logo
Drenthe
NaamMotoport Assen
URLhttp://www.motoportassen.nl
PlaatsAssen (zoek op de kaart)
Oordeel78 procent tevreden (7)22 procent ontevreden (2)observator, 24 Apr 2010, 21:03:42: Ontevreden
De voorraad die is meegekomen van Olijve staat nu 12,5 % duurder in de nieuwe zaak.

Zeer slechte start in Assen dus !!

Ducatist, 28 Jul 2010, 09:55:30: Tevreden
Is mij niet opgevallen dat spullen duurder zijn geworden .

prima service , ook als je even een klein probleempje hebt wordt je snel geholpen en nu 4 keer een motor gekocht bij hun (voorheen bij stadskanaal) gewoon altijd netjes afgehandeld en geen gezeur.Remco, 22 Nov 2010, 21:18:32: Tevreden
Goed service, voldoende kennis, goede sfeer en de koffie staat klaar.(Al is het soms uit de automaat.) Men is niet te beroerd om iets uit te leggen en dat gaf mij het gevoel dat ze de tijd voor je nemen, ook de monteurs. De enige kanttekening bij dit alles is dat m.i. de prijzen wat aan de hoge kant zijn, maar daarvoor krijg je wel wat terug.

Heppie, 11 Feb 2011, 12:22:22: Tevreden
Winterbeurt gedaan motor werd netjes thuis op gehaald en weer terug gebracht. (250km)
toppie


Hans, 29 Mar 2011, 12:07:04: Tevreden
Heb mijn Ducati 916 nog bij Olijve gekocht vlak voor dat zijn zaak dicht ging. Mijn grootste punt was of de garantie wel goed geregeld was bij Motoport Assen. Ben 1 keer teruggeweest vanwege vermoedelijke olielekkage en een knipperlicht wat haperde. Van de olielekkage werd gelijk al gezegd dat dat niets waas om zorgen over te maken, maar de tank en alles werd er wel even afgehaal om te laten zien waar het weg kwam. Het knipperlicht duurde wat langer aangezien er een apart lampje in zat die ze niet hadden. Zijn gewoon 2 nieuwe knipperlichten op gezet. Afgelopen weekend daar nog geweest voor nieuwe laarzen. Heel goed geholpen en werd nog uitgebreid te woord gestaan over problemen met de schokbreker van de Fireblade van m'n vrouw

joop, 04 Dec 2011, 14:54:01: Tevreden
Goede service en staan meteen klaar, en nemen de tijd om een probleem meteen op te lossen.


Dirk, 04 Jan 2014, 19:53:40: Ontevreden
Waardeloze service. Toen het nog Olijve was hebben dingen aan mijn motor "gerepareerd" dat zij nodig vonden zonder overleg. (was door de ANWB keurig afgeleverd bij dichtstbijzijnde Honda dealer). Dynamo stuk en aangegeven dat dat gerepareerd moest worden, bij meer werk bellen niet gedaan. Ik had meer kosten.

Probeerde deze zaak nieuwe kans te geven. Ik was Pinlock nodig voor mijn helm maar ze wisten niet wat de prijs was. Ik had heel duidelijk gevraagd om prijsopgave (zeker na vorige keer). Een week later een SMS dat ik mijn bestelling moest komen ophalen en betalen. Ergste was.... de prijs was me nog steeds onbekend!

René Walstra, 19 Jan 2014, 12:11:08: Tevreden
Echt een motorzaak waar je naar toe kan gaan. Staan altijd klaar en supersnelle service. Motoren van de rijschool zijn daar gekocht en worden goed onderhouden.
Ook privé zeer goede ervaringen. Super!!
Jan Huls heeft een mooi team.

Jan Boneschansker, 17 Jul 2018, 22:02:01: Tevreden
Duc 749s van 2005 in 2015 voor eerste keer bij Luciano op bezoek; kostte best flin veel ,maar reed super als nooit tevoren, en dit is nog heeeel voorzichtig uitgedrukt.Werd van alle problemen en koste secuur op de hoogte gehouden; echt heel goed!!!!Nu in 2018 weer geweest voor kleine beurt,nog steeds prijzig maar rijdt ook nu weer geweldig en ook alles weer netjes in overleg,Ook al laarzen bij ze gekocht; bijzonder goed geholpen en ging zelfs met voordeliger laarzen naar huis als is zelf had uitgekozen.Al met al; super tevreden.

Jouw naam
Oordeel
Opmerkingen 
Vanwege vervelende spammers kunnen we geen url's accepteren.

Terug naar dealerinfo