondgelopen zonder geholpen te worden. Heb dan maar ergens anders een nieuwe motor gekocht. beetje jammer, mij zien ze daar niet meer.

Twan, 28 Dec 2009, 11:56:00: Ontevreden
Veel mooie praatjes over hun opgelapte import motoren. Weinig kennis in de werkplaats. Komt allemaal niet echt super over. Gunde ze het voordeel van de twijfel maar als je zelfs een achterband tegen de richting in monteerd is het toch wel erg slecht....

Timo, 02 Feb 2010, 16:55:35: Tevreden
Superzaak! Nieuwe motor gekocht. Goed geholpen, veel aandacht en energie van hun kant ingestoken. Flinke korting gekregen op de accessoires en het monteren daarvan. 6000km beurt perfect en voor een schappelijke prijs uitgevoerd. Kon gelijk terecht, na uitgelegd te hebben, niet uit de buurt te komen. Kon even blijven wachten met koffie, om vervolgens met een perfect onderhouden motor weer naar huis te rijden. Goede prijs voor nieuwe bandjes! Goed advies gekregen en al m'n vragen zijn meer dan, naar behoren beantwoord. Ik heb veel contact gehad met Divmo, met zo'n beetje alle werknemers daar, en heb geen slechte indruk gekregen, van niemand. Vooral John is een aardige, enthausiaste medewerker die graag dat beetje extra doet voor een klant. Ik heb veel slechte ervaringen gehoord/gelezen, maar ik heb niets dan lof voor Divmo. Mijn volgende motor zal zeer waarschijnlijk ook weer bij hun vandaan komen, terwijl het een aardig stukje rijden is voor me, en er zat motorzaken dichterbij te vinden zijn. Ik ben vandaag de dag, nog net zo blij met mijn bike als de dag toen ik hem kocht. Goed afgesteld op de testbank, geen gezeur met het ingebouwde Datatool alarm, kortom; niets negatiefs!! Divmo, ga zo door en wellicht tot snel i.v.m. 12000km beurt! (p.s. Mensen die denken een rode loper uitgerold te krijgen, hebben niet alleen bij Divmo, maar eigenlijk vrijwel overal wel wat op of aan te merken)

Robin, 03 Mar 2010, 13:36:06: Tevreden
voor mooie prijs nieuwe motor gekocht met aantal opties, veel korting gehad. op kleding ook, voor mij en mijn vriendin, goed geholpen enzo.
lees hierboven 20 minuten rondlopen zonder geholpen te worden.. ik vind dit juist wel prettig, als ik hulp nodig heb vraag ik er wel om. als de verkopers je meteen komen helpen krijg ik meestal het idee dat ze iets op willen dringen.

maar ik ben zeer tevreden over deze zaak

Remco aka Shaggy, 05 Jun 2010, 17:15:56: Ontevreden
Slechte zaak. Buitengewoon onvriendelijk en zeker niet klantgericht personeel.

Het is zoeken of er iemand je wil helpen. Vraag je om bepaalde spullen staan ze je net aan te kijken of ze water zien branden.

Was er laatst nog ivm een anti-fog shield voor m'n helm. Zie een alternatief merk aan het rek hangen en er word gewoon glashard gezegd dat ze zoiets niet hebben of verkopen.


Werkelijk een ballentent 1e klas, wegblijven...

HJ, 07 Jul 2010, 16:12:59: Ontevreden
Ik ben zeer ontevreden over Divmo. Ik heb nog nooit zo'n slechte motorzaak gezien. Jan de (kale) verkoper is buitengewoon onvriendelijk en niet klantgericht. In de zaak moet je gaan vragen of ze je willen helpen. Ik was voornemens een FJR 1300 bj. 2007 te kopen. Had ik nl. al op internet bekeken, maar moest hier ruim 100 km. voor rijden. Dus wel eerst een profritje maken, lijkt mij. In de zaak stond die Jan mij al wazig aan te kijken en zei en vroeg niets (had kennelijk weinig zin om maar iets te gaan doen). Dan zelf maar om de proefrit op de FJR vragen. Als antwoord kreeg ik"Ik weet niet of dat kan er is niemand van de werkplaats aanwezig". Ik kreeg de indruk dat hij liever zijn handen niet vuil maakte (monteurs zo denkt jullie baas kennelijjk over je). Vervolgens ging die Jan bellen en kwam kort daarna terug. Kan niet was het antwoord, moet morgen maar terugkomen, alsof ik even 100 km. heen en 100 terug ga rijden voor een proefrit. Waarom niet vroeg ik nog. Er zit geen accu in, was het antwoord. Dus ik geef nog de hint"dan ga je naar de werkplaats haal je een accu, plaatst hem dan kan ik een proefrit maken en heb je ongeveer 70/80 % kans dat ik de FJR koop. Nee, dat doe ik niet, want ik ben mensen aan het helpen. Ik kijk nog om mij heen, zie misschien 3 kijkers en 4 verkopers lopen en zeg nog, wil je niets verdienen aan mij. Als antwoord kreeg ik NEE, IK WIL NIETS AAN JOUW VERDIENEN. Als je dus zo met klanten omgaat heb je volgens mij niet meer veel plezier in je werk. Later begreep ik dat Jan de eigenaar was. Mijn advies aan Jan is dan ook, verkoop je zaak en ga iets anders doen en ga niet af op het uiterlijk van je klanten.
De volgende dag ben ik bij mijn vertrouwde motorzaak Cor van Heerdt motoren in Hilversum aan de Oosterengweg geweest en heb daar mijn FJR 1300 besteld en gekocht en werd jawel als KLANT en met respect behandeld.

Advies is ga NIET naar Divmo als je als klant behandeld wenst te worden.

piet, 14 Jul 2010, 15:57:23: Ontevreden
Zeer onvriendelijke mensen en erg duur, gewoon niet naartoe gaan !

Stefan, 17 Aug 2010, 12:41:38: Tevreden
Supertevreden met mijn Intruder 1500, nieuwstaat! Proefrit geen probleem.

pino, 21 Aug 2010, 09:18:56: Twijfelachtig
om motor in te ruilen tegen een mooie 2e hands geven ze je belachelijke prijs terug. klopt niet gewoon zeer slechte zaak om zaken mee te doen. Ze zetten je voor schut wat ze proberen terug te geven voor je bike!!! verder geen ervaring wat kwaliteit motorfietsen

Ruud, 30 Aug 2010, 21:20:57: Tevreden
Heb een jaar geleden mijn Blade daar gekocht, niets mis met die zaak, Wim heeft mij daar van A tot Z geholpen, ging allemaal hartstikke leuk en goed, keigoeie kerel, ook de monteur was behulpzaam, dus zo zie je maar hoe subjectief zo'n contact is. Ik zou niet weten waarom je Divmo links zou moeten laten liggen. Gewoon ernaartoe gaan en je eigen oordeel vormen.

Jean-Pierre, 25 Oct 2010, 13:47:01: Ontevreden
wees gewaarschuwd:
BLIJF WEG BIJ DIVMO IN RIJEN!
Je wordt er afgezet waar je bij staat. En als je te lastige vragen stelt werken ze je de winkel uit! Motor inruilen is ook geen goed idee. je krijg snel 20-40% minder terug dan elk ander. Reparatie, breek me de bek niet open. Vraag vooral niet wat ze hebben gedaan want dan worden ze boos. BLIJF DAAR WEG! Ik kom er in elk geval nooit meer!

marcel, 15 Feb 2011, 22:45:40: Redactie: oordeel telt niet mee in beoordeling.
edit: geen onderbouwing; hier heeft niemand iets aan.

Rene, 12 Mar 2011, 00:32:55: Twijfelachtig
weet het nog niet zo net...als ik daar binnen kom,zitten ze altijd met z,n alleen in de koffiehoek en er is er geen 1 die opstaat en je in de gaten houdt.
Proefritten doen ze niet moeilijk....dus ik weet het nog niet

Peter, 13 Mar 2011, 10:49:48: Tevreden
Rene , misschien hebben ze dan wel net pauze en als je iets nodig hebt kun je toch ook vragen? En waarom moeten ze je in de gaten houden?

Luc, 26 Mar 2011, 17:45:12: Twijfelachtig
Zaak van niks, wegblijven!
Ik zie weinig positieve reacties, behalve van iemand die een nieuwe motor koop. Ja dan lopen ze wel voor je, maar dat is zeker geen afspiegeling van service!!

Kees, 30 Apr 2011, 21:53:53: Tevreden
Supertevreden. Ik rijd al 3 jaar met mijn motor, die ik daar gekocht heb. Service super. Binnenkort ga ik heb inruilen voor een andere. Ik denk een BMW R1200GS

Harrie, 06 Nov 2011, 07:53:10: Tevreden
Geweldige service bij mijn ongevalletje met de motor. Super!

Ad, 25 Nov 2011, 12:35:53: Tevreden
super zaak ,vriendelijk personeel,kennen je ook bij voornaam.absoluut geen klagen

Rob, 27 Jan 2012, 11:38:59: Tevreden
Ik lees een hoop reacties waarvan ik mij afvraag of deze niet gebaseerd zijn op je zin zien te krijgen, onprettige klanten bestaan ook hoor. Als je wilt rondlopen en op je gemak kijken zit je niet te wachten op een opdringerige verkoper.

Klaas, 07 Sep 2012, 14:31:46: Tevreden
Superservice, en mijn motor loopt weer als een zonnetje!

Co, 14 Oct 2012, 09:31:15: Ontevreden
Bij de kleding: tevreden. Medewerkers nemen echt de tijd voor je.

Wekplaats: meer dan ontevreden. Ik zal je het hele verhaal besparen maar motor enkele weken kwijt geweest, meer dan 400 euro lichter en reparatie niet uitgevoerd, alleen een provisorische noodreparatie zodat ik kon rijden. Telkens een ander verhaal over onderdelen die niet binnen kwamen, niet goed waren etc. Originele onderdeel weg gegooid zodat het niet terug kon worden gezet. Ik zeg hiermee niet dat de werkplaats in z'n geheel slecht is, iedere werkplaats kent wel een spookverhaal. Wat erg jammer is, is dat de reparatie op een later tijdstip uitgevoerd zou worden. Nooit meer iets gehoor, op mails werd niet meer gereageerd, telefonisch werd telkens beloofd dat ik zou worden teruggebeld. Helaas gebeurde dat nooit. Motor uiteindelijk ingeruild. Bijnde nieuwe dealer bleek dat de boordcomputer was losgekoppeld om zo het defect te maskeren en dat vermogen veel te laag was doordat onderdelen niet terug waren geplaatst. Deze dealer gaf ook aan dat voor 400 euro alle onderdelen door nieuwe vervangen hadden kunnen worden. Voor reparaties en onderhoud rijd ik voortaan een blokje verder.

Verkoop: geen ervaring mee.

Overigens zijn alle medewerkers erg vriendelijk.

Niels, 09 Jan 2013, 19:15:40: Ontevreden
Ooit advies proberen in te winnen voor de beste olie voor mijn olieschuit YZF750R, het enige advies wat ik kreeg was om een andere motor te kopen, stelletje minkukels

Maarten, 14 Mar 2013, 21:58:20: Tevreden
Dit is echt een prima zaak. 3 motoren gekocht, een btw F650, daarna een Honda VFR en daarna een Ducati st4. Altijd perfect geholpen, prima medewerkers en dito service!

Eric, 17 Jun 2013, 15:10:31: Ontevreden
Vandaag samen met een collega gaan kijken bij Divmo voor een Aprilia Futura uit 2000 met 18000KM.Hij vroeg of ik samen met hem de motorfiets technisch wilde bekijken gezien de leeftijd van de fiets.Afspraak was gemaakt en Futura stond buiten,collega ging naar binnen terwijl ik rustig de fiets aan het bekijken was.Goed nadat de verkoper(met snor) erbij was stelden we wat vragen over de fiets die verkoper probeerde te beantwoorden.Nadat er geconstateerd was dat diverse kuipdelen niet op hun plaats zaten en diverse bevestigingsschroeven hiervan ontbraken bleek ook het subframe over kleurverschil te beschikken(dus gedeeltelijk bijgewerkt) en tot overmaat van ramp ontbrak de bout van het contactslot(bevestiging).Waarschijnlijk schade of schuiver gehad en dus bijgewerkt ,erg nee maar wel op deze manier hoe dit hersteld was.Op mijn vraag of ze de motor wel goed bekeken hadden (was inruil) antwoordde de verkoper geirriteerd en zij dat het geen nieuwe was.Tsja dat snapte ik ook wel maar een fiets voor 3800 euro met slechts 18000km (ingevoerd ooit) en 13 jaar uit kunnen er echt wel mooi uit zien.Deze was beduidend minder maar ik mocht geen commentaar leveren en hij had meer ervaring (waarschijnlijk bedoeld ie dus ook verstand)over motorfietsen.Toen mijn collega zei dat ie voor dat geld veel te duur was gezien staat van onderhoud(status was onbekend ,geen boekjes)werd de verkoper nog onbeleefder en duwde de fiets naar binnen met diverse opmerkingen mijn zijde.Kortom denk ik wel dat je hier een motorfiets kunt kopen maar dat het sterk afhankelijk is van de verkoper van Divmo ,kortom met wie je te maken hebt.Dit zou Jan zich eigenlijk aan moeten trekken dit soort verkopers jagen de mensen alleen maar weg.Kortom we waren verbaasd over de instelling van de verkoper,maar hierdoor ook erg ontevreden.Voor mijzelf zal ik hier zeker NOOIT een fiets kopen en mijn collega ook niet meer .De kledingafdeling is in mijn ogen wel een goede afdeling met een eerlijke nette benadering.Helaas Divmo ik heb geen goed gevoel bij jullie!!!!!!!

Dick, 20 Jun 2013, 12:38:29: Ontevreden
In april 2012 een fjr 1300a bj 2004 gekocht met nog geen 33000 km op de teller. In de halfjaar garantie problemen gehad met uitgedroogde voorvorkkering, slecht stationair lopen en haperende nokkenaskettingspanner. Dit netjes opgelost. Na een jaar breekt de nokkenaskettingspanner af met als gevolg motorblok total loss. Bij het demonteren van het motorblok blijkt dat ook een koelwaterpijp bovenop het motorblok volledig is doorgerot en inwendig ziet het blok er slechter uit dan dat je mag verwachten bij zo weinig km-ers. Zet dus grote vraagtekens bij de km-stand. Want het komt nooit voor dat een nokkenaskettingspanner afbreek bij zo weinig km's. Schade is minimaal de helft van het aankoopbedrag. De slechte staat van het motorblok moest bij Divmo bekend zijn. Zo'n motor wil je als betrouwbare motordealer toch niet verkopen. Tip: bekijk het motorblok goed en haal ook alle kappen van de motor af voor aankoop bij Divmo. Een reactie van hen heb ik ook niet mogen ontvangen op mijn mailtje over mijn bevindingen.

Peter, 24 Jul 2013, 10:22:43: Tevreden
De eerste zaak zonder een verkoper in je nek als je rustig wilt kijken. De verkopers nemen rustig de tijd voor je en een proefrit maken is geen probleem. Ik heb een cbr gekocht en na 2 weken ging het lampje van de koplamp stuk. Terug bij divmo hebben ze dit gratis gemaakt hoewel het eigenlijk geen garantiegeval was.
Geweldige servie!

Harry, 16 Feb 2015, 16:39:52: Twijfelachtig
Adverteren met "wij hebben de mooiste".
Maar motoren staan in ongewassen vieze staat.

peter, 23 Jun 2015, 10:06:51: Twijfelachtig
Divmo gaat sluiten in september 2015!

Rinus, 15 Aug 2015, 12:19:33: Tevreden
8 jaar geleden een BMW R1200GSA gekocht en daar altijd in onderhoud gehad. Na 2 jaar kapotte cardanlager, is een BMW 1200-kwaal. Geen garantie meer uiteraard, maar zeer soepel opgelost (kosten 300 euro, indicatie BMW-dealer: 700 euro). Vriendelijk personeel. Betreur het zeer, dat deze zaak gaat sluiten.

Kevin, 24 Oct 2015, 14:52:22: Ontevreden
Koop geen tweedehands motoren bij Divmo helaas heb ik dat wel gedaan, de motor had lichte schade ik vroeg dan ook aan Jan waar die schade van was?
Het antwoord op die vraag was dat ie het niet wist, oké dat kan maar hij had ook verzwegen dat er geen boekje bij zat, geen onderhoud geschiedenis en niet eens een reserve sleutel deze motor was van 2010 dan is het echt schandalig dat dit niet bij de motor wordt geleverd en het ergste is nog dat ze er gewoon over zwijgen het niet eens tegen de klant vertellen.

Maar het mooiste moet nog komen de motor had blijkbaar iets meer schade oftewel alles aan het kuipwerk was kapot alleen dit zag je pas als je alle kuipdelen eraf had gehaald. Schade ruim €900 aan tweedehands kuipwerk bedankt Divmo echt top dat jullie mensen zo oplichten. Hopen dat jullie niet nog meer klanten kunnen oplichten en dat de zaak binnenkort weer failliet gaat. Mensen er zijn genoeg andere motorzaken in Brabant ga dus geen zaken doen met Divmo, want dit is hun manier van zaken doen en ondertussen sta je ruim een halfuur te wachten aan de balie tot de mevrouw van de kledingafdeling komt vragen of ze je kan helpen. Omdat de mensen achter het te druk hebben met koffie drinken.
Een enorm slechte zaak die gewoon failliet moet blijven en niet opnieuw weer een doorstart moet maken sluiten die handel.

Tibor, 01 Aug 2016, 04:06:29: Tevreden
Bij het kijken naar een tweedehans motor meerderemalen vriendelijke contact gehad en ook erg behulpzaam. Echter toch ergens anders een motor gekocht omdat deze beter in het budget pasten en iets scherper geprijst was.

Philip, 20 Jan 2017, 11:57:48: Ontevreden
Wat een vreselijke bagger zaak ! Ook na de doorstart nog steeds een showroom met troep en personeel dat helemaal niets weet en recht in je bek loopt te liegen en bedriegen.

Jouw naam
Oordeel
Opmerkingen 
Vanwege vervelende spammers kunnen we geen url's accepteren.

Terug naar dealerinfo